Chosen Μάρτιος 24, 2010 #27901 Μάρτιος 24, 2010 Chosen Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις είναι δικαίωμά σου. Είμαι αντίθετης άποψηςΘα ήθελα πάντως να μας πεις που στηρίζεις την γνώση που έχεις περί των αμφίδρομων προκλήσεων. Από φίλους και γνωστούς που έχω στην Τουρκία. Εκεί τα ΜΜΕ μιλάνε συνέχεια για τις παραβιάσεις του Τουρκικού εναέριου χώρου από Ελληνικά μαχητικά, ενώ δεν γίνεται κουβέντα για το αντίστροφο. Σου θυμίζει τίποτα;
unseen Μάρτιος 24, 2010 #27902 Μάρτιος 24, 2010 Κανα 2-3 link απο Hürriyet / Milliyet για να μαθουμε κι εμεις?Edit:Tα μονα αρθρα που βρηκα αναφερονται για τις αγορες αεροπλανων που κανει η χωρα μας.Edit2:Βρηκα και μια παραβιαση ελληνικων που εγινε το '98
bezdim Μάρτιος 24, 2010 #27903 Μάρτιος 24, 2010 Δεν κάνουμε εμείς παραβιάσεις. Αυτοί θεωρούν απλά πως κομμάτι του ελληνικού FIR τους ανήκει, οπότε μιλάνε για παραβιάσεις.
Κοπρίτης Μάρτιος 24, 2010 #27905 Μάρτιος 24, 2010 καθομαστε και λεμε οτι ειναι ντροπη σε τετοιους καιρους να ασχολειται ο κοσμος με Τζουλιες, ΠΑΕΚΟΣΦΠ, τατιανες και Euroβυζιωναλλα παραλληλα ξοδευεται με παθος τοσο "μελανι" εντος του φορουμ μας (οπως καθε χρονο βεβαια)για το εαν οι κατοχοι ΑΤΙ τον εχουν μεγαλυτερο ή οχι απο αυτους που θα παρουν Fermi μια μικρογραφια της παραπαιουσας κοινωνιας μας κι εντος του Λαμπη δηλαδη
Jaco Μάρτιος 24, 2010 #27906 Μάρτιος 24, 2010 Δεν έχεις άδικο Κοπρίτη... νομίζω ότι αυτό οφείλεται και στο τι προβλήματα αντιμετωπίζει ο καθένας, δηλαδή αν δεν έχεις δει την πραγματική εικόνα, η οποία είναι η δουλειά, το πόσα παίρνεις το μήνα, πόσα έξοδα έχεις, τι σου μένει και πως θα βγεις μέχρι το τέλος του μήνα, τι κέφια είχε το αφεντικό σου σήμερα, πως σε πάει η δουλειά κτλ, είναι λογικό να μην σκέφτεσαι την "μεγάλη εικόνα"...
Κοπρίτης Μάρτιος 24, 2010 #27907 Μάρτιος 24, 2010 Δεν έχεις άδικο Κοπρίτη... νομίζω ότι αυτό οφείλεται και στο τι προβλήματα αντιμετωπίζει ο καθένας, δηλαδή αν δεν έχεις δει την πραγματική εικόνα, η οποία είναι η δουλειά, το πόσα παίρνεις το μήνα, πόσα έξοδα έχεις, τι σου μένει και πως θα βγεις μέχρι το τέλος του μήνα, τι κέφια είχε το αφεντικό σου σήμερα, πως σε πάει η δουλειά κτλ, είναι λογικό να μην σκέφτεσαι την "μεγάλη εικόνα"...εαν ισχυει αυτο, τοτε πιθανοτατααυτοι που μπορουν και ασχολουνται με τετοια θεματα λοιπονειτε ειναι μικροι σε ηλικια οποτε δεν εχουν μπει ακομα στο χοροειτε εχουν λυμμενα τα ουσιαστικα προβληματα και ασχολουνται με τριχες 28nmοποτε σ'αυτη τη περιπτωση εμεις ειμαστε οι μακακες της υποθεσηςγιατι κατα βαθος πιστευω οτι ολοι μας θα θελαμε να μασταν οι "στ@ρχιδια μας" στη θεση των "στ@ρχιδια μας"ρε λες να ζηλευω και να μην το χω παρει χαμπαρι?ελα ομως που δεν πιστευω οτι ολοι εντασσονται σ'αυτες τις δυο κατηγοριεςκαι ειμαι σχεδον βεβαιος οτι υπαρχουν πολλοι που τραβανε το ιδιο λουκι με εμαςαλλα με καποιο μαγικο τροπο βρισκουν ορεξη να ασχολιουνται με οπαδισμους πυριτιου και σιλικονης...Αβυσσος η ψυχη του Λαμπιτη
Jaco Μάρτιος 24, 2010 #27908 Μάρτιος 24, 2010 Την ηλικία την ανέφερα όσων αφορά το thelab, τώρα για γενικότερα, είναι άλλο θέμα... δε νομίζω ότι ο κόσμος έχει καταλάβει τι έρχεται και είναι τέτοια η φύση μας, που θα το καταλάβουμε μόνο - όχι όταν μας χτυπήσει την πόρτα, αλλά - όταν περάσει από πάνω μας...Θα σου πω το εξής λυπηρό (κατ' εμέ)... μου λένε οι δικοί μου, ξέρεις υπάρχει είναι ο γιός της τάδε, που είναι καλό παιδί με πτυχίο, κτλ κτλ και ψάχνει για δουλειά και σε παρακαλώ κάνε κάτι, έχει ανάγκη, ψάχνει καιρό κτλ... ε, εντάξει λέω, δώσε το e-mail μου και ας μου στείλει βιογραφικό να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι... αυτό έγινε την προηγούμενη βδομάδα την Πέμπτη (το έδωσε εκείνη την ημέρα)... το βιογραφικό το έλαβα σήμερα το απόγευμα... πες μου τώρα εσύ Κοπρίτη, τι κάνεις...? Δηλαδή έλεος, ακόμα και στην υποτιθέμενη ανάγκη, επικρατεί η ολιγωρία...
