Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πάντως σε αυτά που ζητάει δεν έχει άδικο, έχει απαιτήσεις οφθαλμός αντί οφθαλμού, οπότε δεν μας παίρνει και να μιλάμε και να διαμαρτυρόμαστε... στην ουσία εμείς (δηλαδή τα κανάλια, οπότε και ο κόσμος) ζητάνε να μας γίνουν όλα χατίρια και ως αντάλλαγμα να τους κάνουμε παρέα... οι καιροί όμως έχουν αλλάξει, οι Τούρκοι είναι πιο ανεπτυγμένοι από εμάς, έχουν βαριά βιομηχανία, ρευστότητα και πολύ μεγάλη δύναμη στην περιοχή... εμείς είμαστε ο λεκές που δεν μας γουστάρουν ούτε οι δυτικοί, ούτε οι ανατολικοί, ούτε κανένας στην περιοχή και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, αλλά δεν έχουν άδικο, γιατί δεν νοιαζόμαστε καν εμείς...

Πιο χαμηλά παιδιά.....πιο χαμηλά μπορούμε....

Τα κανάλια τελικά πετυχαίνουν περισσότερα από όσα επιθυμούν.....

Μα..."όλα τα χατήρια"; Ρε τι τραβάνε οι γείτονες από την Ελλαδίτσα; Ρε τον λεκέ την χώρα μας.....

Έχεις ιδέα το τι ζητάει η Ελλάδα εδώ και δεκαετίες; Έχεις ιδέα τι ζητάει η ΤΟυρκία; Έχεις ιδέα τι από αυτά που ζητάνε και οι δύο χώρες είναι νόμιμο και τι όχι; Το να δικαιολογείς τον έναν ή τον άλλον ανάλογα με την "δύναμη" του....οικονομική ή άλλου είδους δεν σε κάνει τίποτα λιγότερο από αυτούς που θεωρητικά κατηγορείς.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Κοίτα, δεν σε κρατάει κανείς από το να πας και να πάρεις την Πόλη, αλλά αν δεν πας, τότε καλά θα κάνεις και να ξυπνήσεις και να καταλάβεις που έχουν φτάσει τα πράγματα... όσο καιρό κοιμόσουν οι γείτονες κατάφεραν από τριτοκοσμική χώρα να τους φοβάται όλη η Ευρώπη... τουλάχιστον αυτοί έχουν έναν μάγκα, ο οποίος ξέρει τι έχει στα χέρια του, το εκμεταλλεύεται και το δυναμώνει... εσύ βυθίζεσαι συνεχώς πιο βαθιά πιο παρελθόν και νομίζεις ότι με την φραπεδιά σου και την ιστορία σου, θα κατακτήσεις τον κόσμο... Νομίζεις ότι θα κρατήσεις την εθνική σου κυριαρχία, ενώ την έχεις παραχωρήσει ήδη σε τρίτους και χωρίς όρους... δεν έχεις καταλάβει τι έχει ξημερώσει, αλλά όταν το καταλάβεις θα είναι ήδη αργά...

Κοίτα, δεν σε κρατάει κανείς από το να πας και να πάρεις την Πόλη, αλλά αν δεν πας, τότε καλά θα κάνεις και να ξυπνήσεις και να καταλάβεις που έχουν φτάσει τα πράγματα... όσο καιρό κοιμόσουν οι γείτονες κατάφεραν από τριτοκοσμική χώρα να τους φοβάται όλη η Ευρώπη... τουλάχιστον αυτοί έχουν έναν μάγκα, ο οποίος ξέρει τι έχει στα χέρια του, το εκμεταλλεύεται και το δυναμώνει... εσύ βυθίζεσαι συνεχώς πιο βαθιά πιο παρελθόν και νομίζεις ότι με την φραπεδιά σου και την ιστορία σου, θα κατακτήσεις τον κόσμο... Νομίζεις ότι θα κρατήσεις την εθνική σου κυριαρχία, ενώ την έχεις παραχωρήσει ήδη σε τρίτους και χωρίς όρους... δεν έχεις καταλάβει τι έχει ξημερώσει, αλλά όταν το καταλάβεις θα είναι ήδη αργά...

