Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

εγώ κάτω από 1.319 δεν βλέπω πουθενά...από εκει και μετά το ταβάνι στην απλή αμόλυβδη το έχω δει κάπου στο 1.48.:hang3:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

1.59 Ειδα σημερα στο Ζωγραφου... Ζητησα και τιμολογιο και μου απανταει δεν εχουμε :toomuchne

Οοοοοκ του λεω κατσε να φωναξουμε την εφορεια... μεσα σε 3δευτ βρεθηκε το μπλοκακι :innocent:

πες μου ότι έβαλες απλή βενζίνη με 1.59 και όχι κατοστάρα :fie:

95αρα εβαλα... μιας το λαμπακι ειχε αναψει απο την κιφησσια ειπα να μην το ρισκαρω αλλο :hehe:

Ετσι αναγκαστικα εβαλα εκει... :suicide:

95αρα εβαλα... μιας το λαμπακι ειχε αναψει απο την κιφησσια ειπα να μην το ρισκαρω αλλο :hehe:

Ετσι αναγκαστικα εβαλα εκει... :suicide:

Τοτε επρεπε να καλεσεις την εφορια ετσι κι αλλιως για να εξηγησει ο κυριος γιατι η δικη του βενζινη κοστιζει 28 λεπτα περισσοτερα απο των υπολοιπων.

1.67 ειδα σημερα εγω την 100αρα Vpower Racing και επαθα πατατρακ.... ποσο μαλλον αν εβλεπα την απλη 95αρα.

Τελικα δεν αξιζει να εισαι εντιμος σε αυτη τη χωρα...

Το σαββατο στην συναυλια βρηκα ενα πορτοφολι με ταυτοτητες, λεφτα, διπλωματα, καρτες κτλ.

Παω στους διωργανοτες ( θεος να τους κανει) και απαντηση που πηρα ηταν "που να την βρεις τωρα πηγαινε στην αστυνομια" :to_pick_ones_nose3:

Οκ λεω μεσα μου ετυχε... Παω στο αστυνομικο τμημα και λεω την ιστορια μου λεει "που να την βρουμε εμεις την κοπελα?" :to_pick_ones_nose3:

Παω σπιτι...Ανοιγω το πορτοφολι και παιρνω την τραπεζα τηλ. ξανα λεω την ιστορια...

Απανταει ευγενεστατος κατα τα αλλα κυριος οτι εχει γινει δηλωση απωλειας και δεν μπορουν να κανουν κατι. Του λεω να επικοινωνησει μαζι της να με καλεσει... Απαντηση "αυτο ειναι εναντια στην πολιτικη της τραπεζας"

Την κυριακη το μεσιμερη κανω μια ερευνα στο facebook και την βρισκω.

Κανονιζουμε ραντεβου για να της το δωσω και με στηνει 45 λεπτα στο κρυο εννω πανε πισω ολες οι δουλειες μου...

:jump1:

Παίδες, € 1.71 η 100άρα σε ένα πρατήριο BP στην Ηλιούπολη.

Έβαλα με € 1.61 σε ένα άλλο εγώ, ~38 λίτρα --> 60 Ευρώ... Πόσο ακόμα θα ανέβει???? :getlost:

Εγώ σήμερα έβαλα με 1,359 απλή αμόλυβδη στον Αγ.Στέφανο. Πιάνω συζήτηση με τον βενζινά και μου λέει θα ανέβει κι΄άλλο, γιατί ακόμα δεν έχει μπει η αύξηση του Φ.Π.Α.

Του λέω θα πάρω παπί να ησυχάσω. Απάντηση: Παρέ ποδήλατο καλύτερα!

the ball has been lost....

Αυτός ο άνθρωπος γιατί είναι ελεύθερος? Δεν θα πρεπε να είναι σε ψυχιατρείο? ή φυλακή? Γιατί δεν τον πάει κανείς μέσα? σκ@τ@...μερικοί ξέφυγαν εντελώς μου φαίνεται...

