greekfragma Μάϊος 1, 2010 #28701 Μάϊος 1, 2010 Περιστατικο πενταλεπτου..τυπος βραδυπορει/ειναι σταματημενος σε κορυφη ανηφορας με μεγαλη κλιση και στριβει δεξια, ο πισω του εχει σταματησει μισος στην ανηφορα μισος στο ευθειασμα και παταει μια φορα την κορνα. επειδη αντιλαμβανομαι οτι καποιος πεοκρουστης ειναι μπροστα μπαινω αντιθετα που ειναι αδειο και περιμενω και εγω στην κορυφη για να μην καψω ολο το δισκο στην ανηφορα.βλεπω οτι ο δρομος ειναι αδειος και παταω μια φορα την κορνα (ενα σινιαλο) τυπος κατεβαινει..λεω ορεξη ειχαμε σε εμενα κορναρετε κυριε? απανταει ο πισω του, ναι και εγω και ο κυριος (εγω) τι θελετε? να προχωρησετε τι σταματησατε πανω στην κορυφη? δεν σταματησα εν κινηση ειμαι, και βγηκα να δω γιατι κορναρετε απανταει ο πισω του, και τι οποιος σας κορναρει βγαινετε εξω να δειτε τι θελει? πες μου ουι το σκηνικο έγινε στην Πανόρμου? είδα ακριβώς το ίδιο σκηνικό γύρω στις 8:laughing:
jpavly Μάϊος 1, 2010 Author #28702 Μάϊος 1, 2010 Μέχρι πέρισυ κι εγώ, όταν κάποιος ενοχλητικός μου κοπάναγε την κόρνα να πατήσω τον πεζό μπροστά μου πχ για να περάσω, κατέβαινα και τσακωνόμουν. Από τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν οι μπερέτες και τα περίστροφα στα ντουλαπάκια πιο συχνά από τις Shell Smart Cards, κάνω μόκο και υπομονή. Πλέον πρέπει να προσέχουμε και τα νεύρα μας στο δρόμο, έτσι όπως έχουμε γίνει τα συμπτώματα του road rage αυξάνονται δραματικά :...:
hayabusa Μάϊος 1, 2010 #28703 Μάϊος 1, 2010 ρε προσέχετε λέμε...δεν ειναι πολύς καιρός που περιμένοντας στο φανάρι είδα ένα τύπο α κατεβαίνει από το αμαξι του, να ανοίγει την πόρτα του πίσω και να τον αρχίζει στις μπουνιές επειδή του κορναρε. έχει ξεφύγει τελείως ο κόσμος μιλάμε..
aggelopas Μάϊος 2, 2010 #28704 Μάϊος 2, 2010 πες μου ουι το σκηνικο έγινε στην Πανόρμου?είδα ακριβώς το ίδιο σκηνικό γύρω στις 8:laughing: 2 στενα απο το μετρο πανορμου εγινε χαχαχα
def Μάϊος 2, 2010 #28705 Μάϊος 2, 2010 Μέχρι πέρισυ κι εγώ, όταν κάποιος ενοχλητικός μου κοπάναγε την κόρνα να πατήσω τον πεζό μπροστά μου πχ για να περάσω, κατέβαινα και τσακωνόμουν. Από τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν οι μπερέτες και τα περίστροφα στα ντουλαπάκια πιο συχνά από τις Shell Smart Cards, κάνω μόκο και υπομονή. Πλέον πρέπει να προσέχουμε και τα νεύρα μας στο δρόμο, έτσι όπως έχουμε γίνει τα συμπτώματα του road rage αυξάνονται δραματικά :...: και ετσι πρεπει Γιαννη,οσο παληκαρι και να εισαι,πανε οι καλες εποχες που εβγαζες σακακι πρωτα για να μαλωσεις και ο αλλος σε περιμενε.Τωρα σε πυροβολι προτου καν κατεβεις
greekfragma Μάϊος 2, 2010 #28708 Μάϊος 2, 2010 2 στενα απο το μετρο πανορμου εγινε χαχαχα είναι ο κόσμος μια σταλιά
nick-firestorm Μάϊος 2, 2010 #28709 Μάϊος 2, 2010 πάμε καλά ρε ; http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11885&Itemid=141 Πόσο αδύναμος ο γιωργάκης...
