Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Δεν είχα παρακολουθήσει το γεγονός, μου θυμίζεις αν έχεις την καλοσύνη και δε βαριέσαι;

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

εδώ η αρχή

http://www.skai.gr/news/greece/article/142984/%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%96%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%A4%CE%97%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%A1%CF%8C%CE%B4%CE%BF/

και εδώ το τι τελικά έγινε

http://www.skai.gr/news/greece/article/143741/stirodokatenleusetozenith/

ο κόσμος στην Ρόδο ήταν σαφής απέναντι στους συνδικαλιστές......

''κουνηθείτε έστω και στο ελάχιστο κια κάντε ζημιά στις επιχειρήσεις, και θα σας πετάξουμε στη θάλασσα.''

Γεια σας, πώς κάνεις πρόσφατα; Θα ήθελα να σας παρουσιάσουμε μια πολύ καλή παρέα, οι οποίες i ιστοσελίδα knew.Their είναι (ebtradew.com). Μπορούν  να σας προσφέρουν όλα τα είδη των προϊόντων που ηλεκτρονικές χρειάζεστε όπως φορητούς υπολογιστές, GPS, τηλεόραση LCD, κινητά τηλέφωνα, ps3, MP3 / 4, μοτοσικλετών κλπ. ...... Αφιερώστε λίγο χρόνο για να έχουν τον έλεγχο, πρέπει να υπάρχει somethings θα θέλατε να αγοράσετε.

Ελπίδα έχετε μια καλή διάθεση 节 στις αγορές από την εταιρεία τους!

hoglamaria@hotmail.com

Regards

Σήμερα δεν πηγα για δουλειά...

Πατήστε ενα ευχαριστώ ως ευχη για να μην μείνω άνεργος.:big_boss:

Σαν κάτι γκρούπ του facebook που διατείνονται πως αν καλέσεις 100 φίλους σου θα δείς δωρεάν δορυφορική μέσω του facebook, μου θυμίζει το αίτημά σου:hehe:

Δεν εχω facebook και δεν τα ξερω αυτα εγω :rant:

:jump1:

Anyway αν θες μπορείς να μου ευχηθείς :woot:

Γιατί δεν πήγες στη δουλειά; Άρρωστος είσαι;

Δουλεύω με τον πατερα μου και επειδή έβρεχε έκανε μαμακια και πήρε τηλ και ειπε δεν έρχομαι για δουλειά γιατι βρέχει.

Αυτος στα @@ του μπορεί να βρει εύκολα εγω ομως την μαμισα αν με διώξει :shutup::sarcastic::banging::suicide:

πόσο είναι ο κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα ? ( αριθμό θέλω)

και όταν λέμε βασικός μισθός εννοούμε και τα μικτά ?

πόσο είναι ο κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα ? ( αριθμό θέλω)

και όταν λέμε βασικός μισθός εννοούμε και τα μικτά ?

επείγει !!!

Δεν το βρισκω καθολου τραβηγμενο...

Ολα ειναι ενα παιχνιδι.Ολα ειναι για την "αποβλακωση" μας και οσο το βρισκουμε γελοιο και "τι εγινε μωρε,συνεχιζεται η ζωη...",στο τελος θα καταντησουμε σκυλακια τους.

Υ.Γ:Κατι πρεπει να γινει με το troktiko.Ειναι κακασχημο.Λιγο design δεν βλαπτει...

ασχετο αλλα

το τρωκτικό δεν ειναι εμπιστη πηγη

το εχει αποδειξει χιλιαδες φορες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.