Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

πήρα σήμερα την Coollaboratory Liquid Προ...

...καλά άμα με σταματήσει καμια αστυνομία στον δρόμο άντε να τους πίσω πως δεν είναι πρέζα :p

οι άνθρωποι την βάλανε σε κανονική σύριγγα (με κανονική βελόνα)

πήρα σήμερα την Coollaboratory Liquid Προ...

...καλά άμα με σταματήσει καμια αστυνομία στον δρόμο άντε να τους πίσω πως δεν είναι πρέζα :p

οι άνθρωποι την βάλανε σε κανονική σύριγγα (με κανονική βελόνα)

Να μην σε βάλουν να την βαρέσεις να φοβάσαι:hehe:

Να μην σε βάλουν να την βαρέσεις να φοβάσαι:hehe:

θα κολλούσε πάντως σλογγανακι...

..."για εθισμένους με το overclock"

090618_anders_borg.jpg

Ο κύριος λέγεται Anders Borg και είναι ο υπουργός οικονομικών της Σουηδίας :shifty:

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν τον είδα, το μαλλί σου κάπου εκεί πρέπει να έχει φτάσει τώρα ε; :hehe:

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν τον είδα, το μαλλί σου κάπου εκεί πρέπει να έχει φτάσει τώρα ε; :hehe:

Αν ισχυει...εισαι και ο πρωτος! :p

Πως σας μακραινουν ρε γαμωτ'...

Προβληματα που χω και γω ομως.. :laughing:

Ναι, έφτασαν τόσα και θα είχαν μακρύνει κι' άλλο, αν δεν έπεφτε πρόσφατα λεπίδι...

σηκώθηκα ένα πρωί που λες, τσαντίστηκα που έπρεπε να λούζομαι κάθε μέρα πριν την δουλειά (λόγο λίγδας sic) και τα τιμώρησα... :p

Τον χειμώνα πάλι... :hehe:

Πως σας μακραινουν ρε γαμωτ'...

Προβληματα που χω και γω ομως.. :laughing:

τρωμε ολο το φαι μας και πεφτουμε νωρις για υπνο :hehe:

Εθνικη τραπεζα σημερα, παω να βγαλω καρτες κλπ για λογαριαμσο μισθοδοσιας. Στο γραφειο για το ibank παιζει ο εξης διαλογος:

- Γεια σας, μπορω να κανω μια αιτηση για ibank σε αυτο το λογαριασμο?

- Εχμ... μπορειτε να ερθετε αυριο, ή μεθαυριο καλυτερα? Τωρα εχω λιγη δουλεια....

- :getlost: Οχι, δεν μπορω.

- Καλα, καθιστε...

....

τι sk@t@ τσιχλομπετοστοκο βαζουν για θερμοαπαγωγικη στα laptop ρε σεις..... :fist::wall:

απο κει που χτυπουσε 105 C και εκλεινε στην πρωτη loopα στο linx τωρα τις περναει ανετα, με max temp 78 C

ps. ceramique βεβαιως βεβαιως:p

επιτέλους ξανανοιξαν το τμημα Φάληρο-Ταυρος του ΗΣΑΠ. δεν το πιστεύω. με μόλις 1.5 μήνα καθυστέρηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.