Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Αλαφρωμένος κατά 220€ για ένα πληρεξούσιο από το γκρικ έμπα συ.....

Ακόμα και εδώ με κυνηγάει το γαμωδημόσιο.....

Αλαφρωμένος κατά 220€ για ένα πληρεξούσιο από το γκρικ έμπα συ.....

Ακόμα και εδώ με κυνηγάει το γαμωδημόσιο.....

220 ? Ελα ρε !!!

Τουλαχιστον σου εδωσαν αποδειξη ? :p

Ναι, 220 και το μόνο που έκαναν ήταν να προσθέσουν 2 παραγράφους στο κείμενο που τους έδωσα και να το γεμίσουν σφραγίδες... α, γνώρισα και την πρόξενο, lol..

Απόδειξη? πλάκα κάνεις... μόνο το χαρτόσημο το οποίο είναι 20 ευρώ(το ποσό που χρεώνουν για τα αντίτυπα)... τα υπόλοιπα 200 μάλλον πάνε στα ταγεριάκια της κ. προξένου....

Και βέβαια το μόνο κτίριο στο οποίο έχω μπει όπου καπνίζουν οι εργαζόμενοι :hehe:

Είχε φορτώσει το σαρανταδυό, γι'αυτό:hehe:

ασχετο αλλα μιας και εναι νεοαποκτηθεισα γνωση ειπα να τη μοιραστω:p

Ποσοι απο σας γνωριζατε οτι το 43-ιο αλλα και το 44ο(του γιαννη που εκλασε το γκιωνη του αφηγητη) αναφερονται στα scania 143 και 144 αντιστοιχα??

Καλα γενικως κατι νταλικες μεγαλες χωρις το φορτιο και το πισω μερος (καροτσα δε λεγεται,δεν ξερω τωρα πως) με τοσα κυβικα που ειναι πατανε αρκετα αλλα Ι.Χ

ασχετο αλλα μιας και εναι νεοαποκτηθεισα γνωση ειπα να τη μοιραστω:p

Ποσοι απο σας γνωριζατε οτι το 43-ιο αλλα και το 44ο(του γιαννη που εκλασε το γκιωνη του αφηγητη) αναφερονται στα scania 143 και 144 αντιστοιχα??

Νομίζω μόνο εσύ δεν το γνώριζες : P

Νομίζω μόνο εσύ δεν το γνώριζες : P

κακε!!:p

Kαι μιας και κυκλοφορει και εκδοση με εικονες στο youtube..

ειναι το "οχημα" που εχουν οι τριπολιτσιωται που φαινονται στο ειδωλο.

(Oχι οτι δεν αξιζει να το δειτε απο την αρχη...αλλα μπορειτε να το δειτε απο το 1.30 και μετα)

(και χυμα λινκ

)

one more -> http://www.truckphoto.net/shockwave_jet_truck.htm

36K αλογατα..δωσε και μενα μπαρμπα..

δηλαδη ειμαι ο μονος που βρισκω γελοιο-παιδαριωδες να μου πασαρει ο Κανακης την τσοντα με τις εξαγγελιες ως κριτικη ?ο συγκεκριμενος ειναι που εβαλε στην ελληνικη τηλεοραση το γελοιο μακιγιαρισμα/πυζουλινια σε αντρες ως υπερτατο αστειο σκετς....λες και ειμαστε 5χρονα και ειμαστε υποχρεωμενοι να γελασουμε...

Αυτό δεν έχει σχέση... ούτε εμένα μου αρέσουν, ούτε τους βλέπω, όπως δεν βλέπω και τηλεόραση και προσωπικά δεν μ' αρέσει και το στυλάκι του Κανάκη... Το θέμα είναι ότι το ΕΣΡ είναι βόθρος και μυρίζει τόσο, που είναι αστείο να κατακρίνει και να επιβάλει πρόστιμα ακόμα και σε σκουπίδια, αν θες, που όμως κριτικάρουν την κυβέρνηση και το δήθεν έργο της... στην τελική, δεν νομίζω ότι λένε στην εκπομπή τους ψέματα ή σπιλώνουν, γεγονότα λένε και γεγονότα παρουσιάζουν, οπότε αν ενοχλεί κάτι, ενοχλούν τα ίδια τα γεγονότα και όχι αυτοί που τα παρουσιάζουν...

λοιπον,πριν μια ωρα παραγγειλα μια πιτσα να φαω,παιρνω τηλεφωνο λεω παρακαλω θελω μια πιτσα και ο υπευθηνος μου ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΩ.Περιμενω να ερθει το παιδι,μολις ερχεται τον ρωταω που ηξερε που να φερει την πιτσα και μου λεει μα απο τηλεφωνο σας κυριε σας εχουμε περασμενο μεσα στον υπολογιστη.Το ακουω και τρελενομαι.Επειδη παραγγειλια μια ακομα φορα απο την συγκεκριμενη πιτσαρια ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΨΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ επειδη παραγγειλα μια ακομα φορα απο αυτους.Σας εχει συμβει σε σας.Δεν καταλαβα δλδ απο ποτε η πιτσαριες κρατανε τα προσωπικα στοιχεια?

Το τηλέφωνο σου, εκτός και αν το έχεις γυρίσει σε απόρρητο, δεν αποτελεί προσωπικό στοιχείο... Ανα πάσα στιγμή μπορεί να το βρεί κάποιος καλώντας το 11880 ή κάποιο τέτοιο νούμερο...

Όλες οι μεγάλες πιτσαρίες το κάνουν αυτό. Δεν είναι για φακέλωμα, απλά για δική τους εξυπηρέτηση.

Το τηλέφωνο σου, εκτός και αν το έχεις γυρίσει σε απόρρητο, δεν αποτελεί προσωπικό στοιχείο... Ανα πάσα στιγμή μπορεί να το βρεί κάποιος καλώντας το 11880 ή κάποιο τέτοιο νούμερο...

σιγουρα δεν ειναι απορρητο απο την στιγμη που κανω κληση με εμφανιση του νουμερου μου,ΑΛΛΑ μπορουν να εχουν τα στοιχεια σου στον υπολογιστη τους? δεν το καταλαβα αυτο.Τους ξερω και απο χθες?ΔΛΔ ΑΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ 100 ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 100 ΣΑΝΤΟΥΙΤΖΑΔΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ?

μα δεν ειναι παράνομο. από μεγάλη ψησταριά στον Ταύρο (ο Μήτσους ξέρει :p) σε ρωτάνε απλά το τηλέφωνο και κάνεις κανονικά παραγγελία.μονο αν δεν έχεις ξαναπαραγγείλει σου ζητάνε όλα τα στοιχεία για να σου ανοίξουν account :p

σιγουρα δεν ειναι απορρητο απο την στιγμη που κανω κληση με εμφανιση του νουμερου μου,ΑΛΛΑ μπορουν να εχουν τα στοιχεια σου στον υπολογιστη τους? δεν το καταλαβα αυτο.Τους ξερω και απο χθες?ΔΛΔ ΑΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ 100 ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 100 ΣΑΝΤΟΥΙΤΖΑΔΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ?

Εσύ δεν τους τα έδωσες;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.