Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ευχαριστώ Ζάχο.......το χα ανάγκη μετά από 2 ώρες πρωινάδικα στο χαζοκούτι:weep:

wtf ρε, από τις 6 το πρωί έχεις ξυπνήσει;

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=117472571606452

omg ? :suicide2::giveup:

21 Μαΐου απέχουν από την εργασία Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας

Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική και όλοι οι Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, απέχουμε από την εργασία.

Αν τα μέλη του group ξεπεράσουμε τα 10.000 το υλοποιούμε.

Ενημερώστε τους Διοικητές ή Διευθυντές σας και πείτε τους ότι δεν θα παρουσιαστείτε τη συγκεκριμένη μέρα.

Αν ο Διοικητής σας είναι στόκος και δεν έχει καταλάβει που πάει το πράγμα, πείτε του τη συγκεκριμένη μέρα ότι είστε άρρωστος. Το πιο πιθανό όμως είναι να είναι κι αυτός άρρωστος.

the mastrubation goes cloud

Γι' αυτό έχουμε φτάσει σε αυτό σημείο. Κόφτε την μερικοί μπας κ αλλάξει τίποτα...

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ,να βλεπεις ανθρωπους σε ηλικια των 30 ετων Μ.Ο και να συμπεριφερονται σαν χαζοπαιδα.

Κριμα!

Δε φτανει που διαμαρτυρονται μεσω fb,διαμαρτυρονται με την προϋποθεση να μαζεψουν και 10.000 ατομα.Που παμε μωρε?

Μπραβο Ελληνα και παλι μπραβο.Εισαι και πολυ *$@*$*@$* !!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ,να βλεπεις ανθρωπους σε ηλικια των 30 ετων Μ.Ο και να συμπεριφερονται σαν χαζοπαιδα.

Κριμα!

Δε φτανει που διαμαρτυρονται μεσω fb,διαμαρτυρονται με την προϋποθεση να μαζεψουν και 10.000 ατομα.Που παμε μωρε?

Άρα γενικά όλοι οι συμμετέχοντες σε απεργίες συμπεριφέρονται σαν χαζόπαιδα, επειδή διεκδικούν κάτι παραπάνω ή ακόμη και αυτά που είχαν (όπως εδώ);

Δεν διαμαρτύρονται μέσω fb. Απλά δημοκρατικά μαζεύουν "υπογραφές" για να κάνουν απεργία. Πιστεύω είναι προτιμότερο από απεργίες τύπου ΚΚΕ, που λέει "στις τάδε απεργία, επειδή έτσι μας κάπνισε"

(το μνμ μου πήγαινε στον eleozz, που θεωρεί την διεκδίκηση των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας σου μ@.....)

Τι υπογραφες?

Και εγω μπηκα στο γκρουπ σημαινει οτι θα παω?

Επειδη εχουν γινει και αλλες τετοιες πορειες απο την μερια τους,σε διαβεβαιωνω πως δεν χρειαστηκαν το facebook. :)

Ξαναδιαβασε το ποστ μου,δεν κατηγορησα τη θεληση τους να διαμαρτυρηθουνα,αλλα τον τροπο που προκειται να το κανουν.

Αν μαζευτουμε 10.000 μελη θα κανουμε απεργια... μπλα μπλα μπλα.

10.000 ατομα απο αυτα που ειναι μελη δεν θα πανε σιγουρα!

:T:

διαμαρτυρονται με την προϋποθεση να μαζεψουν και 10.000 ατομα.Που παμε μωρε?

Αφου μπηκες στο group γιατι αναρωτιεσαι αν μαζεψουν 10000 ατομα?

Ξερεις ποσα ατομα με σταθερες θεσεις υπάρχουν σαν και εσενα?

Aντε παλι...

Τι υπογραφες?

Δεν αναρωτιεμαι οπως βλεπεις αν μαζεψουν 10.000 ατομα,μου φανηκε γελοιο που το θετουν σαν προυποθεση ,για να απεργησουν,ενω ξερουν οτι τα 10.000 μελη δεν λεει τιποτα.

Και ο λογος τοτε που πηρες μερος?

Για τον ιδιο λογο που οι φιλοι σου αν οχι εσυ μπαινουν σε ολα τα "Και εγω ... " "Σε αγαπησα και με πεταξες στο δρομο" "Οοοο σουλταν" κτλπ.

Δεν πηρα μερος.Οταν γινει η απεργια θα δω....

Τωρα απλα "πληροφορουμαι"

Πως γίνεται να απεργεί η ίδια η αιτία που μας οδήγησε εδώ...? Ότι να' ναι...

Ήρθε καιρός να καταλάβουν ορισμένοι ότι το δημόσιο δεν είναι διακοπές εφ' όρου ζωής εις βάρος των άλλων... ας απεργήσουν μόνοι τους λοιπόν, αλλά όλοι οι άλλοι, οι οποίοι μοχθούν κάθε μέρα μέσα στα σκ@τά και έρχονται αντιμέτωποι, όχι μόνο με την σκληρή πραγματικότητα, αλλά και με τους τωρινούς απεργούς, οι οποίοι όταν έρθει σε αυτούς ο πολίτης τον φτύνουν κατάμουτρα... τώρα ήρθε η ώρα να τους φτύσουμε εμείς... απλά...

Προσωπικά, την χαίρομαι την κατάσταση...

Τι υπογραφες?

Επειδη εχουν γινει και αλλες τετοιες πορειες απο την μερια τους,σε διαβεβαιωνω πως δεν χρειαστηκαν το facebook. :)

Ξαναδιαβασε το ποστ μου,δεν κατηγορησα τη θεληση τους να διαμαρτυρηθουνα,αλλα τον τροπο που προκειται να το κανουν.

Αν μαζευτουμε 10.000 μελη θα κανουμε απεργια... μπλα μπλα μπλα.

:T:

Ναι? πότε? (σκέψου καλά πριν απαντήσεις μιλάμε πάντα και μόνο για τον Στρατό και όχι τα σώματα ασφαλείας)

Jaco Δεν νομίζω να μιλάς σοβαρά :hmm:

Άρα γενικά όλοι οι συμμετέχοντες σε απεργίες συμπεριφέρονται σαν χαζόπαιδα, επειδή διεκδικούν κάτι παραπάνω ή ακόμη και αυτά που είχαν (όπως εδώ);

Δεν διαμαρτύρονται μέσω fb. Απλά δημοκρατικά μαζεύουν "υπογραφές" για να κάνουν απεργία. Πιστεύω είναι προτιμότερο από απεργίες τύπου ΚΚΕ, που λέει "στις τάδε απεργία, επειδή έτσι μας κάπνισε"

(το μνμ μου πήγαινε στον eleozz, που θεωρεί την διεκδίκηση των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας σου μ@.....)

δεν θεωρώ ενα group στο facebook αξιο για μια διαμαρτυρια

πλεον υπαρχουν groups για την σαμπανια, για τον φελο

για αν η τζουλια θα βγαλει αλλο dvd

η για το αν θα κοψει τα νυχια του ο Χ, η ο Ψ

ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

δεν θα μας σωσει κανενα group στο facebook

ουτε εμας ουτε τα παιδακια στην ουγκαντα

αν θεωρείς εσύ μια τετοια κινηση σοβαρη

εγω παω πασο, και φευγω για μοναχισμο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.