RootX Μάϊος 1, 2010 #28683 Μάϊος 1, 2010 Πωπω κατι ανδρακλες οι Πεζοναυτες.... Και μετά τη χορογραφία, χονδρός και λιγνός καβαλάνε την chopper του background και χάνονται στα στενά της Βαγδάτης... χλωμό
Κωστάκης Μάϊος 1, 2010 #28684 Μάϊος 1, 2010 Τεχνολογικό site είναι, εάν δεν συζητάς προβλήματα τι θα συζητάς, το πόσο ωραίο είναι το κουτί και τακτοποιημένα τα καλώδια;Δεν βλέπω που είναι το κακό να βοηθάς νέα μέλη, να μαθαίνουν και στη συνέχεια να βοηθάνε κι εκείνα. Καλό μήνα σε όλους κι όλες btw Δέν έχεις άδικο απο αυτή την άποψη αλλα απο την άλλη είναι κουραστικό σε κάθε ανανέωση να βλέπεις να ξεφυτρώνουν θέματα του στυλ ' το super megazord pc' και να καταλήγει στο οτι ο ενδιαφερόμενος αγόρασε σκύλο, ή 'πώς κάνω αυτό' ενω με μια απλή αναζήτηση η απάντηση βρίσκεται ή στο δικό μας φόρουμ ή αλλου. Πού πήγανε τα θέματα με τους πάγους τα κάνιστρα και τους delta, τα block του eleven, τα cascade του unseen, τις μοντες του Hipro και του gprhellas,τις παρουσιάσεις των μελών, τισ πατέντες του chessman και του mariosalice στα λειτουργικά... Καταλαβαίνεις τί θέλω να πω? @ Tsakonas αυτό δέν έχει καμία σχέση με αυτό που λέω εγώ, η εταιρία θα σε πλησιάσει για τον κόμο που έχεις και για την διαφήμηση που θα της κάνεις έχεις δέν έχεις 'guru' να ποστάρουν... Και προσθέου μήν πέσετε να με φάτε δέν νομίζω να έθιξα κανέναν ούτα να κατηγόρησα κανέναν για την άποψη που σχημάτισα, απλά μια παρατήρηση ήταν
RootX Μάϊος 1, 2010 #28685 Μάϊος 1, 2010 Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά πλέον ο eleven δεν φτιάχνει blocks, ούτε ο unseen cascades και από τους 50 νοματαίους που ήμασταν(διότι έτυχε να είχαμε ασχοληθεί πρώτοι με τα pc και το oc) έχουμε πολλαπλασιαστεί με την πλειοψηφία του κόσμου να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο των υπολογιστών ή να χρειάζεται βοήθεια πριν ξοδέψει τα χρήματα που με κόπο έχει βάλει στην άκρη προκειμένου να κάνει την καλύτερη αγορά.Ως χρήστης Η/Υ που ξε***λωσε με τα νερά και phase change είμαι ικανοποιημένος που μπορώ να βοηθάω και να εισπράττω το ίδιο σε ότι αφορά την τεχνολογία των υπολογιστών(και όχι μόνο).Έφτιαξε ο Άρης τον Fagana, οι δοκιμές προϊόντων θεωρούνται πλέον δεδομένες και η γνώση υπάρχει και κυκλοφορεί στα threads - ακόμα και σε αυτά που ρωτάνε ποια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών στα 100 ευρώ.Δεν νομίζω να έπεσε κανείς να σε φάει, την άποψή μας καταθέτουμε.
ΓιαγκΤ Μάϊος 1, 2010 #28686 Μάϊος 1, 2010 Δέν έχεις άδικο απο αυτή την άποψη αλλα απο την άλλη είναι κουραστικό σε κάθε ανανέωση να βλέπεις να ξεφυτρώνουν θέματα του στυλ ' το super megazord pc' και να καταλήγει στο οτι ο ενδιαφερόμενος αγόρασε σκύλο, ή 'πώς κάνω αυτό' ενω με μια απλή αναζήτηση η απάντηση βρίσκεται ή στο δικό μας φόρουμ ή αλλου.Πού πήγανε τα θέματα με τους πάγους τα κάνιστρα και τους delta, τα block του eleven, τα cascade του unseen, τις μοντες του Hipro και του gprhellas,τις παρουσιάσεις των μελών, τισ πατέντες του chessman και του mariosalice στα λειτουργικά...Καταλαβαίνεις τί θέλω να πω?Κρίση ηλικίας λέγετε και την περνάμε όλοι. Μην δίνεις σημασία, θα σου περάσει. : P
RootX Μάϊος 1, 2010 #28687 Μάϊος 1, 2010 Μπορεί να είσαι εσύ τρελός αλλά παίζει ο άλλος να κουβαλάει περισσότερη τρέλα από σένα....
