Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Δεν έχει γύρο εδώ που μαι.. και μία στο τόσο που έρχεται κάποιος από Ελλάδα φέρνει και ένα δίκυλο :hehe:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Για σένα έχω αφήσει τα καλύτερα όμως:

kokoretsi.jpg

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Για σένα έχω αφήσει τα καλύτερα όμως:

kokoretsi.jpg

Βάλε και κανένα fragma alert ρε φίλοC. Θα μας μείνει στο τόπο το παιδί:hehe:

Γυρναω απ δουλεια και με το που μπαινω σπιτι βλεπω τη μικρη sis να χαζευει mtv...damn:man_in_love::man_in_love: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=a_YR4dKArgo]YouTube - Selena Gomez & The Scene - Naturally[/ame]

Παιδες να αρωτήξω κατι? (sorry αν ποσταρω σε λαθος thread αλλα δεν βρήκα κατι σχετικο αλλου για να ποσταρω)

Αν θέλουμε να στείλουμε p.m σε κάποιον αλλα ειναι full τα pm του πως μπορούμε να τον ειδοποιήσουμε??

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος... θα πρέπει ο λεγάμενος να καθαρίσει το mbox του.

Κάνε hijack ένα thread που μόλις έχει απαντήσει και πες του να σβήσει κάνα δυο pms :p

Κάνε hijack ένα thread που μόλις έχει απαντήσει και πες του να σβήσει κάνα δυο pms :p

Σωστο :rofl: αλλα μαλλον ολα οκ τωρα!!!! ;)

thanks.

Απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!!! είναι τσεκαρισμένο?

Δεν γνωρίζω αν ειναι τσεκαρισμένο, πάντως ειναι σαν είδηση.... ιστορικής σημασίας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.