Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Μολις διαπιστωσα οτι η κουρευτικη μου μηχανη οταν λειτουργει δεν φορτιζει και ας την εχω στο φορτιστη...και το διαπιστωσα ενω κουρευομουν...και τωρα ειμαι με το μισο κεφαλι κουρεμενο :hang3:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μολις διαπιστωσα οτι η κουρευτικη μου μηχανη οταν λειτουργει δεν φορτιζει και ας την εχω στο φορτιστη...και το διαπιστωσα ενω κουρευομουν...και τωρα ειμαι με το μισο κεφαλι κουρεμενο :hang3:

Aστο έτσι :p

Κλείσαμε εισητηριάκια για Snoop Dog & Cypress Hill :jester::jester:

?????

Ελλαδα???

nein. παράπλευρες εκδηλώσεις του ZuriFest [που είναι και η αφορμή που πάω Ζυρίχη το καλοκαίρι]

Ωρα να μάθεις την θερμοχωρητικότητα του νερού :shifty:

(μην περιμενεις να ειναι ζεστή η θάλασσα )

nein. παράπλευρες εκδηλώσεις του ZuriFest [που είναι και η αφορμή που πάω Ζυρίχη το καλοκαίρι]

αντε ρε !

Και ψαχνω σαν μανιακος να δω ποτε παιζουν εδω και που ! :p

http://trelokouneli.blogspot.com/2010/05/blog-post_5500.html

OMG!! Άτυχος...τουλάχιστον αν ταξίδευε με την πεθερά θα το ευχαριστιόταν κιολας :p

Win:

Ανώνυμος 11 Μαΐου 2010 12:05 π.μ.

για να το φαει το ειχε ο ανθρωπος

δηλαδη τα κοτοπουλα και τα αρνια που τσακιζουμε πως νομιζετε πως πεθαινουν απο γερατεια??

καποιος στην γειτονια μου αποφασισε να μαθει ηλεκτρικη κιθαρα...

και μου εχει παρει το κεφαλι πρωινιάτικα, γρατσουναει τις χορδες λες

και τον χτυπουσαν και τωρα παιρνει εκδικηση:help:

ετσι και βρω ποιος ειναι την εκατσε:fist:

Για εκδίκηση μάθε βιολί...
Κλαρίνο ή τρομπόνι καλύτερα.

Μάθε τέχνη και άστηνε και αμα πεινάσεις,,,,

Κλαρίνο ή τρομπόνι καλύτερα.

Μάθε τέχνη και άστηνε και αμα πεινάσεις,,,,

Ναι, ειδικά το κλαρίνο παίζει να μας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο τώρα με τα νέα μέτρα του Jeffrey... :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.