Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

κατα τις 10 η ωρα βλεπω στο κινητο μου κληση απο το σταθερο τηλ. του σπιτιου που σπουδαζω, εγω ειμαι στο πατρικο μου. το σηκωνω απο την αστυνομια, μου ανοιξαν το σπιτι, κ τον επιασαν!

Ενας γεωργιανος, προσπαθησε να το ανοιξει, το καταλαβε ο γειτονας(ειμαστε 2 διαμερησματα σε καθε οροφο), πηρε την αστυνομια κ ηρθαν 15 ατομα απο την ομαδα διας αμεσως.

αυτος ισα που εσπασε τις 2 κλειδαριες(νομιζα οτι αντεχουν κιολας) κ μπηκε μεσα, ακουσε τις σειρηνες κ ετρεξε προς την ταρατσα οπου τον επιασαν εκει.

πηγα εκει, δεν ελειπε τπτ. ευτυχως το πισι κ τα υπολοιπα ηταν οκ. οπως κ κατι χρηματα που εχω.

εκανα μηνυση με αιτημα την ποινικη διωξη, κ την αποκατασταση των βλαβων.

τον εφεραν εκει, ενα μ@λακισμενο ηταν 23 χρονων, μενει λιγο 3-4 τετραγωνα ποιο πανω απο μενα..

στην αρχη το επαιζε τρελιτσα, μετα τον στριμοξαμε λιγο, κ ειπε οτι θα φτιαξει οτι χαλασε.

ηθελα να τον παρω καπου, στην ακρη να του πω ´μερικα´, αλλα δεν με αφηναν...

ειναι σεσημασμενος, για ναρκωτικα κ κλοπες.

αυριο θα παει εισαγγελεα, ελπιζω να μην τον αφησει...

επισης, ηρθε κλειδαρας αλλαξα κλειδαρια, κ μου ειπε οτι κλειδαρια εχει μυλο σπασει σε ενα λεπτο. μαλιστα ειχε μαζι του αυτο το εργαλειο που τα ανοιγει πολυ ευκολα.

αποτελεσμα, 2 σπασμενες, κλειδαριες, το σπιτι ειναι λιγο ανω κατω ψαξαν κ οι αστυνομικοι.

κ 1 σημαδι απο την κλοτσια απο την μποτα στην πορτα για να μπουν μεσα.

μιλωντας με τον αξ. υπηρεσιας. μου λεει. φιλε τους πιανουμε, κ τους αφηνουν. αυτοι τι δουλεια κανουμε ολο..

Αλλοι τους δωσαν ελληνικη ταυτοτητα, κ τωρα γινεται χαμος.

Εγω ευχαριστω τα παιδια της ομαδας διας που ηρθαν αμεσως σε 3 λεπτα. μακαρι να ηταν ολοι ετσι.

Διας ειναι αυτοι με τα Crossακια ??

Εδω και 2 μέρες συνέχεια τους βλέπω στο δρόμο.

Επιτέλους έβαλαν μυαλό!

κατα τις 10 η ωρα βλεπω στο κινητο μου κληση απο το σταθερο τηλ. του σπιτιου που σπουδαζω, εγω ειμαι στο πατρικο μου. το σηκωνω απο την αστυνομια, μου ανοιξαν το σπιτι, κ τον επιασαν!

Ενας γεωργιανος, προσπαθησε να το ανοιξει, το καταλαβε ο γειτονας(ειμαστε 2 διαμερησματα σε καθε οροφο), πηρε την αστυνομια κ ηρθαν 15 ατομα απο την ομαδα διας αμεσως.

αυτος ισα που εσπασε τις 2 κλειδαριες(νομιζα οτι αντεχουν κιολας) κ μπηκε μεσα, ακουσε τις σειρηνες κ ετρεξε προς την ταρατσα οπου τον επιασαν εκει.

πηγα εκει, δεν ελειπε τπτ. ευτυχως το πισι κ τα υπολοιπα ηταν οκ. οπως κ κατι χρηματα που εχω.

εκανα μηνυση με αιτημα την ποινικη διωξη, κ την αποκατασταση των βλαβων.

τον εφεραν εκει, ενα μ@λακισμενο ηταν 23 χρονων, μενει λιγο 3-4 τετραγωνα ποιο πανω απο μενα..

