Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Την τελευταία φορά που πήγα σινεμά με το αμάξι (τώρα μόνο με λεωφορείο/ταξί, δε την ξαναπατάω), μου έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού (2 μηνών τότε καινούριο), και τσίμπησαν την σιντιέρα και καμιά 50ρια αυθεντικά cd.

Η αστυνομία τους έπιασε μετά από 2-3 μέρες, με μπόλικο κλεμμένο υλικό. Προφανώς την σιντιέρα δεν την είδα ξανά και ούτε ήρθαν να μου πουν έλα μηπως είναι κάτι δικό σου.

Άσε που έβρεχε εκείνη την νύχτα, και είχα την κοπέλα μου να κρατάει μια σκουπιδοσακούλα στο παράθυρο στο γυρισμό...

Είμαι της άποψης τελικά, άστο ξεκλείδωτο με κάνα φτηνιάρικο ραδιοσιντι πάνω, ίσως κανα 50ρικο και ένα σαντουιτς πάνω στο κάθισμα για τον κόπο τους. Πιο πολύ θα σου κοστίσει το τζάμι παρά το ραδιοσιντι..

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τραγική ιστορία...:

Φίλου του σηκώσανε το σπίτι (μαζί με άλλα 2 διαμερίσματα στην πολυκατοικία), έρχεται αστυνομία, παίρνει καταθέσεις και δηλώνουν τα κλεμμένα και τα σχετικά... Μετά από μερικούς μήνες μαθαίνει από τον κουρέα/κομμωτή του (!!!), ότι τους έπιασαν, γιατί ο κουρέας το είχε ακούσει από άλλον και ήξερε την διεύθυνση του φίλου μου... κοινώς η αστυνομία δεν ειδοποίησε ποτέ... πάει εκεί βρίσκει μόνο μικροπράγματα, τα υπόλοιπα τα είχαν στείλει έξω με φορτηγά... αυτοί ήταν Γεωργιανοί και είχαν εξαγωγική εταιρία με φορτηγά, στα χαρτιά δηλαδή, γιατί απλά σηκώναν σπίτια και κάναν εξαγωγή στα κλοπιμαία... Φυσικά τα στοιχεία τους δεν τα έδωσαν και είπαν ότι η μήνυση είναι αυτεπάγγελτη... Ρωτάει, "τι θα τους κάνουν...?", του απαντάνε, "τίποτα, θα κάτσουν μερικές μέρες το πολύ μερικούς μήνες μέσα και θα ξαναβγούν"... πριν προλάβει να κάτσει ο ταμπλάς, έρχεται και η δεύτερη σφαλιάρα, "πάλι καλά να λέτε, γιατί συνήθως αν έχουν καλό δικηγόρο δεν μπαίνουν καν μέσα"...

Και αν πας εσύ και του κόψεις με φαλτσέτα τα χέρια, θα πας μερικά χρόνια μέσα και θα τον πληρώνεις μια ζωή... Δικαιοσύνη και λογική...

Ειμαστε τραγικοι.... 3 ωρες αναμονης στο ΑΤ για να κανω μηνηση....

Αφου τελικα καταφεραμε μου λεει θα σε παρουν αυριο για τα δαχτυλικα αποτυπωματα...

Τεσπα εψαξα στην γειτονια και κοντα στην γωνια που ειχα παρκαρει μια μαντρα εχει καμερες.

Δεν ξερω αν καταγραφει ομως, θα παω αυριο πρωι να ρωτησω. Αν καταγραφει κατι μπορει να δουμε.

Απο κει και περα δεν νομιζω να ηθελαν κατι απο το αμαξι, ολο το αμαξι θελανε αφου τραβηξαν τα καλωδια κατω απο το τιμονη.

Πανω σε πολυσυχναστο δρομο με αρκετο φωτισμο ρε παιδια....

Να ετοιμαζομαστε παιδες γιατι η κατασταση θα γινεται ολο κ χειροτερη...

Εγω θα το κυνηγησω οσο μπορω παντως, οχι για το τζαμι αλλα για της 2-3 μερες που θα χασω τρεχοντας

Δειτε live τους Muse στις 10 !!

http://www.myspace.com/muse

Kαλα FAIL απλα.Σε 200 site ειχα διαβασει γι αυτο και αμα δειτε στην αρχη του βιντεο λεει οτι δεν καταφεραν να τη μαγνητοσκοπησουν λογω προβληματων. FAIL!

Επιστρέφοντας με το κτελ από Πάτρα, στην εθνική μετά την Κόρινθο, διέκοψε τον ύπνο μου ο εκκωφαντικός ήχος των V8 δύο Ferrari 430... :rolleyes:

Σαν να μην έφτανε αυτό, μετά από μισό λεπτό ακολούθησε μία μαύρη Lamborghini Gallardo (δεν πρόσεξα γενιά, έφυγε γρήγορα) και πίσω της άλλη μία κόκκινη F430 και μία Carrera 4... :o

Καταραμένη κρίση..!

