Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

γιατι από το eshop πρέπει να τηελφωνούν πάντα στις 8.00 το πρωί για να ενημερώσουν για την παράδοση της εκάστοτε παραγγελίας; λίγο πιο αργά δεν γίνεται, να μην με ξυπνάνε κιόλας; :p

εγω παλι περιμενα sms στο κινητο, κ δεν εστειλαν τπτ οτι τα πραγματα ηρθαν...

Πρόστιμο στον Πεταλωτή για τα μέτρα που ανακοίνωσε [και σε αυτούς που τα σκέφτηκαν και τα επέβαλαν], ποιος θα βάλει; :p

http://www.stifora.gr/article.php?id=21763

150 χιλιάρικα από τον ΕΣΡ στην Αρβύλα.

Κλασσικοί ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, με εξουσία...

Το ΕΣΡ και καλά, ήταν, είναι και θα είναι όργανο επιβολής και συντήρησης της οργανωμένης αποβλάκωσης της κοινωνίας... Αν υπήρχε ΕΣΡ η τηλεόραση δεν θα είχε το χάλι που έχει σήμερα, αλλά το χάλι της και ο ξεπεσμός της, αντικατοπτρίζει πεντακάθαρα και το ίδιο το ΕΣΡ...

[Edited μετά από επισήμανση]

Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία με το troobleshooting Φράγμε.

Κλασσικοί ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, με εξουσία...

Το ΕΣΡ και καλά, ήταν, είναι και θα είναι όργανο επιβολής και συντήρησης της οργανωμένης αποβλάκωσης της κοινωνίας... Αν υπήρχε ΕΣΡ η τηλεόραση δεν θα είχε το χάλι που έχει σήμερα, αλλά το χάλι της και ο ξεπεσμός της, αντικατοπτρίζει πεντακάθαρα και το ίδιο το ΕΣΡ...

δηλαδη ειμαι ο μονος που βρισκω γελοιο-παιδαριωδες να μου πασαρει ο Κανακης την τσοντα με τις εξαγγελιες ως κριτικη ?ο συγκεκριμενος ειναι που εβαλε στην ελληνικη τηλεοραση το γελοιο μακιγιαρισμα/πυζουλινια σε αντρες ως υπερτατο αστειο σκετς....λες και ειμαστε 5χρονα και ειμαστε υποχρεωμενοι να γελασουμε...

δηλαδη ειμαι ο μονος που βρισκω γελοιο-παιδαριωδες να μου πασαρει ο Κανακης την τσοντα με τις εξαγγελιες ως κριτικη ?ο συγκεκριμενος ειναι που εβαλε στην ελληνικη τηλεοραση το γελοιο μακιγιαρισμα/πυζουλινια σε αντρες ως υπερτατο αστειο σκετς....λες και ειμαστε 5χρονα και ειμαστε υποχρεωμενοι να γελασουμε...

Έκανε κανείς άλλος κριτική για τα νέα μέτρα; Όλοι "επιβεβλημένα" τα ονόμαζαν και "κοινωνικά αποδεκτά". Καλά τους τα είπε των δημοσιογράφων ο Λαζόπουλος τη Τρίτη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.