Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
εδω παλι δεν χρειαζονται ουτε drivers

στους περισσοτερους εκτυπωτες βαζεις το usb

και ετοιμος για χρηση:p

το linux εχει και τα θετικα του:yes4:

Το Linux απαιτεί internet για να δουλέψει η WiFi κάρτα και να μπεις internet :dots:

Σε Win7 απλά συνδέω με USB το πολυμηχάνημά μου και σαρώνω/εκτυπώνω κλπ (HP PSC 2410), μου φαίνεται περίεργο που βάζετε drivers.. :meeting:

Γιατι να ξερεις οτι ειναι εχθρικοι και να μην ξερεις οτι δεν ειναι?

Απλα δεν ξερεις.Μην κολλατε με μια αντιληψη επειδη ετσι ειναι στις ταινιες ξερω γω....

Δεν ξερουμε τιποτα προς το παρον.

Υ.Γ:Το blog-ακι υποκειμενικα το βρισκω σχεδιασμενο σε /παρωπίδες mode ON απο τα λιγα αρθρα που διαβασα...

Χαρακτηριστικο ποστ του που μου προκαλεσε γελωτα!

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.Αλλά επειδή είμαι Δημοκράτης πρώτα θα περνάνε από λογοκρισία..

@racer εμενα για εκτυπωση δεν χρειαζεται,για σκαναρισμα θελει drivers .Οτι να ναι δηλαδη :p

Έχει αρχίσει να με κουράζει η αθήνα και είμαι μόνο ενάμιση χρόνο εδω πάνω...:hang2:

Έχει αρχίσει να με κουράζει η αθήνα και είμαι μόνο ενάμιση χρόνο εδω πάνω...:hang2:

Άργησες να το καταλάβεις τολμώ να πω....

Ότι κερδίζεις σε εισόδημα κτλ σε αυτή την πόλη το χάνεις σε χρόνο-υγεία-ποιότητα ζωής. "Συρρικνώνεσαι"..

Τα καλά της "αποκέντρωσης".....(από αρχές του '80 την ακούω αυτήν την λέξη)

Για την ποιότητα ζωής το γνώριζα εξ' αρχής και ηταν θέμα επιλογής σύμφωνα με τη λογική που ανέβαινα πέρυσι. Με άλλες προοπτικές ανέβηκα και άλλες βγήκαν στην πορεία που δεν με καλύπτουν πλέον. Το θέμα είναι οτι η επαρχία έχει ξεχαστεί σε τέτοιο βαθμό που περιορίζεται στις επιχειρήσεις πάππου προς πάππου στις οποίες η "αλητεία" πάει σύννεφο.

Κόψανε και ότι επιδοτήσεις δίνανε. Και να θές να κάνεις κάτι.:mamba:

Υπομονή παλίκαρε........Εγώ πάω σερί τώρα 10χρόνια και από πέρυσι άρχισα να το νιώθω το πνίξιμο στο λαιμό......Ευτυχώς θα πάρω ποδηλατάκι σύντομα μπας και δω τη πολη με άλλο μάτι.:crazy:

Αυτη του τρομου? οταν καθε φορα διασχιζεις ενα φαναρι (ακομα και μικρου δρομου) να νομιζεις οτι θα σε πατησει αμαξι? :hang2:

Ε δε θα πάρω ποδήλατο να ξαμοληθώ όπου να ναι και άναρχα.......

Με παρέα, σωστά συστήματα προστασίας (κρανάκι, φώτα, φωσφοριζέ ακτίνες) και πάντα σε διαδρομές που προσφέρονται για βόλτα.......

σιγά μη πιάσω και τη Συγγρού στο αριστερό ρεύμα:hehe:

Υπομονή παλίκαρε........Εγώ πάω σερί τώρα 10χρόνια και από πέρυσι άρχισα να το νιώθω το πνίξιμο στο λαιμό......Ευτυχώς θα πάρω ποδηλατάκι σύντομα μπας και δω τη πολη με άλλο μάτι.:crazy:

Θα σου κάνεις τη ζωή ποδήλατο;:hehe:

Έχω συνηθίσει αλλιώς ρε φίλε. Και δεν είναι οτι απο το χωριό ήρθα στην πόλη. 'Ολη την Ελλάδα έχω γυρίσει και ήμουν και 5 χρόνια ηράκλειο κρήτης. Θα μπορούσα να κάνω υπομονή αν έβλεπα προοπτική αλλά δυστυχώς βλέπω οτι παλεύω μάταια. Γιαυτό και κουράζομαι ψυχολογικά περισσότερο. Ούτε τις απολαβές που ήθελα έχω ούτε τον ελευθερο χρόνο.:bye:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Elg-1kSYCKs&feature=player_embedded]YouTube - Partido Imposible. El partido mΓ‘s difΓ­cil de Athletic.Despedida de Etxebe.[/ame]

200 vs 11

ωραίο το γκόλ στο 0,35 και το ντού :)

Και εν το μεταξύ αυτή η παλιοπολη δεν έχει πράσινο...

Και στις μεγαλύτερες μεγαλουπόλεις του κόσμου έχει πράσινο..

ρε αλφα φτιαξε κανενα project ΑΓΡΟΤΙΣΑ ΜΟΝΗ ΨΑΧΝΕΙ :hehe:

Και εν το μεταξύ αυτή η παλιοπολη δεν έχει πράσινο...

Και στις μεγαλύτερες μεγαλουπόλεις του κόσμου έχει πράσινο..

ρε αλφα φτιαξε κανενα project ΑΓΡΟΤΙΣΑ ΜΟΝΗ ΨΑΧΝΕΙ :hehe:

ΑΓΡΟΤΙΣΑ ΜΟΝΗ ΨΑΧΝΕΤΑΙ εδω και καιρο απο την sirina :hehe: :hehe:

πωωωωω...δεν βλέπω τον Jack να την παλεύει....άντε να ΄ρθει και η δευτέρα γιατί δεν αντέχεται η αναμονη άλλο...!!!

μάλλον θα τον ξεκάνουν μιας και είναι η τελευταία σαιζόν...

πωωωωω...δεν βλέπω τον Jack να την παλεύει....άντε να ΄ρθει και η δευτέρα γιατί δεν αντέχεται η αναμονη άλλο...!!!

έρχεται το ban από τον astrolab :p

Ζωντανό θα σε κάψω την επόμενη φορά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.