def Μάρτιος 19, 2010 #27721 Μάρτιος 19, 2010 εγω τους τα εδωσα μια ακομα φορα που ειχα παραγγειλει,παραγγελνω πολυ συχνα και απο αλλα μαγαζια,αλλα ποτε δεν μου ετυχε αυτο.Ενω ερχονται συχνα παντα με ρωτανε απο τα ιδια μαγαζια.
LevelOne Μάρτιος 19, 2010 #27722 Μάρτιος 19, 2010 σιγουρα δεν ειναι απορρητο απο την στιγμη που κανω κληση με εμφανιση του νουμερου μου,ΑΛΛΑ μπορουν να εχουν τα στοιχεια σου στον υπολογιστη τους? δεν το καταλαβα αυτο.Τους ξερω και απο χθες?ΔΛΔ ΑΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ 100 ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 100 ΣΑΝΤΟΥΙΤΖΑΔΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ?Δεν είναι κακό... Με τον ίδιο τρόπο που κρατάει καρτέλα πελάτη ο Πλαίσιος κλπ κλπ... Ισα ισα που το βλέπω πολυ εξυπηρετικό...
def Μάρτιος 19, 2010 #27723 Μάρτιος 19, 2010 Δεν είναι κακό... Με τον ίδιο τρόπο που κρατάει καρτέλα πελάτη ο Πλαίσιος κλπ κλπ... Ισα ισα που το βλέπω πολυ εξυπηρετικό...θα συμφωνησω,απλα οπως ειπα δεν ηξερα οτι λειτουργουν ετσι και οι πιτσαριες.
l2phile Μάρτιος 19, 2010 #27724 Μάρτιος 19, 2010 εγω τους τα εδωσα μια ακομα φορα που ειχα παραγγειλει,παραγγελνω πολυ συχνα και απο αλλα μαγαζια,αλλα ποτε δεν μου ετυχε αυτο.Ενω ερχονται συχνα παντα με ρωτανε απο τα ιδια μαγαζια.Οι άλλοι μάλλον δεν έχουν τον εξοπλισμό για το φακέλωμα.Εγώ πάντως χαίρομαι υπερβολικά όταν μου λένε "τα φέρνουμε εκεί, σωστά;" και δεν χρειάζεται να τα λέω όλα πάλι από την αρχή.Πλάκα πλάκα θα μπορούσαν να τους βάζουν όλους στο google earth*, μόλις μαζεύονται οι παραγγελίες με script+Google Earth να βρίσκεται η βέλτιστη διαδρομή, να φορτώνεται στο GPS του delivery και να φεύγει κομμάτια. Ούτε ψάξιμο, ούτε τπτ.(Παίζει και να γίνεται ήδη δεν ξέρω. Πάντως αν το κάνει κάποιος θέλω δικαιώματα :bigsmile: )*η σε κάποια άλλη εφαρμογή για GPS
cebit Μάρτιος 19, 2010 #27725 Μάρτιος 19, 2010 Καλημέρα παίδες από το ηλιόλουστο LA.Η (προσωπική) φρίκη της εβδομαδας:Πέσιμο κατά τις 8 το βράδυ. Ξύπνημα κατά τις 3-4 (τώρα). Περνάω εξετάσεις για ζόμπι, wtf?
cebit Μάρτιος 19, 2010 #27727 Μάρτιος 19, 2010 Καλημέρα lvl1Θα μπορούσε. Ανύπαρκτο βιολογικό ρολόι (μακελεμένο από τα o/c της τελευταίας δεκαετίας).Πάντως αυτή την ώρα έχει τρομερή ησυχία που ούτε στα βουνά δεν την βρίσκεις.Τουλάχιστον δεν είμαι μόνος.
LevelOne Μάρτιος 19, 2010 #27728 Μάρτιος 19, 2010 Καλημέρα δε λες τιποτα... Πως προέκυψε το LA? Business or pleasure? (Ελπιζω το δεύτερο)...