def Μάϊος 1, 2010 #28688 Μάϊος 1, 2010 Μπορεί να είσαι εσύ τρελός αλλά παίζει ο άλλος να κουβαλάει περισσότερη τρέλα από σένα.... Φανη εχω την εντυπωση οτι πανικοβληθηκε ο οδηγος και πατησε γκαζι... απο τι βλεπω ξεκιναει αμεσως,τωρα γιατι δεν σταματησε...
RootX Μάϊος 1, 2010 #28690 Μάϊος 1, 2010 Από ότι διάβασα στο ιρλανδικό forum (δεν ξέρω εάν αληθεύει), ο γεματούλης που πήδηξε στο παρμπρίζ είχε χτυπήσει με γροθιά τον οδηγό - για κλασσικές μλκιες στο δρόμο.
def Μάϊος 1, 2010 #28691 Μάϊος 1, 2010 Από ότι διάβασα στο ιρλανδικό forum (δεν ξέρω εάν αληθεύει), ο γεματούλης που πήδηξε στο παρμπρίζ είχε χτυπήσει με γροθιά τον οδηγό - για κλασσικές μλκιες στο δρόμο.το λεω αυτο Φανη γιατι αλοιμονο αν χ,ψ λογους, οποιος πεφτει στο καπο μας εστω για για πλακα, να παταμε το γκαζιμε οποια συνεπεια και αν εχει αυτο,γιατι οπως βλεπω εχει γραφτι σε καμερα οποτε και για πλακα να επεσε ο αλλος πανω στο κοπο, ετσι οπως φενεται αν το εκανε εσκεμενα ο οδηγος παει μεσα 1.ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ 2.ΓΙΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ
bezdim Μάϊος 1, 2010 #28693 Μάϊος 1, 2010 Αν παρατηρήσατε, το έσπασε το παρμπρίζ του ανθρώπου.Οπότε καλά έκανε και τον πάτησε, κακά έκανε όμως που δεν έβαλε όπισθεν να τον ξαναπατήσει
o polonos Μάϊος 1, 2010 #28694 Μάϊος 1, 2010 Προφανως απο φοβο πατησε γκαζι, την στιγμη που κατι μας ξαφνιαζει ειναι λιγες φορες που σκεφτομαστε λογικα.
greekfragma Μάϊος 1, 2010 #28695 Μάϊος 1, 2010 και μένα αν ερχότανε κάποιος να μου κάνει wrestling jump πάνω στο παρμπρίζ πουλώντας τσαμπουκά μάλλον γκάζι θα πάταγα και όποιον πάρει ο χάρος.
aggelopas Μάϊος 1, 2010 #28698 Μάϊος 1, 2010 Περιστατικο πενταλεπτου..τυπος βραδυπορει/ειναι σταματημενος σε κορυφη ανηφορας με μεγαλη κλιση και στριβει δεξια, ο πισω του εχει σταματησει μισος στην ανηφορα μισος στο ευθειασμα και παταει μια φορα την κορνα. επειδη αντιλαμβανομαι οτι καποιος πεοκρουστης ειναι μπροστα μπαινω αντιθετα που ειναι αδειο και περιμενω και εγω στην κορυφη για να μην καψω ολο το δισκο στην ανηφορα.βλεπω οτι ο δρομος ειναι αδειος και παταω μια φορα την κορνα (ενα σινιαλο)τυπος κατεβαινει..λεω ορεξη ειχαμεσε εμενα κορναρετε κυριε?απανταει ο πισω του, ναι και εγω και ο κυριος (εγω)τι θελετε?να προχωρησετε τι σταματησατε πανω στην κορυφη?δεν σταματησα εν κινηση ειμαι, και βγηκα να δω γιατι κορναρετεαπανταει ο πισω του, και τι οποιος σας κορναρει βγαινετε εξω να δειτε τι θελει?
GoriLLakoS Μάϊος 1, 2010 #28699 Μάϊος 1, 2010 βρήκα τον αδερφό του levelone σε photo και την ποστάρω καλό μήνα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.