Narzul Μάϊος 2, 2010 #28710 Μάϊος 2, 2010 Πόσο αδύναμος ο γιωργάκης... Θα ειναι μεσα στα πλαισια περικοπων εξοδων και οι πτησεις της Π.Α.
astrolabos Μάϊος 2, 2010 #28711 Μάϊος 2, 2010 Είναι στα πλαίσια της υπενθύμισης ότι δεν πρέπει να μειώσουμε τα εξοπλιστικά μας προγράμματα
Narzul Μάϊος 2, 2010 #28713 Μάϊος 2, 2010 Μ αρεσει παντως που γενικα Ευρωπη και Αμερικη μας εχουν πρωτοσελιδα (cnn , bbc , channel 4 , κτλπ) , για το οικονομικο προβλημα που αντιμετωπιζουμε.Με το οτι σα χωρα εδω και καμποσες 10ετιες δεν ξερουμε που ειναι τελικα τα συνορα μας , κανεις δε το αναφερει.Στη Κυπρο αν βαλουμε αντιαεροπορικα ειναι casus belli.Το Αιγαιο απ οτι λενε εχει μεγαλες ποσοτητες πετρελαιου , αλλα δε μπορουμε να το εκμεταλευτουμε , λογω προστριβων με τους γειτονες.Oτι ενα F16 καιει 6000 λιτρα κηροζινης , (που δεν ειναι ειναι ουτε ενα το F16 , ουτε μια η πτηση) , δε το λεει κανεις.(Για να μην πουμε οτι μια πτηση εκλυει περισσοτερο CO2 απ οσο 500,000 αυτοκινητα - που τα φορολογουν εξτρα επειδη δεν ειναι eco-friendly)Αν σφιγγοταν να λυσουν προβληματα που τυραναν το κρατος δεκαετιες τωρα , δε θα χαμε φτασει ουτε σε πολιτικη ουτε σε οικονομικη κριση.
PetrosD Μάϊος 2, 2010 #28714 Μάϊος 2, 2010 Γιατί, τα ντηζελοκίνητα πλοία (συνήθως φορτηγά και τανκερ) ξέρεις πόσο καίνε και πόσο μολύνουν;;; Αλλά όχι, το 1800άρι και το 2λιτρο το δικό σου/σας και το δικό μου/μας τους πείραξαν.
Hydra Μάϊος 2, 2010 #28715 Μάϊος 2, 2010 Ελα ενταξει ας μην ειμαστε και 'μεις κλαψιαρηδες. Που πας φιλε μου με 2 χιλιαδες κυβικα ,ενω ξερεις τι κριση υπαρχει? (δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα,γενικα μιλω). Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια... Ο Ελληνας!Ο Ελληνας που τον πειραζουν τα τσεκουρια,αλλα και ο Ελληνας που αμα δεν εχει τζιπ δεν νιωθει "βασιλιας" του δρομου.... New car, caviar, four star daydream,Think I'll buy me a football team. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JkhX5W7JoWI]YouTube - Money - Pink Floyd + Lyrics[/ame] Καληνυχτιζω... :bigsmile:
astrolabos Μάϊος 2, 2010 #28716 Μάϊος 2, 2010 Ελα ενταξει ας μην ειμαστε και 'μεις κλαψιαρηδες.Που πας φιλε μου με 2 χιλιαδες κυβικα ,ενω ξερεις τι κριση υπαρχει? (δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα,γενικα μιλω). Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια... Ο Ελληνας!Ο Ελληνας που τον πειραζουν τα τσεκουρια,αλλα και ο Ελληνας που αμα δεν εχει τζιπ δεν νιωθει "βασιλιας" του δρομου.... Καληνυχτιζω... :bigsmile: Δηλαδή την περίπτωση να είναι ένα παλιό δίλιτρο το οποίο το πήρε πρόπερσι ας πούμε με 2-3κ για να κάνει τη δουλειά του ή να του το χάρισε κάποιος μπάρμπας δε περνάει από το μυαλό σου;
RootX Μάϊος 2, 2010 #28718 Μάϊος 2, 2010 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1132408&lngDtrID=2456 εκατομμύρια λίτρα..... και η BP, στην αίτηση που είχε κάνει πριν αναλάβει την εκμετάλλευση του πόρου, είχε δηλώσει πως ο κίνδυνος διαρροής είναι μηδαμινός...
PetrosD Μάϊος 2, 2010 #28719 Μάϊος 2, 2010 Γιατί δηλαδή εγώ που κάνω μια φορά τη βδομάδα βόλτα, άντε 2, με το δικό μου το δυομισάλιτρο*, ποιόν πειράζω; Εεε;; *Δεν είναι τζιποειδές.
Hydra Μάϊος 2, 2010 #28720 Μάϊος 2, 2010 Γιατί δηλαδή εγώ που κάνω μια φορά τη βδομάδα βόλτα, άντε 2, με το δικό μου το διομισάλιτρο, ποιόν πειράζω; Εεε;; Eμενα παντως σιγουρα οχι Δηλαδή την περίπτωση να είναι ένα παλιό δίλιτρο το οποίο το πήρε πρόπερσι ας πούμε με 2-3κ για να κάνει τη δουλειά του ή να του το χάρισε κάποιος μπάρμπας δε περνάει από το μυαλό σου; Mα με αυτα τα λευτα παιρνεις ενα 1.4 - 1.6 αφου ξερεις οτι υπαρχει κριση και σε ιδιες τιμες.Απο τον μπαμπα δεν το αποκλυω,ενταξει στην περιπτωση αυτη και γω θα το κραταγα,αλλα δεν ξερω για ποσο.Εδω με το 1.6 και θες ενα ημερομισθιο για να βγεις απο Αθηνα και να γυρισεις...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.