Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Και τι σε πειραζει βρε?Δεν προλαβαινεις να τελειωσεις?

E οσο να ναι +50% υλικο δεν θα μας επεφτε και ασχημο.

Εντωμεταξυ εχει αναιβει ακομη και στο vimeo.Οκ ειπαμε,καλα ηταν το ευχαριστηθηκαμε,αλλα οχι και ετσι.

Η wikipedia παντως ανανεωθηκε κιολας.:tomato:

Η Τζούλια Αλεξανδράτου (γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1985) είναι μοντέλο και τραγουδίστρια. Ο πατέρας της είναι από την Κεφαλλονιά και εργάζεται ως μηχανικός (επιστήμονας). Η μητέρα της είναι από την Αγγλία και εργαζόταν ως μοντέλο. Η αδελφή της, η Άρτεμις Αλεξανδράτου, είναι τραγουδίστρια και έχει συμμετάσχει σε γνωστό τηλεοπτικό reality show.

To 2002, σε ηλικία μόλις 16 ετών κέρδισε τον τίτλο Miss Young στα καλλιστεία του ANT1. Εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006, ενώ τα στοιχήματα την έβγαζαν πρώτη λίγο πριν το διαγωνισμό, χάνοντας τον τίτλο από την Ολυμπία Χοψονίδου. Τον ίδιο χρόνο εμφανίστηκε στη μουσική εκπομπή "Megalicious chart live" του Θέμη Γεωργαντά στο MEGA ως συμπαρουσιάστρια, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο τραγούδι του Ανδρέα Κωνσταντινίδη, "Μόνο Για Σένα" και σαν τραγουδίστρια, αλλά και στο βίντεο κλιπ.

Το 2007 ηχογράφησε άλλα δύο τραγούδια, το "Βασίλισσα Της Πίστας" και το "Στόχος Είναι Τα Λεφτά" για τις ανάγκες της ταινίας του Νίκου Περάκη "Ψυχραιμία" στην οποία και συμμετείχε πλάι σε ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Κιμούλης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Καβαλιεράτου, μεταξύ άλλων. Το 2010 πρωταγωνίστησε σε ταινία πορνό. [1]

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Και αφου εχεις κατσει μιση ωρα πανω του για να μουδιασει και να "νομιζεις οτι στο κανει αλλος"

gone in 60 secs

[και αυτο απο το Family Guy ειναι...:p]

gone in 60 secs

16 Οκτωμβριου Πετρος

24 Νοεμβριου Μιχαλης

26 Φεβρουαριου Ατζυ

Μάλλον δεν είναι καλό αυτό που αναφέρεται στην υπογραφή σου, αλλά ο Οκτώβριος δεν θέλει "μ".

Ναι, οκ εδειξαν την Τζουλια να βγαζει το πραγματικο ταλεντο της εγινε κατι?

1000 φορες να βλεπουμε αυτο παρα ολα τα υπολοιπα που βλεπουμε καθε μερα.

Τουλαχιστον εκεινοι ειχαν τα @@ να το κανουν... :neo:

σιγα τη γκομενα ρε φουστη μου...

Όντως! Πέρα από τις photoshopιές των φωτογραφήσεων, έχει απλά ένα καλούλι σώμα...

Πριν λίγο είδα και το βίντεο του Ράδιο Αρβύλα! :p

Αρκετά τραβηγμένο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι προβλήθηκε πριν τις 12 και μάλιστα 2 φορές...

Αν δεν τους κλείσουν και μετά απ' αυτό, καλά θα είναι...

Πολύ γέλιο πάντως! Οι ατάκες ταίριαζαν τέλεια! :hehe:

Όντως! Πέρα από τις photoshopιές των φωτογραφήσεων, έχει απλά ένα καλούλι σώμα...

Πριν λίγο είδα και το βίντεο του Ράδιο Αρβύλα! :p

Αρκετά τραβηγμένο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι προβλήθηκε πριν τις 12 και μάλιστα 2 φορές...

Αν δεν τους κλείσουν και μετά απ' αυτό, καλά θα είναι...

Πολύ γέλιο πάντως! Οι ατάκες ταίριαζαν τέλεια! :hehe:

μετά τις 12 προβλήθηκε..Ακριβώς στα μεσάνυχτα άρχισε , περίμεναν πώς και πώς !

Πάντως θα χαιρόμουν αν έβλεπαν οι ξένοι, ότι το πρώτο δυτικό κράτος το οποίο πάει για κατάρρευση την περίοδο της οικονομικής κρίσης, ασχολείται με μια τσόντα παρά με το τι μας κάνουν για να μας ισοπεδώσουν...

Αυτό για το πως φαινόμαστε στους άλλους... (το οποίο δεν το θεωρώ κακό, ίσα-ίσα έχει ένα καλό μήνυμα στους έξω)... από την άλλη όμως όσων αφορά τα εσωτερικά, όντως ο κόσμος ασχολείται με μια γκόμενα (η οποία κατ' εμέ είναι ταλέντο και μακάρι να συνεχίσει την σταδιοδρομία της), αντί να ασχολείται με το μπουκάλι που ήδη έφαγε στα προκαταρκτικά από χθες και έπεται να φάει και το "άλλο" πολύ σύντομα...

σιγα τη γκομενα ρε φουστη μου...

Φαντάζομαι πως ακόμα και μετά απο 5 ποτά, και 2 χρόνια αποχής, δεν το έκανες το "ψυχικό" ε?

Φαντάζομαι πως ακόμα και μετά απο 5 ποτά, και 2 χρόνια αποχής, δεν το έκανες το "Ψυχικό" ε?

Και τη "Φιλοθεη" μη σου πω.:p

αντί να ασχολείται με το μπουκάλι που ήδη έφαγε στα προκαταρκτικά από χθες και έπεται να φάει και το "άλλο" πολύ σύντομα...

τουλαχιστον οταν ερθει η ωρα να φαμε κ το 2ο, ας βγει το σικουελ με κανα γκεστ σταρ πετρουλομπασταφαρμακη για παρηγορια.

200.000 κοπιες χ 20 € ποσο θα βγαινει με το νεο ΦΠΑ ; :hehe:

Φαντάζομαι πως ακόμα και μετά απο 5 ποτά, και 2 χρόνια αποχής, δεν το έκανες το "ψυχικό" ε?

εχμ , οταν λεω σιγα τη γκομενα εννοω οτι δεν ειναι και το τρελο που ασχολειτε ενα ολακερο εθνος μαζι του. Στο δρομο εχω δει πολυ καλυτερα και ενιοτε στο υπνοδωματιο μου :p

και προσωπικα δεν με ενθουσιαζει , γουστα ειναι αυτα

Πάει το Touch Cruise. Μας άφησε χρόνους το Digitizer από υγρασία η οποία με έβγαλε και εκτός εγγύησης από την εδώ αντιπροσωπεία ( Ace Hellas) για την οποία μόνο τα χειρότερα έχω να πω.:TD:

Πωλείται η Κρήτη,όποιος ενδιαφέρεται ας μας κάνει ένα τηλεφωνάκι :D
,

στη τιμη συμπεριλαμβανονται και οι κρητικοι ? :p

το ειδα και ενα εχω να πω:

πολυ ξενερα ρε παιδια η γκομενα!:hang2:

εγω λεω να πουλησουμε την κασετα και τα δικαιωματα (και την Τζουλια) στους Γερμανους και να ξεχρεωσουμε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.