στην αρχη το επαιζε τρελιτσα, μετα τον στριμοξαμε λιγο, κ ειπε οτι θα φτιαξει οτι χαλασε.

ηθελα να τον παρω καπου, στην ακρη να του πω ´μερικα´, αλλα δεν με αφηναν...

ειναι σεσημασμενος, για ναρκωτικα κ κλοπες.

αυριο θα παει εισαγγελεα, ελπιζω να μην τον αφησει...

επισης, ηρθε κλειδαρας αλλαξα κλειδαρια, κ μου ειπε οτι κλειδαρια εχει μυλο σπασει σε ενα λεπτο. μαλιστα ειχε μαζι του αυτο το εργαλειο που τα ανοιγει πολυ ευκολα.

αποτελεσμα, 2 σπασμενες, κλειδαριες, το σπιτι ειναι λιγο ανω κατω ψαξαν κ οι αστυνομικοι.

κ 1 σημαδι απο την κλοτσια απο την μποτα στην πορτα για να μπουν μεσα.

μιλωντας με τον αξ. υπηρεσιας. μου λεει. φιλε τους πιανουμε, κ τους αφηνουν. αυτοι τι δουλεια κανουμε ολο..

Αλλοι τους δωσαν ελληνικη ταυτοτητα, κ τωρα γινεται χαμος.

Εγω ευχαριστω τα παιδια της ομαδας διας που ηρθαν αμεσως σε 3 λεπτα. μακαρι να ηταν ολοι ετσι.

σημερα το πρωι βρηκαμε μια απο τα ιδια στο γειτονα μου στο ισογειο της πολυκατοικιας μας στο Π.Φαληρο

με τη διαφορα οτι τον δραστη δεν τον ειδε κανεις και φυσικα δεν τον πιασανε

Οι Ελληνες C.S.I.ηδες πηρανε δελτιο δυο τρεις παλαμες σε αποτυπωματα βεβαια αλλα θελουν δυο βδομαδες να τα τρεξουν στη βαση δεδομενων (τ'ακους Ορατιε? 2 εβδομαδες!!!)

ο τυπας παραβιασε το παντζουρι - ρολο αλουμινιου νωρις χθες το βραδυ και δεν τον πηρε κανεις χαμπαρι

εχετε το νου σας παιδια γιατι τετοιες μερες οι ελαφροχερηδες δουλευουν υπερωριες

Ενας γεωργιανος,

Είσαι ρατσιστής φίλε, δεν έχεις καταλάβει το μοντέλο ανάπτυξης της Ελλάδας.

Ούτε τη συνεισφορά των μεταναστών στην ελληνική οικονομία.

Αν δεν τον πιάνανε, τις ζημιές - κλοπιμαία τις πληρώνεις μόνος σου.

Αλλά κι εσύ πώς κάνεις έτσι? Για 50-100-1000 ευρώ ζημιά?

Είσαι ψιλικατζής, τι να κάνει ο άνθρωπος δηλαδή . . . κλέφτης θα γίνει?

Αν και το κλέφτης είναι τίτλος τιμής για την κοινωνία του τζόκερ.

dellman is preparing...

κατσίκι check

συκωτάρια check

μπριζόλες check

μιλφέιγ με φύλλα σοκολάτας check

παιδάκια check

μεζεδάκια check

σαλατούλα check

Νηστεια τελος παιδες ( κοινωνησα το πρωι ).Βεβαια νταξει κρεας δεν θα φαω για να εχει μεγαλυτερη σημασια το αυριανο γλεντι αλλα 2 τυροπιτες και κατι φετες με σαλαμακι δεν τις λυπηθηκα. Α! και ενα παγωτακι...

Α! και δυο τοστ...

Ε κατα τα αλλααααααααααααααααααα...περιμενουμε το αυριανο ψυχικο εις την στομαχικην περιοχην!

το πρωι με πηραν, 8.30 κ πηγε εισαγγελεα, θα προσπαθησω να μαθω τι αποφαση πηρε ο εισαγγελεας.

λογικα αν ηταν με αναστολη τπτ αυτος, θα τον εχωσε μεσα...(το ελπιζω)

αν τον αφησε, εγω θα φταιω αμα παρω κανα ροπαλο του baseball κ τον πετυχω πουθενα, γιατι μενουμε κ κοντα σχετικα, κ του κανω την μουρη #@#$@?

θα με αφησει ο εισαγγελεας ελευθερο? αν ειναι να παω.

