Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ζηλιάριδες επειδή σας πήραν τα χρόνια:hehe:

να το προσέξεις αυτό αν το κάνει με τους φίλους του.....:to_pick_ones_nose:

Ποιούς φίλους, μόνο κορίτσια ήταν και ο ξάδερφος του :hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Θα σπάσω το NDA και θα κάνω μια αποκάλυψη κόλαση... :p

Αυτό είναι το γραφείο που "ψήνει" εδώ και καιρό ο DJD το αφεντικό του, για να πάρει στην δουλειά...

091908geekcycle.jpg

Aν παει πακετο με τη συγκεκριμενη οθονη....Αστο καλυτερα :D

edit. Το mouse που θα σταθεί? Αν ειναι να εχεις κανενα τετοιο Αστο καλυτερα^2 :D

καλησπέρα!

είμαι καινούρια και δεν γνωρίζω πως να δημιουργήσω ένα νέο θέμα προς συζήτηση. χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Πας στη κατηγορία που θες και πατάς νέο θέμα.

εσύ τώρα τι πετάγεσαι?....υπάρχουν κι άλλοι να βοηθήσουν....μήπως έχεις φιλίες με τον admin αυτού του site?

:tongue:

καλησπέρα!

είμαι καινούρια και δεν γνωρίζω πως να δημιουργήσω ένα νέο θέμα προς συζήτηση. χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Άμα θες να μάθεις πως να κάνεις νέο θέμα κάνε νέο θέμα! Έχουμε μιλήσει για τις ερωτήσεις στο ΠΟΘ!

:p Just kidding, welcome aboard!

Άμα θες να μάθεις πως να κάνεις νέο θέμα κάνε νέο θέμα! Έχουμε μιλήσει για τις ερωτήσεις στο ΠΟΘ!

:p Just kidding, welcome aboard!

Η πρώτη φορά είναι προσφορά γνωριμίας:p

και πριν αρχίσουν τα εθνικιστικα σχόλια για το βίντεο που είναι όντως ασχολίαστο προτείνω σε όσους είχαν σκοπό να εκφράσουν τα πατριωτικά τους αισθήματα.......καλύτερα πρώτα να κάτσουν να σκεφτούν τι κάνουμε τόσα χρόνια και δίνουμε δικαίωμα και τροφή για βίντεο όπως το παραπάνω.

αλλά εντάξει....έρχεται Eurovison και Παγκόσμιο Κύπελλο Αφρικής σύντομα και επειδή Greeks do it better πάμε να σηκώσουμε όλες τις κούπες γιατί την έχουμε πιο μεγάλη......(την ψυχή και την καρδιά)

και πριν αρχίσουν τα εθνικιστικα σχόλια για το βίντεο που είναι όντως ασχολίαστο προτείνω σε όσους είχαν σκοπό να εκφράσουν τα πατριωτικά τους αισθήματα.......καλύτερα πρώτα να κάτσουν να σκεφτούν τι κάνουμε τόσα χρόνια και δίνουμε δικαίωμα και τροφή για βίντεο όπως το παραπάνω.

αλλά εντάξει....έρχεται Eurovison και Παγκόσμιο Κύπελλο Αφρικής σύντομα και επειδή Greeks do it better πάμε να σηκώσουμε όλες τις κούπες γιατί την έχουμε πιο μεγάλη......(την ψυχή και την καρδιά)

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Γνωρίζεις πάνω κάτω τα αντιεθνικιστικά μου φρονήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα (ή ο οποιοσδήποτε) να ενοχληθώ από το βίντεο και να κινδυνεύω να χαρακτηριστώ εθνικιστής.

Από μία χώρα που έφερε τόσα δεινά και πήγε την ανθρωπότητα αιώνες πίσω (για την Γερμανία μιλάω), θα περίμενα ακόμα και στην σάτιρα να έχουν λίγο πιο προσεκτική προσέγγιση. Προτιμώ να μας γράψει η σύγχρονη ιστορία για την κακοδιαχείριση των οικονομικών μας παρά για τις φρικαλεότητες που χαρακτήρισαν την φιλόδοξη Γερμανία 50-60 χρόνια πριν.

όταν βγουν στην φόρα τα λεφτά που θα δώσει η ΕΡΤ (ακα λαουτζίκος) για ντυσίματα,βαψιματα κλπ θα σε νοιάξει και σε κόψει..

o RootX έχει δίκιο σε αυτό που λέει και σαφώς και μένα το βίντεο με εκνευρίζει.Μπορεί να είμαστε μια απέραντη μπανανία αλλά τουλάχιστον δε προσπαθήσαμε να καταστρέψουμε τη μισή Ευρώπη για μια Άρια φυλή. Εκεί που ήθελα να εστιάσω όμως είναι στο αν απλά θα μείνουμε στον επιφανειακό εκνευρισμό που μας πλήγωσε τα επιφανειακά μας εθνικιστικά συναισθήματα ή πληγώθηκε κάτι πιο βαθιά συνειδητοποιώντας οτι δε πάει άλλο με την κατρακύλα μας.

Δεν ξέρω αν το βίντεο αντιπροσωπεύει και την άποψη του λαού για μας... αν ισχύει υπάρχει πρόβλημα...

Βασικά, αυτό που νομίζω είναι ότι υπάρχει μια τάση εύρεσης αποδιοπομπαίου τράγου για τα προβλήματα όλης της ΕΕ και μας έκατσε το λαχείο... εντάξει φταίμε για τα χάλια μας, αλλά όπως φαίνεται θα πληρώσουμε και για τα χάλια των άλλων, τουλάχιστον εμένα αυτό με ανησυχεί και όχι το βίντεο ή η γνώμη του καθενός... αν στο τέλος φορτωθούμε τα σπασμένα όλης της ΕΕ, αυτό θα είναι αδικία...

Νομίζω ότι γενικά αυτό δεν αντιπροσωπεύει και τον κόσμο... και εδώ έχουμε ηλίθιες εκπομπές που παίζουν ότι βλακεία μπορεί να φανταστεί κανείς από το πρωϊ ως το βράδυ και θα ήταν αντίστοιχα προσβλητικές για κάποιον άλλο ξένο...

Αν όμως φτάσουμε στο σημείο, να πείσουν τους Γερμανούς ότι φταίμε και για τα δικά τους προβλήματα, τότε θα έχουμε πρόβλημα... μην ξεχνάμε ότι πλησιάζει καλοκαίρι και οι περισσότεροι τουρίστες είναι Ιταλοί και Γερμανοί, οπότε ρίξη στις σχέσεις θα σημάνει μικρότερο τουρισμό στην Ελλάδα (μεγαλύτερο στην Τουρκία) και πολλά σπασμένα αμάξια με γερμανικές πινακίδες... τέλος πάντων, απεύχομαι τα χειρότερα, γιατί είναι πολλά τα νήματα και οι επιπτώσεις μιας κακής σχέσης μεταξύ μας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.