Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

καποιος στην γειτονια μου αποφασισε να μαθει ηλεκτρικη κιθαρα...

και μου εχει παρει το κεφαλι πρωινιάτικα, γρατσουναει τις χορδες λες

και τον χτυπουσαν και τωρα παιρνει εκδικηση:help:

ετσι και βρω ποιος ειναι την εκατσε:fist:

Ευτυχώς που δέν μένεις Χαϊδάρι γιατί θα έψαχνες εμένα :hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Να βλέπεις μια πόλη να εξαφανίζεται και να λες....(αν λες, από τύψεις ευσυνειδησίας δλδ) τι τυχερός είμαι που έζησα και μετά από 3 μέρες να περνάς το ίδιο.....

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=25992&catid=6

Και άντε....θα πλακώσει ένας δικηγόρος, ένας ψυχολόγος, η δίκη θα αναβληθεί για το 2020 και ολά οκ....Η Ελλάδα αρχ'ιζει να αλλάζει......

Μολις διαπιστωσα οτι η κουρευτικη μου μηχανη οταν λειτουργει δεν φορτιζει και ας την εχω στο φορτιστη...και το διαπιστωσα ενω κουρευομουν...και τωρα ειμαι με το μισο κεφαλι κουρεμενο :hang3:

TTIWWP

Ωρα να μάθεις την θερμοχωρητικότητα του νερού :shifty:

(μην περιμενεις να ειναι ζεστή η θάλασσα )

Back from teh beach. Είχε 26c εδώ σήμερα και μπορώ να πώ ότι το νερό ήταν αρκετά ζεστό μετά την πρώτη βουτιά, πήρα και χρωματάκι :dance3:

τι χειροτερο μπορει να σου τυχει?

να σκαει το ατομικ μπομμπ διπλα σου σε επαγγελματικο ταξιδι επειδη εκανες ******* και ξεχασες κατι να παρεις και γυρισες ξανα, και αφου μετρησεις δαχτυλα ποδια οτι ειναι ολα οκ και πας να πιεις ενα νερο στο σπιτι σου καμποσα χιλιομετρα μακρια πεφτει και δευτερο ατομικ διπλα σου. η εκφραση του στο δευτερο μπομμπ πρεπει να ηταν you must be ****ting me!

TTIWWP

Too late,την αφησα το βραδυ να φορτισει και το πρωι εκοψα και τα αλλα :p

Για τα κοριτσια που δολοφονισαν το 92/93(για να μην πω τι αλλο τους ειχαν κανει) ,ποιος θα κανει πορεια?Και ποιος καθε 27 Αυγουστου και 14 Απριλιου θα κανει πορειες στη μνημη αυτων?

Μονο καθε Δεκεμβρη ομως.Γιατι ετσι συμφερει.

Τι τον θυμηθηκα και αυτον και τα αλλα 2 τα ζωα...ακομη να φερουν την ηλεκτρικη?

Δεν του αξιζει τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο. :rant:

Ολοκληρώνεται το στρώσιμο του ενυδρείου μου! :D

Μεγεθος?

Τι ψαρια θα ριξεις μεσα?

Για κατι τετοια περιστατικα ειμαι υπερ της καρεκλας...

Δεν φτανει που εκαναν οτι εκαναν θα τους πληρωνουμε και την διαμονη στης φυλακες

Σε γαμο συγγενη χτες πεθανε απο ανακοπη καρδιας ενας θειος.

Στη βαφτιση του γαμπρου πριν χρονια ειχε πεθανει παλι απο ανακοπη καρδιας ο πατερας του θειου.

Τι στο καλο.Μηπως να αρχισω να πιστευω σε μοιρες,πεπρωμενα και αγιες δυναμεις? :crazy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.