Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ξέρει κανείς τι είδους έργα γίνονται στην Κατεχάκη από χτες?

Έφευγα χτες από το Πολυτεχνείο και ήταν όλα ακίνητα από τη Μεσογείων... Χαμός λέμε...

Έφυγα από Αττική Οδό - Κορωπί - Βουλιαγμένης, κάνοντας έτσι βόλτα τη μισή Αττική, για να φτάσω σπίτι μία αξιοπρεπή ώρα...

Αλλά δε συμφέρει έτσι... Καμιά 35αριά χιλιόμετρα συν διόδια...

βασικά έχω παρατηρήσει και γω 2 τελευταίες μέρες να γίνεται της πόρνης στους δρόμους......σαν να διπλασιάστηκαν τα αυτοκίνητα από τη προηγούμενη βδομάδα....

Εργα σε ποιο υψος?γιατι απο το πολυτεχνειο και κατω,εγω που περασα σημερα δεν προσεξα κατι...

Όντως, αυτό το είχα και γω απορία... η Κατεχάκη πηγμένη όσο δεν πάει και δεν έχει τίποτα έργα και τέτοια... Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά βολτάρουν όλοι στους δρόμους και μας ενοχλούν, καλά καθόντουσαν σπίτια τους... :p

Η μάνα μου μού είπε ότι κάνουν έργα χαμηλά στην Ηλιούπολη (κάπου στην πλατεία, εκεί που είναι ο Βενέτης κλπ).

Άρα είναι όλα ακίνητα σε όλο το μήκος της Κατεχάκη...

Σας συνιστώ να μην το επιχειρήσετε να πάτε από εκεί (τουλ. σε ώρες αιχμής) όσο κρατάει αυτή η ιστορία... :TD:

αφού οι Τούρκοι κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο εχουμε ανάγκη από εξοπλισμούς ....αρα χρειαζόμαστε γερμανικές φρεγάτες/αντιτορπιλικά/αεροπλάνα....Πόσο εύκολα "δημιουργούνται" και "δικαιολογούνται" πλασματικές ανάγκες....:giveup:

δεν ξέρω αλλά και εμένα παραμύθι μου φαίνεται. εκτός και αν ειναι λογικό ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας να ειναι κατά τύχη και σύμμαχος της (στο ΝΑΤΟ) και μελλοντικό μέλος της Ε.Ε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.