Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Το έχουν φτιάξει πολύ καλά αυτό το σύστημα. Για να καταλάβεις, πέρα από το ότι αντέχει το Κ. Μητσοτάκη, χωράει και τον Πάγκαλο :p

Αν ο μαθουσαλας Κ.Μητσοτακης ομως κανει twitter βλεπω να σκανε οι σερβερ τους.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Δηλαδή με τι νομίζατε ότι δούλευαν...? Με μπαταρίες...?

Η κατεχάκη έχει περίπου 100 πινακίδες οι οποίες έχουν εξαφανίσει το δάσος, αντί να βλέπεις δέντρα, βλέπεις πινακίδες... όλες αυτές από που παίρνουν ρεύμα...? Από τον δήμο του Βύρωνα, του Καρέα και του Ζωγράφου, αφού έχουν λαδώσει όλους τους δημάρχους που περνάνε από τους δήμους τα τελευταία χρόνια...

Πάντως χθες κοιμήθηκα με 21% φπα και σήμερα το πρωϊ ξύπνησα και άκουσα στο ραδιόφωνο ότι θα το πάνε στα 25%, θα κόψουν τελικά όλους τους επιπλέον μισθούς (13ο κ 14ο), θα μειώσουν τις αργίες κτλ κτλ...

Η καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται...

Η σκυτάλη στον κόσμο τώρα...

Δηλαδή με τι νομίζατε ότι δούλευαν...? Με μπαταρίες...?

Η κατεχάκη έχει περίπου 100 πινακίδες οι οποίες έχουν εξαφανίσει το δάσος, αντί να βλέπεις δέντρα, βλέπεις πινακίδες... όλες αυτές από που παίρνουν ρεύμα...? Από τον δήμο του Βύρωνα, του Καρέα και του Ζωγράφου, αφού έχουν λαδώσει όλους τους δημάρχους που περνάνε από τους δήμους τα τελευταία χρόνια...

Πάντως χθες κοιμήθηκα με 21% φπα και σήμερα το πρωϊ ξύπνησα και άκουσα στο ραδιόφωνο ότι θα το πάνε στα 25%, θα κόψουν τελικά όλους τους επιπλέον μισθούς (13ο κ 14ο), θα μειώσουν τις αργίες κτλ κτλ...

Η καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται...

Η σκυτάλη στον κόσμο τώρα...

Υπομονή φίλε μου... Υπομονή...

Όπως λέει και ο λαός "Με σάλιο και υπομονή, μάμησε ελέφαντας αρνί...."

μπεε εε εε

http://3.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/S9rW980rcVI/AAAAAAACvvw/bALGkohe2yk/s1600/okok.png

το έχω πει...αυτός ο "άνθρωπος" είτε με τον ένα είτε με τον άλλον τρόπο θα ζήσει αιώνια...:p oouuuuuu 666....

θα δηλώσω πως θα το κάνω τζάμπα... και θα το τρενάρω ώσπου επιτέλους να πεθάνει (μπορεί να "χριαστε" να το τρενάρουν μέχρι και τα δισέγγονα^1000 μου) & να ξεχαστεί αυτή η καταστροφική φιγούρα της ελληνικής ιστορίας

OMFG

2012, it's coming :fie:

To 2012 έρχεται σε 611 μέρες είτε ο φράγμας αλλάξει άβαταρ, ή σταματήσει να τρώει γύρους.

καλημερα και καλο ΜΗΝΑ.Ωρα για νανι τελειωσε και η βαρδυα μας.

Έχει καταντήσει λίγο help desk ο λάμπης ή μου φαίνεται?

Έχω την εντύπωση οτι δέν έχει την αίγλη που είχε παλαιότερα.. :giveup:

Τεχνολογικό site είναι, εάν δεν συζητάς προβλήματα τι θα συζητάς, το πόσο ωραίο είναι το κουτί και τακτοποιημένα τα καλώδια;

Δεν βλέπω που είναι το κακό να βοηθάς νέα μέλη, να μαθαίνουν και στη συνέχεια να βοηθάνε κι εκείνα.

Καλό μήνα σε όλους κι όλες btw :T:

Έχει καταντήσει λίγο help desk ο λάμπης ή μου φαίνεται?

Έχω την εντύπωση οτι δέν έχει την αίγλη που είχε παλαιότερα.. :giveup:

αρχηγε μου,οταν ρωτησει μια εταιρια "για ποιο λογο να στειλω στο σαιτ σας σαμπλς για παρουσιαση?" ,τι θελεις να απανταμε και τι νομιζεις πως ειναι πειστικοτερο?

α)ειμαστε καμμια 10αρια γκουρου που τα ξερουμε ολα και δεν λεμε καλημερα σε καποιον αν τρεχει κατω απο τα 4.5 ghz ,και λεμε geekο-αστεια μεταξυ μας που τα σκεφτομαστε,καταλαβαινουμε και γελαμε μονο εμεις,μιλαμε με συναρτησεις και τσαρτς,δουλευουμε οποιον ρωταει κλπ

β)εχουμε τον τσακωνα που ειναι ωραιος γκομενος

γ)εχουμε τον τσακωνα που ειναι γκρικ λαβερ

δ)εχουμε τον ρεησερ που φωτογραφιζει με slr ο,τι τρωει

ε)εχουμε τον αστρολαβο και την δημοκρατια του που καταρρεει επειδη κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας(εισαγετε κατεβατο εδω) κλπ

στ)εχουμε χωρο για ολους,απο τον εντελως ασχετο μεχρι τον ζουπερ γκουρου και για αυτο προσελκυουμε πολυ κοινο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.