Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Κρίνεις τον τσοπάνο θεωρώντας δεδομένο ότι διαθέτει τα δικά σου πνευματικά εφόδια και ως εκ τούτου τον κατακρίνεις.

Αν αναλογιστής όμως ότι πρόκριτε απλά για ένα θηλαστικό που δεν ανέχεται άλλα στο χώρο του, θα καταλάβεις ότι θα έπρεπε να τον λυπάσαι που δεν είχε τους δικού σου γονείς αλλά κάποιους που τον άφησαν ζώο.

Δεν είναι άμοιρη η πολιτεία για αυτό το θέμα. Τεράστιο παράδειγμα οι τσιγγάνοι που γενιές ολόκληρες η μια μετά την άλλη είναι αναλφάβητοι.

Πόσο χρονών είσαι παιδί μου;

12 και δεν έχει πάει σχολείο;

Στείλε τον πατέρα τρεις μήνες φυλακή στην Τρίπολη με του ανώμαλους να χορτάσει , και τα ξαναλέμε.

Καλημερες :)

thanks fragma...ακριβως αυτο εννοουσα :/

you have been banned for the following reason: LOL= Laughing Out Loud... νταξει, γνωριζω τι ειναι το Lol και που δεν πρεπει να χρησιμοποιειται απλα δεν το χρησιμοποιησα σωστα. Βαριομουν απλα να γραψω "LOL με τους αγροφυλακες...μα να εβαλαν μεσα ΤΣΟΜΠΑΝΗ που σφαζει προβατα και γιδες καθε μερα; ε, κρεμασε 2 σκυλια. Ειναι απανθρωπη πραξη, αλλα οχι και να τον βαλουν μεσα...OMG και LOL" αλλα νομιζα πως ηταν αυτονοητο ολο αυτο.

Δεν ειμαι καραβανεας να μου λες κατι και να σε παω κοντρα για το μαμωτο, το ban εστω και για ωρες, ηταν καπως. Ειχα και τα νευρα μου με τον βλακα που μου λεγε οτι η μητρικη επειδη ειναι μικρη θα παρει φωτια, εμαθε και τι ειναι η μητρικη...OH GOD, MERCY PL0X

Τεσπα.

Καλημερες :)

thanks fragma...ακριβως αυτο εννοουσα :/

you have been banned for the following reason: LOL= Laughing Out Loud... νταξει, γνωριζω τι ειναι το Lol και που δεν πρεπει να χρησιμοποιειται απλα δεν το χρησιμοποιησα σωστα. Βαριομουν απλα να γραψω "LOL με τους αγροφυλακες...μα να εβαλαν μεσα ΤΣΟΜΠΑΝΗ που σφαζει προβατα και γιδες καθε μερα; ε, κρεμασε 2 σκυλια. Ειναι απανθρωπη πραξη, αλλα οχι και να τον βαλουν μεσα...OMG και LOL" αλλα νομιζα πως ηταν αυτονοητο ολο αυτο.

Δεν ειμαι καραβανεας να μου λες κατι και να σε παω κοντρα για το μαμωτο, το ban εστω και για ωρες, ηταν καπως. Ειχα και τα νευρα μου με τον βλακα που μου λεγε οτι η μητρικη επειδη ειναι μικρη θα παρει φωτια, εμαθε και τι ειναι η μητρικη...OH GOD, MERCY PL0X

Τεσπα.

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα δεν το δημοσιοποιείς. Μας στέλνεις ένα προσωπικό μήνυμα και το κανονίζουμε. Το θέμα σταματάει εδώ. οκ;

Αν μια μερα ξυπνησω και τα δω ολα μωβ ροζ η φουξια εκει εξω δεν θα παραξενευτω και καθολου...

Καλο χειμωνα παιδες :flex:

Η Αθήνα έχει απίστευτο χρώμα... δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδει αυτό...

Όπως είπα και στον Jpavly.. μην ανησυχείτε για την αφρικανική σκόνη, δεν είναι τίποτα, η προετοιμασία για την εισαγωγή μας στις τριτοκοσμικές χώρες είναι :hehe:

κιτρινο χιονι ριχνει εδω , γελιο εχει

K ελεγα ποιος φουστης κατουρησε στο χιονι του παρπριζ μου :hehe:

Δεν είναι άμοιρη η πολιτεία για αυτό το θέμα. Τεράστιο παράδειγμα οι τσιγγάνοι που γενιές ολόκληρες η μια μετά την άλλη είναι αναλφάβητοι.

