deninho Μάρτιος 12, 2010 #27601 Μάρτιος 12, 2010 Δεν ξέρω τι προϋποθέσεις υπάρχουν για να δημιουργήσουν κόμμα οι μετανάστες (ή τα παιδιά μεταναστών), αλλά αν για να γίνει αυτό προϋποθέτεται ότι θα περάσει το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και την ελληνοποίηση των μεταναστών, το βλέπω λίγο χλωμό να γίνεται. Γιατί; Γιατί πλέον οι Έλληνες υπήκοοι μπορούν να πάνε πολύ εύκολα στις ΗΠΑ, χωρίς την ανάγκη να βγάλουν βίζα. Αν, λοιπόν, περάσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο, τότε θα μπορεί ο Πακιστανός, ο Αφγανός, ο Ιρανός να γίνει Έλληνας και να πάει με μεγάλη ευκολία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Θα το ήθελαν αυτό οι Αμερικάνοι; Χλωμό
kallileo Μάρτιος 12, 2010 #27602 Μάρτιος 12, 2010 Θα βόλευε όμως την Αμερική ασταθής πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και γενικά στα Βαλκάνια...
deninho Μάρτιος 12, 2010 #27603 Μάρτιος 12, 2010 Αυτό θα το πετύχουν κι αλλιώς. Δε χρειάζεται ούτε το ψευτο-αίσθημα ασφάλειας, που έχουν οι κάτοικοι των ΗΠΑ, να χαλάσουν, ούτε να τους έρχεται ο κάθε μετανάστης από την Ασία μέσω Ελλάδας.
aggelopas Μάρτιος 12, 2010 #27604 Μάρτιος 12, 2010 Το θυμάστε το παιδάκι ; Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"Αν όντως ισχύει...θα έχει δυστυχώς πολύ ενδιαφέρον το τι θα επακολουθήσει...:nono:http://8eoss.blogspot.com/2007/11/blog-post_27.htmlσαν παλιο μου φαινεται λιγο
Jaco Μάρτιος 12, 2010 #27606 Μάρτιος 12, 2010 Όποιος βρει ποιος είναι ο κύριος της φωτογραφίας κερδίζει γλυφιτζούρι. FIXED...
hayabusa Μάρτιος 12, 2010 #27608 Μάρτιος 12, 2010 ανακοινώθηκαν και νέες αυξήσεις στα διόδια λέει λόγω της αύξησης του ΦΠΑ, μόνο αυτά της Αττικής οδού θα παραμείνουν στάσιμα.τι στο καλό επηρρεάζει ο ΦΠΑ τα διόδια μπορεί να μου εξηγήσει κανείς;
KoMM Μάρτιος 12, 2010 #27609 Μάρτιος 12, 2010 δηλαδη για το μπο****λο κορινθος-πατρα τα 2.90€ δεν ειναι αρκετα ;
Jaco Μάρτιος 12, 2010 #27610 Μάρτιος 12, 2010 Γιατί, το ότι θα αυξηθεί άλλο 8% η βενζίνη, πάνω από το καπέλο του 8% που αυξήθηκε πριν από 1 εβδομάδα...?Σ' αυτή την χώρα σε λίγο, δεν θα σε συμφέρει ούτε να πεθάνεις απ' το κόστος...
deninho Μάρτιος 12, 2010 #27611 Μάρτιος 12, 2010 Σ' αυτή την χώρα σε λίγο, δεν θα σε συμφέρει ούτε να πεθάνεις απ' το κόστος...Αυξήθηκαν 100% τα κόστη ταφής στο νεκροταφείο της Ν. Φιλαδέλφειας...
Hydra Μάρτιος 12, 2010 #27612 Μάρτιος 12, 2010 Κατι που παρατηρησα σε καθε απεργια που εγινε τελευταια... Και στις 4 λοιπον δεν εβρισκα περιπτερο ανοιχτο στην περιοχη.Τι σχεση μπορει να χει ενας περιπτερας με ολα αυτα?Δεν το καταλαβαινω και χτες τα ιδια ,εφτασα για να παρω μια κοκα κολα απο τα Σεπολια στην Αττικη ...
Jaco Μάρτιος 12, 2010 #27613 Μάρτιος 12, 2010 Αυξήθηκαν 100% τα κόστη ταφής στο νεκροταφείο της Ν. Φιλαδέλφειας... Θα πετάμε τα πτώματα σε χαντάκια...
