deninho Μάρτιος 20, 2010 #27781 Μάρτιος 20, 2010 Παραγγέλνω πίτσες, και μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο η αδερφή μου, να μου πει ότι έχουν παραγγείλει πίτσες, και αν θέλω να πάω από εκεί. Όλα, τελικά, είναι θέμα timing :fist:
hayabusa Μάρτιος 20, 2010 #27782 Μάρτιος 20, 2010 φάε τις δικές σου και μετά πήγαινε και στης αδερφής σου edit: αν χρειαστείς βοήθεια πάρε και τον dellman μαζί σου
ΓιαγκΤ Μάρτιος 20, 2010 #27783 Μάρτιος 20, 2010 Παραγγέλνω πίτσες, και μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο η αδερφή μου, να μου πει ότι έχουν παραγγείλει πίτσες, και αν θέλω να πάω από εκεί. Όλα, τελικά, είναι θέμα timing :fist:Περισσότερο με θέμα θερμίδων μοιάζει. : PΠόσο κάνει η πρέσα ακροδεκτών ;150€ - 25% η έκπτωση + 21% το φπα52 € η ίδια από ebay + 30€ μεταφορικά !!
PetrosD Μάρτιος 20, 2010 #27784 Μάρτιος 20, 2010 Παραγγέλνω πίτσες, και μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο η αδερφή μου, να μου πει ότι έχουν παραγγείλει πίτσες, και αν θέλω να πάω από εκεί. Όλα, τελικά, είναι θέμα timing Φύλαξε τις δικές σου για αύριο για πρωινό και πήγαινε και φάε στην αδερφή σου. Αν και τώρα θα έχεις φάει ήδη.
deninho Μάρτιος 20, 2010 #27785 Μάρτιος 20, 2010 έχω φάει ήδη, αλλά [τσίπης]θα μπορούσα να είχα γλυτώσει τα 20€[/τσίπης]. Καλή μου χώνεψη
Volrath Μάρτιος 20, 2010 #27786 Μάρτιος 20, 2010 Καπνίζω (πολύ κακό τη σήμερον ημέρα με μια ωραία αύξηση 60!! λεπτών από την μία μέρα στην άλλη αλλά τέλως πάντων)Μένω απομονωμένος σχετικά. Έχω 3 αναπτήρες. Ο ένας δεν έχει αέριο, έχει όμως πέτρα, αλλά μου σχίζει τον αντίχειρα (πολύ σκληρή τσακμακοπετρα)Ο άλλος δεν έχει πέτρα, αλλά έχει αέριο.Ο τελευταίος δεν εχει αέριο, και η τσακμακόπετρα ανάβει την 1/30.Κανείς δεν ανοίγει ώστε να βγάλω την πετρα κτλοπότε είμαι τώρα σαν μα@#ας και έχουν πριστεί οι αντίχειρες μου και μου παίρνει 5 λεπτά να ανάψω το τσιγάρο. Και υπ'οψιν, κάνω στριφτό (καπνό), που σβήνει κάθε τόσο και λιγάκι...και με έχει κλείσει και ο γείτονας με το αμάξι του και δε μπορώ ούτε να πεταχτώ στο περίπτερο...άμα δε σε θέλει...
deninho Μάρτιος 20, 2010 #27791 Μάρτιος 20, 2010 σημάδι ότι ήρθε ο καιρός να κόψεις το κάπνισμα; :shout:
bezdim Μάρτιος 20, 2010 #27792 Μάρτιος 20, 2010 Την είχα πατήσει και εγώ από αναπτήρα, όταν ήμουνα αγγλία. Λέω όμως, γουάτ δε χελ, με αέριο δε δουλεύει η κουζίνα; Ε γυρίζω κάτι διακόπτες, πατάω την ανάφλεξη... Άναψαν όλες οι εστίες ταυτόχρονα και πήρε μπρός ο συναγερμός φωτίας Δεύτερος συναγερμός σε μια μέρα που προκαλούσα. Ο πρώτος ήταν όταν αποπειράθηκα να τηγανίσω 2 scottish eggs, άρπαξε το βούτυρο και κάπνισε όλο το σπίτι:fist:
Chosen Μάρτιος 21, 2010 #27794 Μάρτιος 21, 2010 Παραγγέλνω πίτσες, και μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο η αδερφή μου, να μου πει ότι έχουν παραγγείλει πίτσες, και αν θέλω να πάω από εκεί. Όλα, τελικά, είναι θέμα timing :fist: Φάε τις δικές σου και σκάσε μύτη στο σπίτι της αδερφής σου τρώγοντας ένα γιαουρτάκι "light" και κάνε τους να έχουν τύψεις μέχρι την άλλη μέρα το πρωί Μένω απομονωμένος σχετικά. Έχω 3 αναπτήρες. Ο ένας δεν έχει αέριο, έχει όμως πέτρα, αλλά μου σχίζει τον αντίχειρα (πολύ σκληρή τσακμακοπετρα) Ο άλλος δεν έχει πέτρα, αλλά έχει αέριο. Ο τελευταίος δεν εχει αέριο, και η τσακμακόπετρα ανάβει την 1/30. Κανείς δεν ανοίγει ώστε να βγάλω την πετρα κτλ Μου έχει τύχει παρόμοιο σκηνικό. Πάρε αυτόν που δουλεύει η πέτρα και αυτόν που έχει αέριο. Πάτα την βαλβίδα του γεμάτου έτσι ώστε να αρχίσει να βγάζει αέριο και ταυτόχρονα φέρε κολλητά δίπλα του αυτόν που δουλεύει η πέτρα και άναψε τον γεμάτο. Θέλει καλό συντονισμό, υπομονή και έναν πυροσβεστήρα εύκαιρο. Αν δεν έχεις πυροσβεστήρα, βρέξε τα μαλλιά και τα φρύδια σου 2/2 για απόψε, my work here is done.
