Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
18% χρηση με i7@4GHz, δεν ειναι και λιγο παντως και αν "εσκαγες 2-3 σημεια" τερματιζε το core.

ναι και ο 245 μου ήταν σταθερά στο 50% σε κάθε πυρήνα

ALERT : Οσοι τρωτε βρωμικο απο την αλυσιδα "Πιτα του Παππου" ,σας προτρεπω να το κοψετε.

Ενω περιμενα να φτιαξουν την παραγγελια μου,στον παγκο περπατουσε μια κατσαριδα απο τις μεγαλες (πολυ μεγαλη ομως).

Δεν λεω πως σε αλλα μαγαζια δεν γινεται το ιδιο,αλλα θεωρησα σωστο να σας το πω.

Να δω τωρα πως θα φαω τα σαντουϊτς που πηρα...:bad:

Στο καταστημα Περιστεριου εγινε.

Mονο 2 ατομα το ειδαμε και να πως θα χασουν ενα σωρο πελατες.Υγειονομικο που θελουν!!!

Και οχι μονο να τσεκαρουν απο ποτε εχουν να κανουν απολυμανση,αλλα και ποιος την υπεγραψε... γιατι στοιχιζει,αλλα αμα παρουν καναν ανθρωπο στο λαιμο τους δεν τους νοιαζει αν στοιχιζει...

ΣΠΙΤΙΚΟ της μαμας τουδε και στο εξης!

και καλά ρε σπίρτο, αντι να κάνεις θέμα πήρες τα πράματα και έφυγες; :fie:

Δεν ειχα τετοια ορεξη,γιατι γενικως η μερα μου ηταν ενα χαλι.Το κινητο επεσε καπου και εχασα το καπακι απο πισω,εχυσα πανω μου τον καφε στο φροντιστηριο,πηρα εναν χαλια βαθμο στα Αρχαια,το netbook χαλασε και τωρα θελει 50αρι το Πλαισιο,το επεισοδιο του Supernatural ακομη να το βρω,μετα ηρθε και η κατσαριδα....

Χαχαχα τεσπα καταλαβες...

Μπορω καλλιστα ομως να μην ξαναπαω,να πω σε οσους ξερω και δεν ξερω να μην πατησουν και να κανω καταγγελια ή να καλεσω τον Εκτορα. :p

Μπορω καλλιστα ομως να μην ξαναπαω,να πω σε οσους ξερω και δεν ξερω να μην πατησουν και να κανω καταγκελια ή να καλεσω τον Εκτορα. :p

Για να τους μαθει πως να σουβλακωνουν την κατσαριδα? Nah...

Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει, αλλά ξέρω ότι σε συγκεκριμένα mailboxes των ISP, καθημερινά να έρχονται mails ότι η τάδε IP κατέβασε την τάδε ταινία. Τα mails ερχόνται από υπηρεσίες της Paramount κλπ, τα αγνοούσαν όλοι όμως, αλλά απλά να ξέρεις ότι υπάρχουν τρόποι να δει κάποιος IP's. Κοινώς πήγαινε στο uTorrent, όλοι οι seeders-leechers εμφανίζονται ως IPs.

Επίσης, αρχεία κρατώνται απ' όσων ξέρω αλλά όχι για 20 χρόνια (LOL), νομίζω είναι 2 αλλά δεν γνωρίζω αν είναι και οι IP στο log.

Τώρα, για φαντάσου όλη η Ελλάδα να κυνηγηθεί με πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, πιστεύεις ότι θα μείνει τίποτα όρθιο;

Hydra, αν μου επιτρέπεις, χωρίς παρεξήγηση.

και να κανω καταγκελια

Καταγγελία.

Γεωνομικο που θελουν!!!

Υγειονομικό.

''Φίλη'' εξ αποστάσεως μετά από αρκετές ερωτικές απογοητεύσεις έγραψε το εξής

the bad guys screw ya,and the good guys screw ya,and the rest of them don't know how to screw ya...

θέλω τόσο πολύ να την παρηγορήσω:hehe:

:lock:

''Φίλη'' εξ αποστάσεως μετά από αρκετές ερωτικές απογοητεύσεις έγραψε το εξής

θέλω τόσο πολύ να την παρηγορήσω:hehe:

:lock:

Πάρε και κανένα Ελβετικό σουγιά μαζί σου γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Η πιτα του παπου αγοράζει ολόκληρο το γυρο με 2 ευρώ απο βουλγαρια/ουκρανια

Αυτα απο σχετικό ατομο. ;)

Αυτα απο σχετικό ατομο. ;)

Να 'χα ένα ευρώ για κάθε πληροφορία από "σχετικό άτομο" και "αξιόπιστη πηγή" ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.