Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Συγχαρητήρια!!!!! και καλό κουράγιο, γιατί απ'ότι έχω καταλάβει, μετά το πτυχίο αρχίζουν τα ζόρια...

Αν επιτρέπεται, σε πόσα χρόνια έβγαλες τη σχολή σου; [και ποια σχολή είναι]

Δυστυχώς έκανα υπερβολικά πολύ να την βγάλω, 9ο έτος φέτος, δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αφού από τα 65 μαθήματα που πέρασα πρακτικά διάβασα μόνο σε ένα αρκετά, Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, Πολυτεχνείο Πατρών.

Ίσως απλά δεν είχα κάτι να με ζορίσει για να τελειώσω νωρίτερα αφού από το 3ο έτος δουλεύω οπότε δεν κέρδιζα κάτι αν την έβγαζα, αλλά φέτος μαζί με το φανταρικό έπρεπε να φύγει και αυτό. Τώρα υπάρχει το ερώτημα πως συνεχίζουμε, μεταπτυχιακό εδώ? Συνεχίζω στην ίδια δουλειά? Δουλειά στο εξωτερικό? Θα δείξει.

Πάει και το τελευταίο μάθημα, έστειλα και διπλωματική σήμερα, ολοταχώς για πτυχίο λέμε.

Χαλασε ο κοσμος αμα πηρες κι εσυ χαρτι.... και μαλιστα σαν φανταρος.

Χαλασε ο κοσμος αμα πηρες κι εσυ χαρτι.... και μαλιστα σαν φανταρος.

Χαχαχα.

Καμία διόρθωση και στην διπλωματική(σκέψου ότι γράφτηκε η μισή μέσα στο ΚΕΤΧ), από 7 Μαΐου και επίσημα διπλωματούχος Μηχανικός.

1. Ανοίξτε το κομπιουτεράκι

2. Πολλαπλασιάσετε: 13837 X (την ηλικία σας) X 73

3. ????

4. PROFIT

Σου ηρθε και εσενα το σπαμ ε?

πριν 20μέρες μου χάλασε το digitizer του touch cruise.....σήμερα ήρθε το νέο digitizer μαζί με front +middle + rear bezels....

και ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ να το συναρμολογήσω....:rubik:

post-596-1416074369,3216_thumb.jpg

πριν 20μέρες μου χάλασε το digitizer του touch cruise.....σήμερα ήρθε το νέο digitizer μαζί με front +middle + rear bezels....

και ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ να το συναρμολογήσω....:rubik:

Έλα μωρέ, λίγα parts είναι, σε λίγη ωρίτσα είναι έτοιμο με προσεκτική δουλειά και αν ξέρεις τα βήματα. :)

Την τελευταία φορά που έλυσα το λάπτοπ είχα γεμίσει κρεβάτι και γραφείο με μικροεξαρτήματα και κάμποσα διαφορετικά είδη βιδών :p

Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να ανακουφίσω το χτυπημένο μου γόνατο;

Κάναμε sparing σήμερα στο Muay Thai και έφαγα γερό χτύπο. Δεν με πονάει ιδιαίτερα αλλά είναι ενοχλητικό όταν πχ γονατίζω ή κάνω απότομες κινήσεις.

Εκτός απο ξεκούραση κάνα έξτρα γιατροσόφι παίζει;

έχω να ετοιμάσω βαλίτσα για μεθαύριο, και βαριέμαι... Και αύριο θα έχω ελάχιστο χρόνο. Γμτ... Μόνο τα φωτογραφικά παιχνίδια [από σήμερα τέτοια είναι... άτιμε L1] είναι έτοιμα :p

Έλα μωρέ, λίγα parts είναι, σε λίγη ωρίτσα είναι έτοιμο με προσεκτική δουλειά και αν ξέρεις τα βήματα. :)

Την τελευταία φορά που έλυσα το λάπτοπ είχα γεμίσει κρεβάτι και γραφείο με μικροεξαρτήματα και κάμποσα διαφορετικά είδη βιδών :p

ακόμα παλεύω.......παράδεισος τα μικρά ψιψιψίνια και κοκοψαράκια των laptop σε σχέση με τα pda.....:mamba:

Κάναμε sparing σήμερα στο Muay Thai και έφαγα γερό χτύπο. Δεν με πονάει ιδιαίτερα αλλά είναι ενοχλητικό όταν πχ γονατίζω ή κάνω απότομες κινήσεις.

Πάγος για 12 λεπτά, ανά 3 ώρες. Βάλε και μια λεπτή πετσέτα ανάμεσα στο γόνατο και τον πάγο.

Το θεμα με τα Martial ArtS δεν το καναμε τσαμπα.:tongue:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.