μου επιασες και συ τη ζαχαρωω.... αν υπηρχε παρακαμψη να την αποφευγω για να ανεβω πατρα, θα το εκανα ευχαριστως (βουρκολια Νο2., για παραπλησιους λογους, για οποιον ειναι "απο κατω" και καταλαβε ή/και παρεξηγηθηκε), αλλα για το ονομα και μονο σχετικα με την καλλιεργια-διακινηση ινδικης κανναβεως που εχει, αυτη η μικροκοινωνια far-west δε με εντυπωσιαζει, πολλω δε μαλλον, με συγκινεί οταν οποιαδηποτε.. κακοτυχια της συμβαινει.(μας κυβερνουν αυτοι που μας αξιζουν - σε οποιαδηποτε κλιμακα το δεις...)

Καλά και οι βενζινάδες άλλοι αλήτες αυτοί...Λέει ο μουστάκιας θα ανέβει 8 λεπτά...την άλλη μέρα 10-12 ανεβάζουν αυτοί και ενώ πουλάνε την βενζίνη που είχαν βάλει με την παλιά τιμή.

Στα φάρμακεια να τα φάνε...

Σου ειπε η αστυνομιά "που να την βρουμε εμεις την κοπελα?" και τελικά την βρίκες στο fb...

Είμαστε για γέλια και για κλάματα...

Πιστευω πως αν αφηνα το πορτοφολι στο τμημα το πιο πιθανο ειναι να επαιρναν τα λεφτα π ειχε μεσα η κοπελα και θα περιμεναν μηπως εμφανιστει καποιος να το ψαξει....

Κριμα πραγματικα....

Τελικα δεν αξιζει να εισαι εντιμος σε αυτη τη χωρα[...]

Σωστός και μπράβο σου, αλλά άποψή μου είναι ότι το παρακούρασες, και εάν πήγαν πίσω οι δουλειές σου ευθύνεσαι κι εσύ λίγο. Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου, να της πεις "Κοπελιά, βρήκα το πορτοφόλι σου, δουλεύω στο τάδε μέρος 9-5, έλα να το πάρεις". Κι ας αργούσε όσο ήθελε μετά.

Επίσης είναι απαράδεκτο να σε στήσει 45 λεπτά. Εσύ τι περίμενες ρε αδερφέ, στο 10λεπτο έπρεπε να φύγεις... Ήδη ήσουν υπόδειγμα εντιμότητας και μόνο με το που πήγες.

Για τους διοργανωτές μπορώ να το καταλάβω και άντε να το καταλάβω και για την τράπεζα. Τι σκ@τά σημαίνει όμως "που να την βρουμε εμεις την κοπέλα;", έλεος με τους μπατσαραίους πλέον. Ειλικρινά τσατίζομαι όσο δε παίρνει όταν ακούω κάτι τέτοια, το "κράτος" μου μέσα...

Πιστευω πως αν αφηνα το πορτοφολι στο τμημα το πιο πιθανο ειναι να επαιρναν τα λεφτα π ειχε μεσα η κοπελα και θα περιμεναν μηπως εμφανιστει καποιος να το ψαξει....

Κριμα πραγματικα....

Tουλάχιστον έλεγε τπτ το γκομενάκι;

Ξέρει κανείς γιατί δεν παίζει Ράδιο Αρβύλα σήμερα;

Tουλάχιστον έλεγε τπτ το γκομενάκι;
Εσύ τι νομίζεις;;;; 45 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτά το περίμενε!!!

Ημαρτον ρε παιδια, μια καλη πραξη ειπαμε να κανουμε....

(στην φωτο της ταυτοτητας φαινοταν καλυτερο)

:hehe::hehe::hehe:

[ole!]Προσγειώθηκα Θεσσαλονίκη 25 λεπτά πριν αρχίσει η απεργία στο αεροδρόμιο...[/ole!]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.