darien Μάρτιος 19, 2010 #27729 Μάρτιος 19, 2010 σιγουρα δεν ειναι απορρητο απο την στιγμη που κανω κληση με εμφανιση του νουμερου μου,ΑΛΛΑ μπορουν να εχουν τα στοιχεια σου στον υπολογιστη τους? δεν το καταλαβα αυτο.Τους ξερω και απο χθες?ΔΛΔ ΑΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ 100 ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 100 ΣΑΝΤΟΥΙΤΖΑΔΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ?Το κάνουν όλα τα μεγάλα ντελιβεράδικα και είναι παράνομο.Για να είναι νόμιμοι πρέπει πρώτα να σου γνωστοποιήσουν ότι κρατούν τα στοιχεία σου και μετά να γνωστοποιήσουν στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων ότι κρατάνε αρχείο.Αν δεν θες να κρατούν τα στοιχεία σου, τους το λες ο ίδιος και αν αρνηθούν, κάνεις καταγγελία εδώ
LevelOne Μάρτιος 19, 2010 #27731 Μάρτιος 19, 2010 Σαν το χαιδευτικό LA (=Λεκανοπέδιο Αττικής) που χρησιμοποιούμε εδώ.. Δε βαριέσαι, κάποια στιγμή θα προκάμουμε να δούμε και το original LA...
greekfragma Μάρτιος 19, 2010 #27732 Μάρτιος 19, 2010 Μήτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :help1: :big_boss: Υ.Γ. μαστίγια στον κύριο με το ποδήλατο και τα κόκκινα παπούτσια. η ώρα του TheLab είναι λάθος
Hydra Μάρτιος 19, 2010 #27733 Μάρτιος 19, 2010 Σαν το χαιδευτικό LA (=Λεκανοπέδιο Αττικής) που χρησιμοποιούμε εδώ.. Δε βαριέσαι, κάποια στιγμή θα προκάμουμε να δούμε και το original LA... + LA = λαικη αγορα Santa Barbara = Αγια Βαρβαρα :banging:
PetrosD Μάρτιος 19, 2010 #27734 Μάρτιος 19, 2010 Εγώ θα προτιμούσα να μου έχουν κρατήσει τα στοιχεία από εκεί που παραγγέλνω συνήθω. Δεν μου είναι ευχάριστο να τους λέω τα ίδια στοιχεία κάθε φορά.
aggelopas Μάρτιος 19, 2010 #27735 Μάρτιος 19, 2010 λοιπον,πριν μια ωρα παραγγειλα μια πιτσα να φαω,παιρνω τηλεφωνο λεω παρακαλω θελω μια πιτσα και ο υπευθηνος μου ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΩ.Περιμενω να ερθει το παιδι,μολις ερχεται τον ρωταω που ηξερε που να φερει την πιτσα και μου λεει μα απο τηλεφωνο σας κυριε σας εχουμε περασμενο μεσα στον υπολογιστη.Το ακουω και τρελενομαι.Επειδη παραγγειλια μια ακομα φορα απο την συγκεκριμενη πιτσαρια ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΨΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ επειδη παραγγειλα μια ακομα φορα απο αυτους.Σας εχει συμβει σε σας.Δεν καταλαβα δλδ απο ποτε η πιτσαριες κρατανε τα προσωπικα στοιχεια?εγω θυμαμαι ηδη την pizza hut πριν αρκετα χρονια (9?), απο οπου τους επαιρνα τηλεφωνο μου ελεγαν τη διευθυνση που ημουν και μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση. γι'αυτο μια φορα παρηγγειλα απο καρτοτηλεφωνο και πολυ χαρηκα που δεν ξεραν που ειμαι...λολ
JaguarOne Μάρτιος 19, 2010 #27737 Μάρτιος 19, 2010 Το κάνουν όλα τα μεγάλα ντελιβεράδικα και είναι παράνομο.Για να είναι νόμιμοι πρέπει πρώτα να σου γνωστοποιήσουν ότι κρατούν τα στοιχεία σου και μετά να γνωστοποιήσουν στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων ότι κρατάνε αρχείο.Αν δεν θες να κρατούν τα στοιχεία σου, τους το λες ο ίδιος και αν αρνηθούν, κάνεις καταγγελία εδώOMG έχει ο πιτσαδόρος τα στοιχεία μου!!!! BIG BROTHA IS HERE!
Nephiλiμ Μάρτιος 19, 2010 #27738 Μάρτιος 19, 2010 "Αυτη τη στιγμη εγινε καποια εισγωρη ή εισχωρη σε ηλεκτρονικο υπολογιστικο συστημα?Επειδη εγω ασχολουμαι με τις ταβανοπροκες Δεν εχω σχεση με αυτα και μου φαινονται πολυ παραξενα."
greekfragma Μάρτιος 19, 2010 #27739 Μάρτιος 19, 2010 neph ειλικρινά μην τολμήσεις να αλλάξεις το άβαταρ σου με άλλο.....είναι τρομερά εθιστικό και υπνωτίζει
deninho Μάρτιος 19, 2010 #27740 Μάρτιος 19, 2010 μπορείς να το αποθηκεύσεις στο δίσκο σου αν σ'αρέσει τόσο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.