KoMM Μάρτιος 21, 2010 #27795 Μάρτιος 21, 2010 πω το αβαταρ του νεφιλιμ ειναι τερμα ξεσουρωτικο αν ειχε και μπυρα αντι για ψαρακι θα ηταν τοπ !
o polonos Μάρτιος 21, 2010 #27796 Μάρτιος 21, 2010 Μαμω την κοινωνια μας μαμω!!! ρεεεεε ζωα ζωα ζωα... σπασμενο τζαμι συνοδηγου κ ξηλωμενα καλωδια στο τιμονι αλλα ειναι τοσο μλκες π δεν ξερουν οτι εχει immobilizer!Εφυγα για ΑΤ μηνηση κατα αγνωστου κ δακτυλικα αποτυπωματα.... Που θα παει.... αν δεν τον βρουν εγω θα ξερω οτι εκανα τα παντα.... Αισχος ρε ντροπη τους τομαρια! 2 μερες χαμενες τωρα... σιχτιρ Gps και ηχοσυστηματα δεν τα πηραν.... εχουν ξεπεσει κ αυτοι φαινεται οικονομκη κριση κ θελουν να κλεψουν FIAT Αυριο το πρωι ειχα κανονισει επαγγελματικο ταξιδι θεσσαλονικη... Τσαμπα χαμενα λεφτα κοπος και νευρα :rant:
Hydra Μάρτιος 21, 2010 #27797 Μάρτιος 21, 2010 Σιγα μην τον βρουν.2 φορες το βρηκαμε ανοιχτο με σπασμενα τζαμια και ποτε δεν βρηκαν κανεναν.Δεν ειχαν παρει και τιποτα τα κοκοπαιδα...ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!! :hang3:
o polonos Μάρτιος 21, 2010 #27798 Μάρτιος 21, 2010 Σιγα μην τον βρουν.2 φορες το βρηκαμε ανοιχτο με σπασμενα τζαμια και ποτε δεν βρηκαν κανεναν.Δεν ειχαν παρει και τιποτα τα κοκοπαιδα...ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!! :hang3:Στην ιδια γειτονια ειμαστε...
greekfragma Μάρτιος 21, 2010 #27799 Μάρτιος 21, 2010 νομίζω οτι δε σου πήραν τίποτα γιατί μάλλον κάτι τους ενόχλησε και την κοπάνησαν άρον άρον....επίσης να σας πω οτι επειδή είμαστε και οι 3 γειτονάκια εδώ και 20 μέρες στα Σεπόλια χτυπάνε αβέρτα.2 βδομάδες τώρα έχουν ρημάξει 3 αυτοκίνητα στη γειτονιά.
Hydra Μάρτιος 21, 2010 #27800 Μάρτιος 21, 2010 νομίζω οτι δε σου πήραν τίποτα γιατί μάλλον κάτι τους ενόχλησε και την κοπάνησαν άρον άρον....επίσης να σας πω οτι επειδή είμαστε και οι 3 γειτονάκια εδώ και 20 μέρες στα Σεπόλια χτυπάνε αβέρτα.2 βδομάδες τώρα έχουν ρημάξει 3 αυτοκίνητα στη γειτονιά. Nαι?Θα χουμε τον νου μας.Και τις 2 φορες ειχε τυχει να ξεχασουμε συναγερμο,αλλα δεν πηραν ουτε το cd player με καρτα μνημης + usb θυρα ,ουτε κατι γυαλια που χαμε.Δε μπορω να το καταλαβω,αφου το ανοιξαν που το ανοιξαν...ισως οντως να τους ενοχλησε κατι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.