Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Σε γαμο συγγενη χτες πεθανε απο ανακοπη καρδιας ενας θειος.

Στη βαφτιση του γαμπρου πριν χρονια ειχε πεθανει παλι απο ανακοπη καρδιας ο πατερας του θειου.

Τι στο καλο.Μηπως να αρχισω να πιστευω σε μοιρες,πεπρωμενα και αγιες δυναμεις? :crazy:

Δεν αρχίζεις καλύτερα εξετάσεις και ελέγχους; Και hέσε όσους σου πούνε οτί είσαι μικρός...

ΠΡΟΛΗΨΗ..

πριν 2 μήνες έχασα φίλο 35χρονών...έτσι απλά...χωρίς ιστορικό.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

wow αλλά ταυτόχρονα τρομάζω βλέποντας την έκσταση που θέλουν να μας βάλουν σε σημείο που θα ξεχάσουμε το πως θα μυρίζει ένα λουλούδι και πως θα παφλάζει η θάλασσα από το τίναγμα του πτερυγίου της φάλαινας.....εικόνες που ίσως να τις βλέπουμε πλέον μόνο στην 3d-4d τηλεόρασή μας.

Προσωπικά έχω τραβηχτεί από το 3D ως Hobby , έχοντας φρικάρει εντελώς με την φαντασία, δουλειά, εργατώρες, όπως θέλετε πείτε το, των διαφημιστών για να λανσάρουν έναν κόσμο "ιδανικό", αλλά τόσο ψεύτικο...φτιαγμένο από τις πολυεθνικές....

Τώρα θα μου πείτε, ότι μιλάμε για την μεγαλύτερη βιομηχανία της εποχής. (διαφήμηση)..μαζί με την πολεμική....

Πωπω Κατσούλας και Δημητροκάλης. Που τους θυμήθηκαν αυτούς;

Αλλά πιο σοβαρή ερώτηση: ακόμα αφήνουν φυλακισμένους να μπαινοβγαίνουν στις φυλακές;...

Ναι. Ξέρεις πόσες αποδράσεις έχουν γίνει από φυλακισμένους που έφυγαν με άδεια και δε γύρισαν;

Και όμως...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QfpquljN8s0&feature=related]YouTube - New Full Teaser for Samsung 3D LED TV[/ame]

Νόμιζα είναι CG.

καραWow

Πολύ θα ήθελα να ακούσω την απάντηση σε αυτή την καταγγελία, αν υπάρξει (και αν είναι αλήθεια)...

Πάντως αν όντως έγινε αυτό, τότε ο διευθυντής είναι απλά μ...

Ημουν χθες στην κοπελα μου και απο περιεργεια κοιταξα το hardware στο pc της γιατι ελεγε οτι ειναι τουμπανο(αυτη ειναι ασχετη,μαλλον ο πατερας της το φτιαξε).παω στις ιδιοτητες και μενω...Μιλαμε οτι η χρηση που κανει ειναι μσν και μουσικη,fb κτλ.τι αλλο μπορει εξαλλου να θελει μια γυναικα.και βλεπω να εχει συστημα με Ε8600,4GB Ram και μια GTX280!και ολα αυτα σε ενα πυργο ασπρο παλαιολιθικο αλλα αρκετα γομαρι με τα μαυρα dvd-rw του κτλ.εν τω μεταξυ αυτα με Eizo οθονη.οτι να ναι...

α και ξεχασα.με λειτουργικο ΧΡ 32μπιτα :blink::hehe:

edit:για να μην πω για το 5.1 συστημα που της ειχαν...και ειχε ολα τα ηχεια στη σειρα πανω στο γραφειο :fist:

edit 2 :τα βρηκα τα ηχεια...αυτα ειναι

http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=4&subCatID=792&prodID=439&prodName=Inspire%205.1%205700%20Digital&subCatName=Multi-Channel%20Systems&CatName=Speaker+Systems&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_439,VARSET=CategoryID:4

Μεγεθος?

Τι ψαρια θα ριξεις μεσα?

Μικρό... 25 λιτρα.. Στο στρώσιμο το έχω ακόμη...

Λογικά σίγουρα neon tetra.. Τώρα δεν ξέρω τι άλλο ακόμη σκέφτομαι..

Προς το παρόν έβαλα 2 εχινόδορους(φυτά) να δώ πως θα πάνε...

Θέλει πολύ υπομονή να στρωθεί το ενυδρείο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.