Πότε ήταν τριτοκοσμική χώρα η Τουρκία;

Αν διαβάζουμε την ίδια ιστορία αποκτήσαμε την ελευθερία μας επειδή τους φοβόταν όλη η Ευρώπη, δεν είναι καινούριο αυτό!

Βεβαίως είναι ποδηγετούμενη από τους στρατιωτικούς ( χούντα με φερετζέ )με ότι αυτό σημαίνει σε ευκολία εμπλοκής. Αυτό ζήλεψες;

Γιατί αν ασχοληθείς θα ανακαλύψεις ότι οικονομικά είναι χειρότερα από εμάς. Μην κοιτάς τα παράλια, πιο μέσα έχει πάρα πολλά χωριά χωρίς ρεύμα και δρόμους .

Μπορεί να έχει βαριά βιομηχανία, αλλά αυτό ωφελεί τους ολίγους.

Η διαφθορά; Πριν μερικούς μήνες γιόρταζε την περιτομή του γιου του μεγαλονονός βαρυποινίτης. Νοίκιασε το νησάκι μπρος από την πόλη, βγήκε με άδεια από την σημαία και δεξιώθηκε όλο τον πολιτικό κόσμο.

Ένα πράγμα δεν έχουν οι Τούρκοι. Το ενδοφυλετικό μίσος. Εμάς μας πηδάνε οι ξένοι και χαμογελάμε χαιρέκακα επειδή στο βολεμένο του δημοσίου έτυχε χοντρότερη !

Τι έχει; Βρίσκετε στο κέντρο των Αμερικανικών συμφερόντων.

Βεβαίως είναι ποδηγετούμενη από τους στρατιωτικούς ( χούντα με φερετζέ )με ότι αυτό σημαίνει σε ευκολία εμπλοκής. Αυτό ζήλεψες;

Αυτό μάλλον στρατιωτικοί θα το ζήλευαν και όχι εγώ...

Γιατί αν ασχοληθείς θα ανακαλύψεις ότι οικονομικά είναι χειρότερα από εμάς. Μην κοιτάς τα παράλια, πιο μέσα έχει πάρα πολλά χωριά χωρίς ρεύμα και δρόμους .

Μπορεί να έχει βαριά βιομηχανία, αλλά αυτό ωφελεί τους ολίγους.

Η διαφθορά; Πριν μερικούς μήνες γιόρταζε την περιτομή του γιου του μεγαλονονός βαρυποινίτης. Νοίκιασε το νησάκι μπρος από την πόλη, βγήκε με άδεια από την σημαία και δεξιώθηκε όλο τον πολιτικό κόσμο.

Σα να περιγράφεις την Ελλάδα, με την διαφορά ότι οι περισσότεροι νονοί είναι έξω και όχι μέσα...

Το ενδοφυλετικό μίσος. Εμάς μας πηδάνε οι ξένοι και χαμογελάμε χαιρέκακα επειδή στο βολεμένο του δημοσίου έτυχε χοντρότερη !

Σε όλους θα είναι χοντρή, αλλά δεν το έχουν πάρει χαμπάρι... απλά κάποιοι έχουν συνηθίσει να την τρώνε χοντρά, ενώ οι δημόσιοι ήταν παρθένοι...

Δεν νομίζω να έχει κάποιος πιο πολλά αδιάβαστα μηνύματα στο email του από εμένα:shifty:

7567

εγώ έχω 730 και νόμιζα ότι ήμουν τοπ :crazy:

όσοι αρχίζετε εξεταστικές από τώρα μην παραπονιέστε. είστε παραπάνω από καλά. εμείς 21 Ιουνίου αρχίζουμε και δεν ειναι και 100% βέβαιο ακομα

φάε τη γλώσσα σου ρε, μια χαρά είμαι (και πιο μπροστά από όσο θα έπρεπε) :p

Πόσα χρόνια νομίζεις ότι σπουδάζω; Μην κοιτάς που με μεγαλώνει το avatar :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.