Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Μα με τι κάθεσαι και ασχολείσαι! Εδώ η Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, αυτό σε μάρανε;

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μα διαβασε comments απο κατω.Θα παθεις την πλακα σου,κυκλοφορουν αναμεσα μας!!!

Αυτα με τρελαναν πιο πολυ.Που λενε να υποστηριξουμε την ελληνικη μουσικη.

Αχ και να ξεραν 30 χρονων ανθρωποι οτι αυτο δεν ειναι μουσικη.... αχ... :hang3:

Αλέξη φτάνει με τον Χίτλερ, δεν μπορώ να φάω το φαϊ μου και έχω μείνει πίσω 2 κιλά...

Όνειρο:

Έπαιζα λέει κάποιο gta (μάλλον το san andreas), πυροβόλησα αστυνομικούς, μάζεψα 4 αστεράκια και ήρθε η real life ασφάλεια και με μπαγλάρωσε :bye:

καλημερα απο θεσ/νικη. ωραιο καιρο εχει.

αυτο το εχετε δει

http://www.google.gr/ig

η μονο εγω το ανακαλυψα τωρα? :laughing:

πολυ καλο, το κοβεις, ραβεις στα μετρα σου.

Η ποιότητα στη σαμπάνια δε πάει ανάλογα την τιμή αλλά ανάλογα την ποικιλία και τη χρονολογία.

Σε πληροφορώ οτι υπάρχουν σαμπάνιες με το 1/5 της τιμής μιας Moet ή μιας Dom Perignon ή μιας LOUIS ROEDERER ή μιας KRUG που είναι ισάξιες και αν όχι καλύτερες από αυτές.

Το παιχνίδι που παίζει η διαφήμιση και το brand name δε θα μπορέσουν ποτέ να αντικαταστήσουν την αυθεντικότητα μιας πραγματικά καλοφτιαγμένης σαμπάνιας από εκλεκτή ποικιλία. :beer:

actually αυτό ισχύει γενικά με τα κρασιά

Χτες το βράδυ ανοίγω την τηλεόραση. 'Oπως άλλαζα κανάλια, πέφτω στην εκπομπή (εκπομπάρα δλδ) του μικρού_θεούλη/Χαρδαβέλλα. Μιλούσε ένας τύπος εκείνη τη στιγμή και λέω κάτσε να δω τη θέμα έχει πάλι ο αθεόφοβος. Μετά από 5 δευτερόλεπτα βγαίνει η λεζάντα στο κάτω μέρος της οθόνης... "ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ"...

Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι.... :hmm:

http://www.youtube.com/watch?v=7JROOEx236k

Ναι ρε, το λένε και οι ίδιοι...

http://ps3.ign.com/articles/107/1076722p1.html

Λένε ότι θα χει πολύ καλύτερο response από το wii, αλλά θα φανεί στην πράξη. Τα 100$ εξτρά που πρέπει να χτυπήσεις για να το πάρεις δεν είναι και τόσο ανταγωνιστικά πάντως.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Peter Graves γνωστός ως Jim Felps από την πολύ καλή σειρα Mission Impossible (πως φαίνεται ότι γούσταρα την σειρά ε? :) )...ναναι καλά όπου νάναι ο άνθρωπος...

τι να κάνω....οι καιροί είναι δύσκολοι......αν δεν έχεις λεφτά για διαμάντια, αν δεν έχεις δόξα για πρεστίζ......πρέπει τουλάχιστον να έχεις γνώσεις στα βασικά όπως την επιλογή της σωστής σαμπάνιας:hehe:

Κλασσικος τσιπης... Ακομα κι εκει εισαι προετοιμασμενος οταν θα σου πει η αλλη "Τι μλκ ειναι αυτο που μου εφερες" να αρχισεις να της λες το παραμυθι για την 10 ευρω σαμπανια που της εφερες...."Στην σαμπανια δεν παιζει ρολο.... κλπ κλπ ...μπλα μπλα μπλα....και οταν ημουνα στην Γαλλια με ειχανε παρει δοκιμαστη στου Dom perignon απεναντι...."

Ποσο χαμηλα πια??????

Α, για σε παρακαλώ! Η Asti Martini Dolce που πίνω εγώ έχει μόνο 9,5 ευρώ και είναι νοστιμότατη!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.