Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πριν λιγο ηρθαμε βερολινο απο θεσσαλονικη με αμαξι...το ηφαιστειο μου μεσα..καλα αυτες οι ιταλιδες ειναι πολυ μπροστα..:p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ωραίοι οι Γερμανοί,

http://www.teufel.eu/

Ψωνίζεις απευθείας από τον κατασκευαστή, πληρώνεις με αντικαταβολή εάν θες, σου δίνει 12 χρόνια εγγύηση(2 στα ηλεκτρονικά μέρη) και εάν δεν σε ικανοποιούν, έχεις 8 εβδομάδες να τα επιστρέψεις !

Η πιτα του παπου αγοράζει ολόκληρο το γυρο με 2 ευρώ απο βουλγαρια/ουκρανια

Αυτα απο σχετικό ατομο. ;)

Πόσο σχετικός; Ο ίδιος ο παππούς;

ΒΤW Δεν έχει γύρο η πίττα του παππού...

Πήγα Κόρινθο σε ένα φιλαράκι το πρωί. Παλύ το φχαριστήθηκα το κάρο μου στην εθνική οδό. Δυστυχώς ο καιρός δε μας επέτρεψε να κάνουμε και μπάνιο, όπως είχαμε σχεδιάσει.

Πόσο σχετικός; Ο ίδιος ο παππούς;

'nuff said

Θα ορκιζόμουν οτι πριν 7 χρονια που είχε ανοίξει εδω κοντά είχε γυρο, το θέμα ειναι η υγιεινή όμως :sick:

Πήγα Κόρινθο σε ένα φιλαράκι το πρωί. Παλύ το φχαριστήθηκα το κάρο μου στην εθνική οδό. Δυστυχώς ο καιρός δε μας επέτρεψε να κάνουμε και μπάνιο, όπως είχαμε σχεδιάσει.

Μια χαρα :cool:

Σε λιγο θα παω και εγω στο αεροδρομιο για ''μαθημα'' με το δικό μας

(κρίμα όμως το χαρτζιλίκι που θα φαω στην βενζινη :tongue:)

και να εκανες θα διαπιστωνες τη θερμοχωρητικοτητα του νερου

επισης η πιτα του παππου προμηθευεται απο καποιο κεντρικο σημεια τα κρεατα τεμαχισμενα και κατεψυγμενα.

εντασετε στο fast food απο μενα πλεον, ουτε καν σουβλατζιδικο.

επισης εχει μικρυνει τις μεριδες εδω και περιπου ενα χρονο.

ρε δεν πας για ύπνο λέω εγώ ; :hehe:

Για τα Μέσα Μαζικής Μεταφορας (Ταλαιπωρίας αλλά τέσπα) μιλάω σε περίπτωση που έχουμε και άλλους ξύπνιους :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.