Chosen Απρίλιος 1, 2010 #28023 Απρίλιος 1, 2010 τι τραμπα εγινε στο μσν ρε παιδες; απ ολα αυτα που λεγατε, τα αρνια κρατησα μονο.... Καλά είσαι τότε, μόνο μην κλικάρεις σε κανένα link
Hydra Απρίλιος 1, 2010 #28025 Απρίλιος 1, 2010 παντρευομαι.....:jump1:Πρωταπριλια κι ετσι?? :hang2:Αν ομως το εννοεις,να ευτυχισετε με απογονους!!! :bigsmile:
Hydra Απρίλιος 1, 2010 #28027 Απρίλιος 1, 2010 πλακιτσα...μικρος ειμαι ακομα...Ωχ,σου φορτωσα και απογονους :jump1:
gilardino Απρίλιος 1, 2010 #28028 Απρίλιος 1, 2010 δε πειραζει,σε 5 χρονακια θα μου χρειαστουν ομως οι ευχες σου...
dimitris_s Απρίλιος 1, 2010 #28031 Απρίλιος 1, 2010 Σήμερα με τον father μου ήμασταν με τη μηχανή κάπου στη Καλαμαριά για δουλειές, και κάπου πάνω προς τη Σοφούλη, όπου πήγαμε να κάνουμε αριστερά στο φανάρι και να διασχίσουμε ουσιαστικά ρεύμα αντίθετης, ερχόταν από επάνω μια που ούτε καν μπορώ να βρω τις λέξεις για να τη χαρακτηρίσω (οι βρισιές δεν επαρκούν), και ενώ είχε ανάψει ΚΟΚΚΙΝΟ γι' αυτήν, πέρασε μαμιώντας χωρίς καν να κόψει έστω. Εάν δεν την είχαμε δει και περνούσαμε κανονικά θα μας είχε σκοτώσει.Έφαγε τις ανάλογες δεήσεις αλλά ούτε καν σταμάτησε να πει έστω ένα συγγνώμη ρε γμτ. Είναι ο ίδιος τύπος "οδηγού" που θα χτυπήσει ένα παιδί με το ποδήλατο, και θα το αφήσει εκεί να ψοφήσει.Τόσο καιρό προσπαθούσα να αποδείξω στον εαυτό μου, και όχι μόνο, ότι δεν πρέπει να υπάρχει ρατσισμός στο φύλλο του οδηγού, αλλά από' δω και πέρα ισχύει το γυναίκα οδηγός=θάνατος μάγκες. Δεν έχει βγει τυχαία το "ρητό", τίποτα δεν είναι τυχαίο.Θα μου πεις, δεν φταίει αυτή αλλά αυτός που της έδωσε το δίπλωμα. Κι όμως δεν ισχυει σε αυτή τη περίπτωση. Είναι κοινή λογική και αίσθημα συνείδησης και αυτοσυντήρησης στην τελική να σταματήσει στο μαμίδι το κόκκινο φανάρι. Εδώ εγώ ή ο πατέρας μου που οδηγάμε μεγάλες μηχανές, ούτε με πορτοκαλί δε περνάμε.Εάν οδηγούσα εγώ αντί του πατέρα μου, θα την έπαιρνα από πίσω χαλαρά (κυριολεκτικά και μεταφορικά), και θα την πήγαινα στην αστυνομία κατ' ευθείαν, μαζί με κάνα μάρτυρα που θα είχε δει το σκηνικό.Τι να πω ρε γμτ. Εάν ήταν άντρας θα ήταν στο νοσοκομείο τώρα, και δεν είμαι περήφανος που το λέω, αλλά θα τον είχαμε περιλάβει με τον father.Damn...
dimitris_s Απρίλιος 1, 2010 #28035 Απρίλιος 1, 2010 Μην χαίρεσαι... mr. Hurricane!!! Who needs επιβραδυντικό ffs...
KoMM Απρίλιος 1, 2010 #28036 Απρίλιος 1, 2010 μπορει να θελει να κανει καμια γεωτρηση το παιδι καλο πασχα !
performer Απρίλιος 1, 2010 #28037 Απρίλιος 1, 2010 αμαν ρε ολοι σας... εγώ για το nickname το ποσταρα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.