VIL Μάρτιος 24, 2010 #27909 Μάρτιος 24, 2010 Από φίλους και γνωστούς που έχω στην Τουρκία. Εκεί τα ΜΜΕ μιλάνε συνέχεια για τις παραβιάσεις του Τουρκικού εναέριου χώρου από Ελληνικά μαχητικά, ενώ δεν γίνεται κουβέντα για το αντίστροφο. Σου θυμίζει τίποτα; Α ωραία τώρα κατάλαβα λες να πιστέψω τα ΜΜΕ του γείτονα έτσι? Διαβάστε αυτό (με κάθε επιφύλαξη) http://kostasxan.blogspot.com/2009/05/blog-post_509.html
papatsonis Μάρτιος 24, 2010 #27910 Μάρτιος 24, 2010 πολυ καλο!!, αρκετα τα γνωριζα, αλλα εδω το "εξαντλησε" ο συγγραφεας . εδιτ: "τρωγοντας ερχεται η ορεξη..", ψαχουλευοντας λιγο, πετυχα και αυτο, και το παραθετω με "καθε επιφυλαξη"
SLN Μάρτιος 24, 2010 #27911 Μάρτιος 24, 2010 benchmarks or gtfo :crazy_pilot: στον αναλυτή αναφέρομαι E μη σου φαινεται παραξενο... Λογικα αμα βαλεις μεσα το 60-70% που ειναι celeron-οειδεις υπολογιστες γραφειου θα βγει ενα τετοιο νουμερο.
astrolabos Μάρτιος 24, 2010 #27912 Μάρτιος 24, 2010 Άμα σε περιλάβει ο Alexis που θίγεις το υπερμηχάνημα θα σου πω εγώ μετά
Hydra Μάρτιος 24, 2010 #27913 Μάρτιος 24, 2010 Εεεε η πρωην μου η Χαρα απο το Βελος Ευβοιας.... (γυμνασιο εποχες) πωπω αυτη εχει μεγαλωσει δραματικα ,την περναω εναν χρονο. Τι επαθα ο ανθρωπος βραδυατικα :O:O:O http://www.youtube.com/watch?v=ZrsvTczGKRc Αμαν,δεν με βλεπω να κοιμαμαι παλι...
greekfragma Μάρτιος 24, 2010 #27914 Μάρτιος 24, 2010 κλασσικά με περιμένουν στη γωνία οι κακεντρεχείς να ποστάρω κάτω από το ποστ του Hydra..... ΝΑΙ ΡΕ!....ΠΟΣΤΑΡΑ
alexis2044 Μάρτιος 24, 2010 #27915 Μάρτιος 24, 2010 κλασσικά με περιμένουν στη γωνία οι κακεντρεχείς να ποστάρω κάτω από το ποστ του Hydra.....ΝΑΙ ΡΕ!....ΠΟΣΤΑΡΑ
Hydra Μάρτιος 24, 2010 #27916 Μάρτιος 24, 2010 κλασσικά με περιμένουν στη γωνία οι κακεντρεχείς να ποστάρω κάτω από το ποστ του Hydra.....ΝΑΙ ΡΕ!....ΠΟΣΤΑΡΑ Φραγμα ορμα,ετσι οπως εχει γινει νιωθω πολυ μικρος τωρα πια.
greekfragma Μάρτιος 24, 2010 #27917 Μάρτιος 24, 2010 msn email T.K. ΑΦΜ (ξέχασα .....16 δεν έχει ΑΦΜ)
vic Μάρτιος 24, 2010 #27918 Μάρτιος 24, 2010 Η συνάρτηση ποιότητας της εκπομπής του Τσουκαλά, είχε τοπικό ελάχιστο σήμερα...Πραγματικά δε νομίζω να πέσει πιο κάτω... Είμαι σίγουρος ότι θα με εκπλήξει δυσάρεστα, φτάνοντας τον απόλυτο πάτο.
PetrosD Μάρτιος 24, 2010 #27919 Μάρτιος 24, 2010 Η συνάρτηση ποιότητας της εκπομπής του Τσουκαλά, είχε τοπικό ελάχιστο σήμερα...Πραγματικά δε νομίζω να πέσει πιο κάτω...Άρα, στην πραγματικότητα θεωρείς ότι αυτό το τοπικό ελάχιστο είναι και το ολικό ελάχιστο της συνάρτησης;
vic Μάρτιος 24, 2010 #27920 Μάρτιος 24, 2010 Άρα, στην πραγματικότητα θεωρείς ότι αυτό το τοπικό ελάχιστο είναι και το ολικό ελάχιστο της συνάρτησης; Αυτό ήταν μία πρόβλεψη. Νομίζω πως έχει τα φόντα να πάει ακόμη πιο κάτω, γι' αυτό ακόμα τουλάχιστον είμαστε στο τοπικό ελάχιστο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.