Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Γιααααααααχχχ

Για αυτην θα κλαιμε με τις συνδεσεις μας αυριο?

Αντε παλι ολη η Ελλαδα θα μαστουρωσει απο την μακακια.

εδώ και μία εβδομάδα είναι έτσι

μπαινω 2-3 φορές τον μήνα και δεν το ήξερα ότι έχει μια βδομάδα που έπεσε...

μακάρι να είναι κάτι προσωρινό

Παίδες, εχει δοκιμάσει κανείς Monster Energy Drink? Πριν λίγο πήρα το Ripper και τα σπάει... Καμία σχέση με Red Bull κλπ... :T:

Παίδες, εχει δοκιμάσει κανείς Monster Energy Drink? Πριν λίγο πήρα το Ripper και τα σπάει... Καμία σχέση με Red Bull κλπ... :T:

μακριά από χημείες ρε :p

ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑ ΡΕ!!!!!

ΑΚΥΡΟ το σκορ στο μπασκετάκι....είσαι ντοπέ ναούμ:p

Δηλαδή τι παραπάνω κάνει από το redbull εκτός από το να σε αφυδατώνει?

Δηλαδή τι παραπάνω κάνει από το redbull εκτός από το να σε αφυδατώνει?

Ποιο ακριβως συστατικο σε αφυδατωνει?

ιδιο με το red bull φαινεται μονο που την περιεκτικοτητα σε καφεινη την αναφερει σε blend οπου δεν προσδιοριζεται η ποσοτητα, οποτε παιζει να εχει πολυ κιολας.

32538_1352788103045_1331684180_31123771_2893565_n.jpg

Οσες φορες εχω δοκιμασει τετοια,ειμαι σε υπερενταση μετα.Εδω εναν φρεντο καπουτσινο(μετριο) πινουμε και ειμαστε σε αναμμενα καρβουνα...:rofl:

Που βρήκες Monster σε Ελλάδα; Στην Αγγλία στα Marks and Spencer είχα δοκιμάσει και ναί, είναι σαν να πίνεις ενισχυμένο red bull, δεν μπορούσα να καθίσω των πωπό μου κάτω :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.