Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

και να εκανες θα διαπιστωνες τη θερμοχωρητικοτητα του νερου

Αυτή τη διαπίστωσα για τα καλά το Πάσχα. Μπρρρρρρ, ακόμα παγώνω όταν το σκέφτομαι... Για να δούμε, που θα πάμε αύριο!

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Αν αναλογισθεις την οικονομικη κατασταση της χωρας και τα 2μιση εκατομμυρια για το τεμενος.... :fie:

Καλημερες! :)

από αυτή την άποψη ναι, γιατί από όλες τις άλλες έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν κατά τη γνώμη μου :)

Ναί συμφωνώ αλλά αφού λειτουργήσει σαν ορθόδοξη εκκλησία και η Αγία Σοφία. ;)

Σαφως και εχουν,ζουν σε αυτη την χωρα και στο μελλον ισως παραπανω και απ'τους μισους να προσφερουν στην οικονιμια της. :)

Ναί συμφωνώ αλλά αφού λειτουργήσει σαν ορθόδοξη εκκλησία και η Αγία Σοφία. ;)

Ε?

Ολοι οι μουσουλμανοι που εχουμε στην Ελλαδα ειναι απο την Κων/πολη για να απαιτησουμε τετοιο ανταλλαγμα?

Δεν πειράζει, ας ζητήσουμε και εμείς κάτι.

Παραχωρούμε οικόπεδο του Ελληνικού δημοσίου αλλά και χρήμα όχι μόνο για (αυτούς) αλλά και για (αυτούς).

Ας κάνουν και (αυτοί) μία παραχώρηση σε ένδειξη καλής θέλησης (λέμε τώρα)

αττακα απο σχολιο σε βιντεο θωμα ματσιου στο νετ

:"φανταστειτε να παρει ο Ογκουνσοτο μεταγραφη στον Εδεσαικο,τι συνεννοηση θαχει με τον βαις πρεζιντεντ"

KoMM Το είπα παραπάνω.

Παραχωρούμε οικόπεδο του Ελληνικού δημοσίου αλλά και χρήμα όχι μόνο για (αυτούς) αλλά και για (αυτούς).

όπου (αυτούς) = γείτονες

Μπορώ να ρωτήσω τι έγινε και ξεπεράστηκε η αντοχή του;

Μπανάκι Άλιμο!! Μας πήρε και συνέντευξη ο καράφλας του SITAR, άντε να με δω στο γυαλί το βράδυ.

δεν με "πείραξε" τόσο το ποσό χρηματοδότησης όσο το γεγονός...

δεν το καταλαβαίνω αυτό. ανεξιθρησκεία υπάρχει μόνο για εμάς; εμείς δεν έχουμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κων/πολη και Ορθόδοξες μητροπόλεις ανα τον κόσμο;

Στο Highlander είναι ο McCloud με μια γκόμενα σε ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών, και κρατάνε από ένα ποτήρι μπράντυ στο χέρι. Σε κάποια φάση ρωτάει η γκόμενα: "Shall we have a toast?".

Και μεταφράζει ο μάγκας στους υπότιτλους:

"Θες ένα τοστ;"

Λολάρω κάνα 5λεπτο λέμε.... :rofl:

δεν με "πείραξε" τόσο το ποσό χρηματοδότησης όσο το γεγονός...

Για ποιον ακριβώς λόγο; Δεν υπάρχουν πολίτες αλλόθρησκοι ; Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι ζουν μόνο χριστιανοί ορθόδοξοι ή άθεοι....

μόνο εμένα πειράζει το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος για άλλη μια φορά χαρίζει στους εκπροσώπους κάποιας θρησκείας, χωρίς να έχει κάποιο αντάλλαγμα; Ας έχουν ότι θέλουν, αρκεί να το πληρώσουν μόνοι τους, και αρκεί να μην έχει μεγάφωνα εξωτερικά* ή μουεζίνη

*Αυτό το θέλω και από τις χριστιανικές εκκλησίες

απολογισμός σκ....

σπάσαμε το κρεβάτι:rip::rip::rip::rubik::rubik::rubik:

Ε τα γνωστά... απλά ήταν πάρα πολλές οι φορές και το κρεβάτι δεν άντεξε τόσο χοροπήδημα σε μια μέρα:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.