@Κοπρίτης, μακαρι να ειναι τυχερος ο ανθρωπος να τον εχουν περασμενο στο policeonline. για να τον βρουν. αλλα ελεος ρε 2 βδομαδες, για μια αναζητηση σε βαση.

επισης ετσι για την ιστορια, ξερει κανεις αν τα σπρευ πιπεριου ειναι παρανομα?

6:15 νταν φραπεδάκι και BC 2 ... στάση μόνο για φαγητό και ανάσταση:p

το σπίτι σου είναι εδώ;

fire.jpg

:hehe:

το σπίτι σου είναι εδώ;

fire.jpg

:hehe:

για να δω ......

διακρίνω μια πόρτα που ισως είναι δικιά μου .....

μισό να δω την πόρτα ......

ναι αυτή είναι η πόρτα μου, και το σπίτι μου ........

ναι υπάρχουν και οι φλόγες .....

τι στο !$!@#%!$ κάνει ο πυροσβέστης ?

μισό λεπτό να του πω να φύγει ......

ούτε BC2 ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ (<-- δεν φωνάζω)

:hehe::hehe::hehe:

επισης ετσι για την ιστορια, ξερει κανεις αν τα σπρευ πιπεριου ειναι παρανομα?

Οχι δεν ειναι.

Στην ομονοια βρίσκεις με 20-30 $

Οχι δεν ειναι.

Στην ομονοια βρίσκεις με 20-30 $

Παιδιά ψάξτε το ... γιατί εγώ που το ρώτησα στο Α.Τ της περιοχής μου, είπαν ότι θεωρείται όπλο ... το ίδιο μου είπε και φιλαράκι που είναι στην σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ

Μπορεις να πεις οτι ειναι για προστασία απο αδέσποτα σκυλιά αν τυχόν σε σταματήσουν.:baby:

Εξαλλου ειναι γνωστό πως πολλες γυναίκες εχουν στην τσαντα τους τέτοιο σπρευ (ειδικα εδω στην Αθηνα).Οι περισσότεροι αστυνομικοί θα δείξουν μια επιείκεια αν σε πιάσουν με τετοιο :hug:

Εξαλλου ειναι γνωστό πως πολλες γυναίκες εχουν στην τσαντα τους τέτοιο σπρευ

Ε θα πεις οτι εισαι θηλυκόν :flower:

-Μα σας ειπα κυριε οργανο ειμαι γυναικα !

-Ασε τις μπαρουφες γυναικοντυμενε νταβατζομπετατζη :hehe:

Διας λεμε το σωμα με τα μηχανακια? παιδια καθε μερα βλεπω τουλαχιστον 7-8 ζευγαρια απο αυτους ακομα και τα μεσανυχτα που γυρνουσα.τις προαλλες κοντεψε ενας να μου ''γυαλισει'' το φτερο οταν κωλοσπιναρε ασχημα με την ασπρη του μηχανη κυνηγωντας(3-4 μηχανες τον κυνηγουσαν)μανιωδως εναν που δεν φορουσε κρανος:blink:

μακαρι να ειναι μονιμο αλλα θα ειναι?:hmm:

μακαρι, ειναι οτι πρεπει για μεγαλες πολεις, φτανουν πολυ γρηγορα.

αν κ αν ξερει ο αλλος, θα τον μαζεψουν κ το πρωι θα τον αφησουν, δυσκολα τα πραγματα...

πιανεις εναν 2-3 φορες για κλοπες, μεσα αμεσως, χωρις να εξαγοραζεται τπτ.

μακαρι, ειναι οτι πρεπει για μεγαλες πολεις, φτανουν πολυ γρηγορα.

αν κ αν ξερει ο αλλος, θα τον μαζεψουν κ το πρωι θα τον αφησουν, δυσκολα τα πραγματα...

πιανεις εναν 2-3 φορες για κλοπες, μεσα αμεσως, χωρις να εξαγοραζεται τπτ.

Γιατι δηλαδη πρεπει να βαζουνε τον κλεφτη μεσα την 2η,3η ή και 4η φορα που τον πιανουν?

Με την 1η δεν γινεται? Ετσι να δειτε πως θα μειωθει η εγκληματικοτητα..

Τελος παντων καλη ανασταση σε ολους με υγεια και ευτυχια στις οικογενειες ολων σας!:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.