Jason Απρίλιος 2, 2010 #28042 Απρίλιος 2, 2010 Καλά να περάσεις mister spammer..Και εγώ σήμερα την κάνω για πόρτο ράφτη
Jaco Απρίλιος 2, 2010 #28043 Απρίλιος 2, 2010 http://cleanjunkies-cleanjunkies.blogspot.com/Πολύ καλή ιδέα... κάτσε να βάλω μια πένσα στο πορτ-μπαγκάζ...
ARMAGEDDON Απρίλιος 2, 2010 #28044 Απρίλιος 2, 2010 μπορεί να μου στείλει κάποιος τα save του από το το Dirt 2
hayabusa Απρίλιος 2, 2010 #28047 Απρίλιος 2, 2010 κανενας φακός από τη συλλογή μη τα φτύσει και όλα τα άλλα φτιάχνονται
aeroengine Απρίλιος 2, 2010 #28048 Απρίλιος 2, 2010 Νηστευω και πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.θα φαω νεροβραστες φακες και κουλουρι...ωραια πραματα αγαπητοι συμφορουμητες
Hydra Απρίλιος 2, 2010 #28049 Απρίλιος 2, 2010 Σαμπως εμεις που δε νηστευουμε... Ενα "βρωμικο" δε μπορεις να βρεις πουθενα... Λες και οοοολος ο κοσμος νηστευει
performer Απρίλιος 2, 2010 #28050 Απρίλιος 2, 2010 Σαμπως εμεις που δε νηστευουμε...Ενα "βρωμικο" δε μπορεις να βρεις πουθενα... Λες και οοοολος ο κοσμος νηστευει από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης πιστεύει στη νηστεία και όλα τα λοιπά, είναι σωστή κίνηση να κλείσει το μαγαζί του. οι αμαρτωλοί δεν παθαίνουν τπτ άμα δεν φάνε για μια βδομάδα βρόμικο.. δείτε και σαν αποτοξίνωση άλλωστε
Chosen Απρίλιος 2, 2010 #28051 Απρίλιος 2, 2010 Ε όχι και να ρισκάρουμε μια αιωνιότητα στην κόλαση για έναν γύρο...
RootX Απρίλιος 2, 2010 #28052 Απρίλιος 2, 2010 Δεν θα μαδήσει η μαργαρίτα σου άμα δεν φας κρέας Μ. Παρασκευή
theo_mich Απρίλιος 2, 2010 #28053 Απρίλιος 2, 2010 σημερα κατα τις 01.00(μεσανυχτα) σε γνωστο σουβλατζιδικο (που πουλαει σουβλακια, αυτα τα κομματακια κρεας στο ξυλακι) της πολης δεν ειχε μεινει τιποτα απολυτως. συνηθως εχουν πραμα μεχρι τις 4-5(μεσανυχτα). ιδιοκτητης/φιλος: (κατα τις 02.00) -ρε μλκ, τι νηστεια λεμε τωρα...? η καλυτερα μερα του μηνα σημερα. τα μαζεψαν ολα!!!
Chosen Απρίλιος 2, 2010 #28054 Απρίλιος 2, 2010 Δεν θα μαδήσει η μαργαρίτα σου άμα δεν φας κρέας Μ. Παρασκευή Το ξέρω, ούτε θα μαραθεί αν αρχίσω να πιστεύω σε imaginary friends, αλλά δεν έχω λόγο να το κάνω
o polonos Απρίλιος 2, 2010 #28055 Απρίλιος 2, 2010 Σαμπως εμεις που δε νηστευουμε...Ενα "βρωμικο" δε μπορεις να βρεις πουθενα... Λες και οοοολος ο κοσμος νηστευει Αν αντεχεις το περπατημα το αυθεντικον στην λενορμαν ειναι παντα ανοιχτο
dellman Απρίλιος 2, 2010 #28056 Απρίλιος 2, 2010 Εμείς χθες στον Παπανδρέου στην αγορά είχε κάργα νηστίσημα και το χαρήκαμε
SLN Απρίλιος 2, 2010 #28058 Απρίλιος 2, 2010 Φτου, έβαλα ζαμπόν στο τοστ . . . A WITCH!!!! BURN HER!!!!
