Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

πφφ... αν είχαν ένα i- μπροστά θα ήταν firewire, πιο μεγάλες, περισσότερα χρώματα και θα κόστιζαν το τριπλάσιο...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μην εχουν παραζεσταθει μονο και παθεις κανα εγκαυμα και σου μεινει η παντοφλια στη μουρη :haha:

πφφ... αν είχαν ένα i- μπροστά θα ήταν firewire, πιο μεγάλες, περισσότερα χρώματα και θα κόστιζαν το τριπλάσιο...

Aν ειχαν και δαγκωμενο μηλαρακι λογοτυπο θα γινοταν αναρπαστες!

From: "noreply@services.swiss.com" <noreply@services.swiss.com>

To: petros*********

Sent: Tue, 9 March, 2010 18:59:22

Subject: FLIGHT LX1850/10MAR

LX1850/10MAR

YOUR FLIGHT IS CANCELLED. PLEASE CONTACT SWISS OR

YOUR TRAVEL AGENT. BEST REGARDS SWISS

The above message was sent to all known mobile phone numbers of our passengers.

Ο λόγος; http://www.swiss.com/web/EN/various/Pages/Breaking_news.aspx

Και μετά μου λες εμένα να κάτσω σ'αυτή την χώρα...

Να'ναι καλά οι Ελβετοί της Swiss που πολύ απλά μου είπαν στο τηλέφωνο ότι η απεργία ξεκινάει τα μεσάνυχτα, οπότε θα βρούμε τρόπο να σας πάμε στον προορισμό σας μέσω Μονάχου πριν ξεκινήσει η απεργία. Από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε μια ώρα.

Ζώα!

WTF!1 USB ανά τεμάχιο?

Όχι, 1 συνολικά που διακλαδώνεται σε 2 βύσματα. Σε κάθε βύσμα μπαίνει και 1 παντόφλα. 45 βαθμούς κελσίου λέει ο κατασκευαστής.

Να'ναι καλά οι Ελβετοί της Swiss που πολύ απλά μου είπαν στο τηλέφωνο ότι η απεργία ξεκινάει τα μεσάνυχτα, οπότε θα βρούμε τρόπο να σας πάμε στον προορισμό σας μέσω Μονάχου πριν ξεκινήσει η απεργία. Από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε μια ώρα.

Ζώα!

εδω και 20 μερες αγωνιω μην κανουν απεργια οι κρετινοι, γιατι εχω κλεισει για τις 23. ξινο θα μου βγει.

οποια πετρα και αν σηκωσεις ειναι δ.υ.???

Όχι, 1 συνολικά που διακλαδώνεται σε 2 βύσματα. Σε κάθε βύσμα μπαίνει και 1 παντόφλα. 45 βαθμούς κελσίου λέει ο κατασκευαστής.

Kαι πως περπατας ?

Ζώα!

προσβαλεις τα Ζωα.

και μετά μου την λες εσύ που σας λιβανίζω με την Ελβετία :p

Ζώα!

εδω και 20 μερες αγωνιω μην κανουν απεργια οι κρετινοι, γιατι εχω κλεισει για τις 23. ξινο θα μου βγει.

οποια πετρα και αν σηκωσεις ειναι δ.υ.???

Είναι ζώα και κρετίνοι επειδή απεργούν διαμαρτυρόμενοι για την μείωση των αποδοχών τους!

Εγώ σας εύχομαι να μην έρθετε ποτέ στη θέση τους και να παραμείνετε αυστηροί κριτές εκ του μακρόθεν.

Kαι πως περπατας ?

Δεν περπατάς! Είναι για να τις φοράω τα κρύα βράδια που ποστάρω στο Λάμπη!

Είναι ζώα και κρετίνοι επειδή απεργούν διαμαρτυρόμενοι για την μείωση των αποδοχών τους!

Εγώ σας εύχομαι να μην έρθετε ποτέ στη θέση τους και να παραμείνετε αυστηροί κριτές εκ του μακρόθεν.

Αυτη ειναι η δουλεια του και να την αποδεχτει. Οπως εχω αποδεχομαι να κανω αυτο που κανω με τα λεφτα που παιρνω, ψαχνοντας παντα κατι καλυτερο και βελτιωνοντας τις γνωσεις μου.

Τι φταιω λοιπον να εχω προγραμματισει την αδεια μου, τα ξενοδοχεια, τα αεροπορικα για να μου το χαλασει καποιος που δεν ξερω και δεν θελω να ξερω κιολας.θελω απλως να κανει τη δουλεια του για να μην βγαλω τον καρκινο τις 10 απο τις 20 μερες αδεια που εχω σε 270 εργασιμες.

Σε καποια επαγγελματα πρεπει να απαγορευεται η απεργια ή η παρακωλυση ασχετων με αυτους ανθρωπων. (μιλαω για επαγγελατα που εχουν σχεση με την υγεια, και μεταφορες (αεροδρομια, μετρα, κλεισιμο δρομων)).

Αν εκαναν απεργια στο ΑΙΧ πως θα μας φαινοταν???

Ήρθα στην θέση τους πριν από 5 χρόνια. Αλλά αντί να πηδήξω άτομα που δε μου φταίνε, ανέλαβα τις ευθύνες μου, στερήθηκα πολλά πράγματα κι άρχισα ξανά την ζωή μου στα 30 μου σε ένα μέρος μακριά από την Ελλάδα που το μόνο άτομο που ήξερα σε ακτίνα 1.000Km ήταν η γυναίκα μου.