SLN Μάρτιος 12, 2010 #27614 Μάρτιος 12, 2010 Ξεφτίλα...Ρε δεν υπαρχει ρε!!!Το διαβαζω και δεν μπορω να το πιστεψω... και σκεψου οτι ειμαι τρελλος στ#$%διστης και μη πολιτικοποιημενος...Πραγματικα δεν υπαρχει λογικη... Αν υποθεσουμε δηλαδη οτι λεει αληθεια ο κανελλο-τετοιος... ειμαι εγω κατηγορουμενος για μια υποθεση και βγαινω στη συνταξη... και λεω... Ε ας παρω σουβενιρ και τον φακελλο της υποθεσης, ετσι κι αλλιως κανεις δεν θα τον ψαξει...Δεν παιζει πραγματικα να εγιναν ετσι τα πραγματα. Μαλλον δεν ειχε αλλη καλυτερη δικαιολογια να πει. Αν οντως εγιναν ετσι, η εν λογω κυρια ειναι πιο χαζη κι απο τις πετρες!!
Κοπρίτης Μάρτιος 12, 2010 #27615 Μάρτιος 12, 2010 www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1788636 Χάθηκε από το ΥΠΑΑΤ ο φάκελος για το Βατοπέδι ανακοινώθηκαν και νέες αυξήσεις στα διόδια λέει λόγω της αύξησης του ΦΠΑ, μόνο αυτά της Αττικής οδού θα παραμείνουν στάσιμα.τι στο καλό επηρρεάζει ο ΦΠΑ τα διόδια μπορεί να μου εξηγήσει κανείς; Γιατί, το ότι θα αυξηθεί άλλο 8% η βενζίνη, πάνω από το καπέλο του 8% που αυξήθηκε πριν από 1 εβδομάδα...?Σ' αυτή την χώρα σε λίγο, δεν θα σε συμφέρει ούτε να πεθάνεις απ' το κόστος... Αυξήθηκαν 100% τα κόστη ταφής στο νεκροταφείο της Ν. Φιλαδέλφειας... χανεις πλεον την εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη μεταξυ αλλων... σιχτιριαζεις και λες θα σηκωθω να φυγω να παω στο χωριο αλλα δεν μπορεις να την κανεις γιατι δεν παιζει φραγκο ουτε για διοδια αλλα ουτε για βενζινη του suv που ειχες παρει προσφορα με τα προσφατα μετρα οποτε λες θα εγκαταλειψω τον ματαιο τουτο κοσμο μια ωρα αρχιτερα φευ! δεν υπολογισες οτι δεν εχεις φραγκα για ταφη μεχρι προτεινος θα θυμιζε τραβηγμενο σεναριο τελολογικης ταινιας τρομου κοιτα να δεις που εγινε πραγματικοτητα το μονο καλο-κακο ειναι οτι συντομα, ετσι οπως το πανε θα βρεθουμε να μην εχουμε πλεον τιποτα να χασουμε (ελπιδα, περιουσια, δουλεια, μελλον) οποτε ισως και να καταφυγουμε σε πιο ακραια μετρα ανατροπης της καταστασης
astrolabos Μάρτιος 12, 2010 #27616 Μάρτιος 12, 2010 Ελεύθερος είναι αυτός που δεν έχει να χάσει τίποτα.
deninho Μάρτιος 12, 2010 #27617 Μάρτιος 12, 2010 σιχτιριαζεις και λες θα σηκωθω να φυγω να παω στο χωριοτο έχω σκεφτεί πολλές φορές. έλεγα και για τις επιδοτήσεις που παίρνουν "μια χαρά ευκαιρία να αρχίσεις μια αγροτική επιχείρηση", αλλά τώρα βρήκαν ωραιότατη αφορμή οι ευρωπαίοι να μας τα κόψουν και αυτά. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον, αλλά το κρατάω ως εναλλακτική.
astrolabos Μάρτιος 12, 2010 #27618 Μάρτιος 12, 2010 το έχω σκεφτεί πολλές φορές. έλεγα και για τις επιδοτήσεις που παίρνουν "μια χαρά ευκαιρία να αρχίσεις μια αγροτική επιχείρηση", αλλά τώρα βρήκαν ωραιότατη αφορμή οι ευρωπαίοι να μας τα κόψουν και αυτά. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον, αλλά το κρατάω ως εναλλακτική.Δεν είναι εύκολο να φύγεις και σαφώς μην περιμένεις να είναι ο δρόμος που θα πάρεις στρωμένος με ροδοπέταλα. Θα κάνεις συμβιβασμούς, θα φας πίκρες, αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Μακρυά από το κλουβί με τις τρελές, πιο χαλαρά και πιο ήσυχα.
VIL Μάρτιος 12, 2010 #27620 Μάρτιος 12, 2010 Ελεύθερος είναι αυτός που δεν έχει να χάσει τίποτα.Ναι,εάν βρεις κάποιον.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.