PetrosD Απρίλιος 2, 2010 #28059 Απρίλιος 2, 2010 κανενας φακός από τη συλλογή μη τα φτύσει και όλα τα άλλα φτιάχνονται Όχι, αυτούς τους προσέχω μην ανησυχείς. Ακούστε λοιπόν ιστορία το βρωμομηχάνημα! Έχω το μηχάνημα της υπογραφής 3 χρόνια τώρα. Μονό δίσκο του άλλαξα πριν από μια βδομάδα και κάρτα γραφικών μου είχε αλλάξει ο αδερφός μου πριν από εφτά-οχτώ μήνες (μου έβαλε την 8800 GTS 512). Σε όλο αυτό το διάστημα δεν είχα παίξει κανένα παιχνίδι. Βάζω λοιπόν ο κακομοίρης να παίξω πριν από 3 ημέρες Formula 1 2008. Μόλις άρχισε να δουλεύει στο φουλ κάρτα γραφικών, ο ανεμιστήρας της συνέχισε να λειτουργεί με χαμηλές στροφές. Το αποτέλεσμα ήταν να υπερθερμανθεί η κάρτα γραφικών, να κάνει περίεργα γραφικά και στο τέλος να κολλήσει ολόκληρο το PC με μια ωραιότατη μπλε οθόνη! Το ίδιο και προχτές, το ίδιο και χτες, το ίδιο και σήμερα. Σήμερα λοιπόν δεν άντεξα, έβγαλα την κάρτα γραφικών και την έδωσα πίσω στον αδερφό μου να τη δοκιμάσει. (Βασικά να τη φάει του είπα, αλλά αυτά είναι οικογενειακά μας ) Την έβαλε λοιπόν στον υπολογιστή του βγάζοντας την 275 που είχε εκείνος. Ωραία λέω, θα βάλω τη μεγάλη στο δικό μου! Τι το ήθελα! Αυτή η 275 ήθελε 2 6πινα για τροφοδοσία. Το δικό μου τροφοδοτικό είχε μόνο ένα. Το αποτέλεσμα ήταν το PC να μη μπουτάρει. Άντε μία, δύο, τρείς, τέσσερις, πέντε φορές, τίποτα. Στο τέλος έβαλα τη δικιά μου πίσω, όχι τίποτε άλλο, να βάλω το RIVA Tuner για να δώσω τέρμα στροφές στον ανεμιστήρα, να παίξω λίγο φορμουλίτσα. Αμ δε!! Το κομπιούτερ δεν έλεγε να ξεκινήσει! Λέω, πάει! Μάλλον η 275 θα τράβηξε πολύ ρεύμα και μου έκαψε τη μητρική! Το άφησα στην ησυχία του όλη μέρα το μηχάνημα και πριν από μιάμιση ώρα σκέφτηκα να κάνω ένα reset στο BIOS. Έλα όμως που δεν είχαν σημειώσει πουθενά τις ρυθμίσεις που είχα για το overclocking και δεν ήθελα με τις χάσω γιατί το μηχάνημα είναι σταθερό με αυτές! Άντε να πάρω ένα χαρτί, να πάρω και την πένα να τις σημείωσω. Τώρα βρήκε να τελειώσει το μελάνι!! Άντε να γεμίσω και την πένα μελάνι. Τελικά σημείωσα τις ρυθμίσεις, έκανα reset στο BIOS και ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά με defaults! Δεν έχω κάνει βάλει ακόμα τις ρυθμίσεις για overclocking. Αυτή ήταν η περιπετειούλα μου με το PC σήμερα. Σας αφήνω τώρα να κάνω κανένα γύρο στην πίστα της Shanghai!
Snips Απρίλιος 2, 2010 #28060 Απρίλιος 2, 2010 Δεν νηστεύω δεν πεινάω, και για δείτε και θράσος...http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8601084.stmΤις "άγιες" αυτές μέρες....τι σκέφτονται να πούνε ε;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.