Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

εμ βέβαια...που να γελάσει η ξινισμένη σου μουτσούνα:p νταη

Νταή ή Ντάη ?

Και σε χωνει σε looks ο Αστρο.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Δεν το χω παρατηρησει Φραγμα να σου πω την αληθεια.Εσυ λες την Αυλη στο σταθμο του μετρο?

Εγω λεω αυτο που ειναι διπλα απο το internet cafe το LinkShell στη γωνια οπως πας να βγεις για Δυρραχιου και Τριτωνα...

To linkShell δεν εκλεισε?

Νταή ή Ντάη ?

Και σε χωνει σε looks ο Αστρο.

ξέρει αυτός......:hehe:

όσο για σένα τι να περιμένω από κάποιον με άβαταρ γάτο που χαιδεύει μια ψαρούκλα.:p

ίδια κουμάσια είσαστε γατολάτρες.

ΓΟΥΦ ΡΕ:neo:

Έχω να φάω καιρό από αυτόν......τι λέει? Η αυλή τελευταία δε μου τα λέει καλά.

Ε οπως παντα ειναι ,λιγο καλυτερος τωρα,αφου τον ειχαν κλεισει πριν κατι μηνες συμορφωθηκε λιγακι.Αλλα γενικως δεν εχουμε τιποτα καλο εδω...

To linkShell δεν εκλεισε?

Θα σε γελασω,δεν εχω μπει καν μεσα και γενικως εχω καιρο να περασω απ'εξω.

Αστρο ειναι σημαντικες πληροφοριες.Αμα κατεβεις εδω δε πρεπει να ξερεις που θα φας,που θα καεις ? Ξενοδοχεια δεν εχουμε δυστυχως :hehe:

Ε οπως παντα ειναι ,λιγο καλυτερος τωρα,αφου τον ειχαν κλεισει πριν κατι μηνες συμορφωθηκε λιγακι.Αλλα γενικως δεν εχουμε τιποτα καλο εδω...

Ο λιγοτερο χειροτερος ειναι ο "μερακλης" βασικα

Ο πολιούχος της Forthnet πρέπει να είναι standard ο Άη Ντισκονεκτ.

Κύριε, ελλέησων τη 4net, να σταματήσει τα disconnects στον Άλιμο και τις πέριξ περιοχές, ώστε να λιώσομεν στο BFBC2.

Αμήν.

Ο πολιούχος της Forthnet πρέπει να είναι standard ο Άη Ντισκονεκτ.

Κύριε, ελλέησων τη 4net, να σταματήσει τα disconnects στον Άλιμο και τις πέριξ περιοχές, ώστε να λιώσομεν στο BFBC2.

Αμήν.

Γιάννη θα σε έπαιρνα τηλέφωνο να σε παρηγορήσω αλλά το τηλέφωνο, powered by HOL, είναι εκτός λειτουργίας από εχθές:hehe:

Γιάννη θα σε έπαιρνα τηλέφωνο να σε παρηγορήσω αλλά το τηλέφωνο, powered by HOL, είναι εκτός λειτουργίας από εχθές:hehe:

μη σκας, θα τον πάρω εγώ κατά τις 5 το πρωί στο κινητό να τον παρηγορήσω και να του ξεπληρώσω μια χάρη που του χρωστάω από καιρό :hehe:

Καθαρισε το οπλο σου VIL.

Παμε πολεμο.

Όπως λέμε πάμε πλατεία ?.:laughing:

Με τα χεράκια μας βγάζουμε τα ματάκια μας.

Και μετα σου λένε για γκρίζες ζώνες, α καλά

Διοδια Πελασγιας.

Ειναι 10 λεπτα μακρυα απο το χωριο μου.Ο δρομος ειναι ιδιωτικος παρακαλω (Εθνικη Αιγαιου) και πληρωνουμε τα μαλλια μας.Για να πας απο Πελασγια-χωριο πρεπει να πληρωσεις και ειναι μολις 10 λεπτα.Αισχος?

Ενδιαφερον βιντεο...

Στην αρχη τους πηρα για ηληθιους,αλλα τσεκαρετε και τα commets,καπου εχουν και το site τους και μαλιστα στο τελος του βιντεο δινει αρκετες εξηγησεις.

Το πρωι βρηκα το αμαξι κ παλι παραβιασμενο, αυτη τη φορα εβαλαν κατσαβιδι στην κλειδαρια.

Με αποτελεσμα να μην ανοιγει η πορτα συνοδηγου.

Σκεφτομαι να αφησω ανοιχτες της πορτες με κουλουρακια μεσα....

:fie::fie::fie:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.