Πόσο χρονών είσαι παιδί μου;

12 και δεν έχει πάει σχολείο;

υπαρχει σχετικο ποινικο μικροαδικημα για οποιον δεν στελνει το παιδι του σχολειο,αλλα ετσι οπως το γραφεις,περνα αν θες μια μερα απο ευελπιδων εξω απο αιθουσα ακροατηριου οπου δικαζεται αθιγγανος.

για καθε εναν που δικαζεται ερχονται 300 για συμπαρασταση και εκτος αυτου φαντασου τις φυλλαδες και τους λαμπερους δημοσιογραφους να τσιριζουν για καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων του αθωου πατερα αθιγγανου.

Και υπαρχουν και καταδικες της χωρας μας απο το Ευρ Δικαστηριο δικαιωματων του ανθρωπου ειδικα για θεματα δικαιωματων αθιγγανων οποτε καταλαβαινεις πως ειναι λιγο αυτοκτονια να πας και να τους πειραζεις σαν πολιτεια....

παραδοσιακα...

ΣΕΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

edit:

Magnitude ML 4.1

Region GREECE

Date time 2010-03-08 at 13:12:03.9 UTC

Location 38.33 N ; 22.11 E

Depth 10 km

Distances 35 km E Pátrai (pop 163,360 ; local time 15:12 2010-03-08)

9 km N Aíyion (pop 20,664 ; local time 15:12 2010-03-08)

8 km NE Rododáfni (pop 2,437 ; local time 15:12 2010-03-08)

More seismicity information (Moment tensors, phases pickings, etc.)

Ενώ όταν οι κυνηγοί αμολάνε τα σκυλιά και διαλύουν το κοπάδι κάνουν καλά;

Ρε παιδιά μην βλέπεται μόνο την μία πλευρά.

Δείτε λίγο και την πλευρά των κτηνοτρόφων και τη τραβάνε τα κοπάδια από ηλίθιους οικολόγους και κυνηγούς.

υπαρχει σχετικο ποινικο μικροαδικημα για οποιον δεν στελνει το παιδι του σχολειο,αλλα ετσι οπως το γραφεις,περνα αν θες μια μερα απο ευελπιδων εξω απο αιθουσα ακροατηριου οπου δικαζεται αθιγγανος.

για καθε εναν που δικαζεται ερχονται 300 για συμπαρασταση και εκτος αυτου φαντασου τις φυλλαδες και τους λαμπερους δημοσιογραφους να τσιριζουν για καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων του αθωου πατερα αθιγγανου.

Και υπαρχουν και καταδικες της χωρας μας απο το Ευρ Δικαστηριο δικαιωματων του ανθρωπου ειδικα για θεματα δικαιωματων αθιγγανων οποτε καταλαβαινεις πως ειναι λιγο αυτοκτονια να πας και να τους πειραζεις σαν πολιτεια....

Γνωρίζω τι συμβαίνει με τους τσιγγάνους. Νομίζω όμως ότι εάν προσπαθήσουν μόνο αυτό, θα το καταφέρουν.

Πουθενά δεν θα βρουν ευήκοα ώτα για την γονική αμέλεια.

Ενώ όταν οι κυνηγοί αμολάνε τα σκυλιά και διαλύουν το κοπάδι κάνουν καλά;

Ρε παιδιά μην βλέπεται μόνο την μία πλευρά.

Δείτε λίγο και την πλευρά των κτηνοτρόφων και τη τραβάνε τα κοπάδια από ηλίθιους οικολόγους και κυνηγούς.

Δηλαδή θεωρείς σωστό να σκοτώνεις αθώα ζωάκια επειδή διαλύθηκε το κοπάδι?

Με την ίδια λογική, τι πρέπει να κάνουν οι κυνηγοί? Να πυροβολούν τους τσοπάνους?

Το λάθος για μένα είναι που η όποια αρμόδια αρχή(αν υπάρχει) δεν προστατεύει τους τσοπάνους, απαγορεύοντας το κυνήγι σε βοσκοτόπια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.