Lamborghini Gallardo μαυρη ματ ολοκαινουρια. σαββατο πρωι, αριστοτελους με μητροπωλεως, παρκαρισμένη παρανομα χωρις πινακιδες και μια κληση, μεσα απο το παμπριζ...

Την τελευταία φορά που πήγα σινεμά με το αμάξι (τώρα μόνο με λεωφορείο/ταξί, δε την ξαναπατάω), μου έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού (2 μηνών τότε καινούριο), και τσίμπησαν την σιντιέρα και καμιά 50ρια αυθεντικά cd.

Η αστυνομία τους έπιασε μετά από 2-3 μέρες, με μπόλικο κλεμμένο υλικό. Προφανώς την σιντιέρα δεν την είδα ξανά και ούτε ήρθαν να μου πουν έλα μηπως είναι κάτι δικό σου.

Άσε που έβρεχε εκείνη την νύχτα, και είχα την κοπέλα μου να κρατάει μια σκουπιδοσακούλα στο παράθυρο στο γυρισμό...

Είμαι της άποψης τελικά, άστο ξεκλείδωτο με κάνα φτηνιάρικο ραδιοσιντι πάνω, ίσως κανα 50ρικο και ένα σαντουιτς πάνω στο κάθισμα για τον κόπο τους. Πιο πολύ θα σου κοστίσει το τζάμι παρά το ραδιοσιντι..

παλι λαθος , εμενα μου το σπασανε και μου πηρανε ραδιοστιντι απο το φιεστα των 30 ευρω...μαθημα εληφθη και απο τοτε δεν αφηνω τιποτα απολυτως μεσα , ουτε στυλο

οδήγηση θέμα έχουμε δίπλα, ε;:p

Αν καταλαβα καλα, κανενας τους δεν οδηγουσε τα αμαξια οποτε...

Τελειωσα με τα δαχτυλικα αποτυπωματα.

Το παλικαρι απο την ασφαλεια ειπε οτι εχουν 4 βαρβατα και ο αλλος φορουσε γαντια.

Επισης ρωτησα στην μαντρα διπλα μ και κανει καταγραφη οποτε κατι μπορει να βρεθει.

100 ευρω το τζαμι και σπασμενο το gps που πατησανε + χαμενες 2 μερες και καμποσα νευρα.

Hell-o παιδες, παιζει κανενα σιτε που να εχει αρχειο διαφημισεων?

Συγκεκριμενα ψαχνω εκεινη με τον πιτσιρικα που εβαζε θερμομετρο κ μολις χτυπουσε ελεγε το "Μαμα σφυριξε!". Της Omron ηταν αν θυμαμαι καλα, :help:

(βαλαμε στοιχημα με την κυρα που επιμενει οτι η διαφημιση ελεγε "Μαμα τσιριξε"... i must winz!)

:hehe:...

Αυτοι ειναι διαγωνισμοι...

Nα τα βλεπουν oι founders για τον επομενο χριστουγεννιατικο διαγωνισμο. :p

Νομιζω το χανεις το στοιχημα παντως.

Πόσο κάνει η πρέσα ακροδεκτών ;

150€ - 25% η έκπτωση + 21% το φπα

52 € η ίδια από ebay + 30€ μεταφορικά !!

Delayed, αλλά για τέτοια πρέσα ακροδεκτών μιλάς, ή απλά εγώ σκάλωσα?

Συγκεκριμενα ψαχνω εκεινη με τον πιτσιρικα που εβαζε θερμομετρο κ μολις χτυπουσε ελεγε το "Μαμα σφυριξε!". Της Omron ηταν αν θυμαμαι καλα, :help:

(βαλαμε στοιχημα με την κυρα που επιμενει οτι η διαφημιση ελεγε "Μαμα τσιριξε"... i must winz!)

Ψάχνω απεγνωσμένα της Berling :

-Μαστορέματα Φώτη, μαστορέματα ?

-Υγρασία Θωμά, υγρασία...

-Κι ακόμα παιδεύεσαι με τις λάσπες???? Οχόοοοοοοιιιι....

Στειλε τον φραγμα στην κυρια να κερδισεις να μην ψαχνεις τσαμπα :hehe:

Gamoto!

Πρεπει να το δει σε video, αλλιως δε πιστευει...but i must winz λεμε! Αξιζει! :devil:

Λετε να παρω σε κανενα καναλι να ρωτησω? :hehe:

Συγχαρητήρια!!!!! και καλό κουράγιο, γιατί απ'ότι έχω καταλάβει, μετά το πτυχίο αρχίζουν τα ζόρια...

Αν επιτρέπεται, σε πόσα χρόνια έβγαλες τη σχολή σου; [και ποια σχολή είναι]

Πάει και το τελευταίο μάθημα, έστειλα και διπλωματική σήμερα, ολοταχώς για πτυχίο λέμε.

Συγχαρητήρια ρε συ. Ευτυχώς και εγώ τελευταία εξάμηνα ξύπνησα κ λέω να νοιώσω την εμπειρία σου τον Σεπτέμβριο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.