Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ε τα γνωστά... απλά ήταν πάρα πολλές οι φορές και το κρεβάτι δεν άντεξε τόσο χοροπήδημα σε μια μέρα:tomato:

Να τρως πιο λιγο.

πολυ ωραια στην fosscomm σημερα! επρεπει να παω κ χθες!

καμένοι του κοσμου ενωθειτε!

μπραβο στα παιδια που ηρθαν απο μακρια!

ντροπαλούλη....(στον petrosD αναφέρομαι)

είδα ένα βαλιτσάκι δίπλα σου, D200 παντού έτσι;:p

υπαρχει archive ειδησεων στο star να το δω και εγω ?:p

Εγώ αυτό κρατάω «Πρέπει μονάχα να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας για να καταλάβουμε πως η ανθρώπινη φύση μπορεί να μετεξελιχτεί σε κάτι που δε θέλουμε να συναντήσουμε», επεσήμανε.

;)

ντροπαλούλη....(στον petrosD αναφέρομαι)

είδα ένα βαλιτσάκι δίπλα σου, D200 παντού έτσι;:p

Πάντα! D200, 18-55VR, 75-300 και στο αυτοκίνητο ο 500mm Reflex αλλά δεν τον χρησιμοποίησα.

υπαρχει archive ειδησεων στο star να το δω και εγω ?:p
κι εγώ θέλω :D

Ρε άι κατουρίστε τα πόδια σας, ρεζίλι έγινα. Μέχρι και οι συνάδελφοι στο γραφείο με είδανε. Εγώ δε με έχω δει ακόμα, έλειπα εκέινη την ώρα που παιζόταν.

Για καταγγελίες παθητικής δωροδοκίας γιατρών (φακελάκι), μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 210-8779700 της Δ/νσης Εσωτερικών Υποθέσεων

Sauce: http://twitter.com/astynomia

αυτά είναι...και twitter οι δικοί σου...δεν μου λές..πόσο ήταν ο προυπολογισμός για να ανοίξουν και να στήσουν account στο twitter? λογικά πρέπει να κόστισει πιο πολύ από το site της βουλής μιας και είναι πιο χρονοβόρα και δύσκολη δουλειά....:p

Φοβού τους... εξωγήινους

Είτε πρόκειται για απλά μικρόβια είτε για ανεπτυγμένα όντα, οι εξωγήινοι υπάρχουν, τονίζει ο κορυφαίος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ . Ομως είναι κατηγορηματικός: Κάθε επαφή μαζί τους θα ήταν καταστροφική για την ανθρωπότητα!

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=11391000

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.