Τώρα βέβαια οι γονείς μου βλέπουν μέσα από μια webcam τον πρώτο τους εγγονό να μεγαλώνει και αυτό μου γ*μεί την ψυχολογία κάθε μέρα που περνάει και μένα αλλά και αυτούς, αλλά όλα γίνονται θυσία για να μεγαλώσει αυτός σε κάπως καλύτερες συνθήκες και ειλικρινά ευελπιστώ να μη γίνει ποτέ παράσιτο ή λαμόγιο και ότι θα κερδίζει στη ζωή με τις προσπάθειές του και όχι εκβιάζοντας καταστάσεις και ανθρώπους.

Ήρθα στην θέση τους πριν από 5 χρόνια. Αλλά αντί να πηδήξω άτομα που δε μου φταίνε, ανέλαβα τις ευθύνες μου, στερήθηκα πολλά πράγματα κι άρχισα ξανά την ζωή μου στα 30 μου σε ένα μέρος μακριά από την Ελλάδα που το μόνο άτομο που ήξερα σε ακτίνα 1.000Km ήταν η γυναίκα μου.

Τώρα βέβαια οι γονείς μου βλέπουν μέσα από μια webcam τον πρώτο τους εγγονό να μεγαλώνει και αυτό μου γ*μεί την ψυχολογία κάθε μέρα που περνάει και μένα αλλά και αυτούς, αλλά όλα γίνονται θυσία για να μεγαλώσει αυτός σε κάπως καλύτερες συνθήκες και ειλικρινά ευελπιστώ να μη γίνει ποτέ παράσιτο ή λαμόγιο και ότι θα κερδίζει στη ζωή με τις προσπάθειές του και όχι εκβιάζοντας καταστάσεις και ανθρώπους.

Αν ήσουν 55 – 60 με το παιδί σου να σπουδάζει τι περιθώρια θα είχες;

Θα έσκυβες το κεφάλι ;

Όσο για την απόφαση που πήρες να φύγεις : Αν καμιά φορά σε παίρνει ο χρόνος , έλα να σου γνωρίσω τον φίλο μου το Jon . Ιρλανδός με επιχείρηση και σπίτι στο Λονδίνο. Είχε κάτι δυσκολίες και πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Σαλαμίνα, όπου έμεναν και τα πεθερικά του, για ένα καλύτερο μέλλον.

Αν ήσουν 55 – 60 με το παιδί σου να σπουδάζει τι περιθώρια θα είχες;

Θα έσκυβες το κεφάλι ;

Όσο για την απόφαση που πήρες να φύγεις : Αν καμιά φορά σε παίρνει ο χρόνος , έλα να σου γνωρίσω τον φίλο μου το Jon . Ιρλανδός με επιχείρηση και σπίτι στο Λονδίνο. Είχε κάτι δυσκολίες και πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Σαλαμίνα, όπου έμεναν και τα πεθερικά του, για ένα καλύτερο μέλλον.

Αν δεν ηταν δημοσιο, και ηταν σε καποια ευνομουμενη χωρα τι θα εκανε?

να πάνε να κάψουν την βουλή και όλα τα πολιτικά γραφεία των 300. Να απαιτήσουν έμπρακτα μείωση των βολευτών και συρρίκνωση των αιρετών πολιτικών προσώπων. Να απαιτήσουν οι 300 να δουλέψουν για 3000 ευρώ το μήνα και ούτε ευρώ παραπάνω. Όλα τα άλλα είναι αναποτελεσματικές τρίχες. Δεκαετίες τώρα απεργίες γίνονται και δεν αλλάζει τίποτε προς το καλύτερο.

να πάνε να κάψουν την βουλή και όλα τα πολιτικά γραφεία των 300. Να απαιτήσουν έμπρακτα μείωση των βολευτών και συρρίκνωση των αιρετών πολιτικών προσώπων. Να απαιτήσουν οι 300 να δουλέψουν για 3000 ευρώ το μήνα και ούτε ευρώ παραπάνω. Όλα τα άλλα είναι αναποτελεσματικές τρίχες. Δεκαετίες τώρα απεργίες γίνονται και δεν αλλάζει τίποτε προς το καλύτερο.

Κάνε λίγο υπομονή. Τα νέα μέτρα είναι λόγια ακόμα. Άσε να τα νιώσει ο κόσμος στο πετσί του και τότε θα αξιολογήσουμε αντιδράσεις

Μπορεί να έχουμε απαυδήσει όλοι με τις για ψήλου πήδημα απεργίες του δημοσίου στο παρελθόν όμως τώρα έχουν δίκιο.

Κάνε λίγο υπομονή. Τα νέα μέτρα είναι λόγια ακόμα. Άσε να τα νιώσει ο κόσμος στο πετσί του και τότε θα αξιολογήσουμε αντιδράσεις

Μπορεί να έχουμε απαυδήσει όλοι με τις για ψήλου πήδημα απεργίες του δημοσίου στο παρελθόν όμως τώρα έχουν δίκιο.

Δεν αμφισβητώ το αν έχουν δίκιο. Απλά αυτός ο τρόπος αντίδρασης είναι αναποτελεσματικός.

Ρε παληκάρια θέλω να δώσω το proficiency. Δεν είμαι σε κανένα φροντιστήριο. Ξέρει κανείς που πρέπει να κάνω την αίτηση για την επόμενη ημερομηνία εξέτασης?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.