kostas82 Φεβρουάριος 26, 2010 #27181 Φεβρουάριος 26, 2010 Μη φοβάστε, υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα! Θα μας σώσει ο Μπόνο!!! http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4560138&ct=60
Guest Φεβρουάριος 26, 2010 #27182 Φεβρουάριος 26, 2010 Μη φοβάστε, υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα! Θα μας σώσει ο Μπόνο!!!http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4560138&ct=60 Α μάλιστα.. Πήδηξαν την χώρα και τώρα ζητάνε βοήθεια από καλοπροαίρετους, με δύναμη, ανθρώπους για να μας ξελασπώσουν τζάμπα... Ειδικά το παρακάτω είναι greek win Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα έσοδα από τη συναυλία των U2 στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου θα διατεθούν υπέρ των Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων, που πλήττονται περισσότερο από την πρωτοφανή αυτή δημοσιονομική κρίση. Έτσι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ξεσκίστηκαν (στο ξύσιμο) και τώρα (έχουν το θράσσος να) πλήττονται. Δεν φταίνε αυτοί αλλά όσοι μας διοικούν χωρίς να γνωρίζουν στοιχειώδη οργάνωση. Άσταδιάλα πια με την (φτωχ-)Ελλάδα
JaguarOne Φεβρουάριος 26, 2010 #27183 Φεβρουάριος 26, 2010 Έτσι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ξεσκίστηκαν (στο ξύσιμο) και τώρα (έχουν το θράσσος να) πλήττονται.Δεν φταίνε αυτοί αλλά όσοι μας διοικούν χωρίς να γνωρίζουν στοιχειώδη οργάνωση.actually, το πρόβλημα δεν είναι πάντα ότι δεν ξέρουν... είναι ότι δεν έχουν όρεξη, δεν θέλουν, δεν γουστάρουν (και όλα αυτά cascaded στους ανώτερους και στους κατώτερους δημ. υπαλλήλους)....
deninho Φεβρουάριος 26, 2010 #27184 Φεβρουάριος 26, 2010 έχω την αίσθηση ότι το εν λόγω άρθρο είναι χιουμοριστικό. Δε βρήκα και κάτι σχετικό εκείνη τη μέρα που βγήκε, στα ξένα μύδια
LevelOne Φεβρουάριος 26, 2010 #27185 Φεβρουάριος 26, 2010 Καλά και έπρεπε να επιστρατεύσουν τον Bono για να τα δώσουμε οικειοθελώς; Δεν μπορούσαν πχ να πάνε την γκαζολίνα στα 4€ το λίτρο για κάνα μήνα; Όχι τίποτε άλλο, να γλυτώσουμε και το ξεφτιλίκι βρε αδερφέ...
Hydra Φεβρουάριος 26, 2010 #27186 Φεβρουάριος 26, 2010 Προτιμω να φτωχευσω παρα να με "σωσουν" οι εκμεταλευτες... Αιντα βλεπω να ξεχρεωνουμε κανα δανειο μεχρι το 2100 παλι... Τωρα που ξεχρεωσαμε και αυτο του Κολοκοτρωνη και ειχαμε παρει μια ανασα...?
Guest Φεβρουάριος 26, 2010 #27187 Φεβρουάριος 26, 2010 actually, το πρόβλημα δεν είναι πάντα ότι δεν ξέρουν... είναι ότι δεν έχουν όρεξη, δεν θέλουν, δεν γουστάρουν (και όλα αυτά cascaded στους ανώτερους και στους κατώτερους δημ. υπαλλήλους)....Ναι είναι και αυτό μετέπειτα αλλά η κατάσταση είναι τόσο άθλια που δεν αξίζει ούτε να την αναλύσουμε.
goku_dbz Φεβρουάριος 26, 2010 #27188 Φεβρουάριος 26, 2010 ευχηθειτε μου καλη δυναμη!!!δινω αυριο μαθημα και εχω να κανω επαναληψη ~400 σελιδες υλη! με βλεπω να χτυπαω ενεσεις καφεινης! υγ: ναι ξερω, το πρωτο πραγμα που εχω να κανω ειναι να σταματησω να σερφαρω περασα:happy2:
sotiris Φεβρουάριος 26, 2010 #27189 Φεβρουάριος 26, 2010 Α μάλιστα.. Πήδηξαν την χώρα και τώρα ζητάνε βοήθεια από καλοπροαίρετους, με δύναμη, ανθρώπους για να μας ξελασπώσουν τζάμπα...Ειδικά το παρακάτω είναι greek win Έτσι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ξεσκίστηκαν (στο ξύσιμο) και τώρα (έχουν το θράσσος να) πλήττονται. Δεν φταίνε αυτοί αλλά όσοι μας διοικούν χωρίς να γνωρίζουν στοιχειώδη οργάνωση. Άσταδιάλα πια με την (φτωχ-)Ελλάδα Τουλάχιστον δεν κλέβουν την εφορία όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Που πάνε βόλτα και κόβουν βενζίνη με επιστροφή φόρου Ο δημόσιος υπάλληλος γιατί να μην μπορεί να έχει εταιρία να γλιτώνει τους φόρους? Σίγουρα σαθρό το οικοδόμημα του δημοσίου, άρση μονιμότητας, αποκομματικοποίηση και αξιοκρατία η λύση του προβλήματος, αλλά αν αυτό εφαρμοστεί εγώ θα πάω στο Άγιο Όρος.
deninho Φεβρουάριος 26, 2010 #27190 Φεβρουάριος 26, 2010 εγώ θα πάω στο Άγιο Όρος. για σεμινάρια πάνω σε χρηματοοικονομικά θέματα και real estate?
Guest Φεβρουάριος 26, 2010 #27191 Φεβρουάριος 26, 2010 Τουλάχιστον δεν κλέβουν την εφορία όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες.Που πάνε βόλτα και κόβουν βενζίνη με επιστροφή φόρου Ο δημόσιος υπάλληλος γιατί να μην μπορεί να έχει εταιρία να γλιτώνει τους φόρους? Ο ένας νόμιμος και αδιάφορος, ο άλλος παραγωγικός και κλέφτης. Δεν μείωσα τους μεν για να στηρίξω τους δε. Οι καταστάσεις του στυλ "πλούσιος και δυστυχής" ή "φτωχός και ευτυχισμένος", είναι διλήμματα που έχουν παρερμηνευτεί με τον καιρό και όσο μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία να χρειαστεί να αποφασίσουμε μεταξύ των δύο άκρων, άλλο τόσο υποβαθμίζουμε άσκοπα τη νοημοσύνη μας με συνέπεια να είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Σίγουρα σαθρό το οικοδόμημα του δημοσίου, άρση μονιμότητας, αποκομματικοποίηση και αξιοκρατία η λύση του προβλήματος, αλλά αν αυτό εφαρμοστεί εγώ θα πάω στο Άγιο Όρος. Ακριβώς όπως το είπες. Και αυτό είναι απλά ένα κομμάτι στο όλο πρόβλημα που χρειάζεται ριζική αλλαγή. Βέβαια, έχουν χιλιοειπωθεί σεβαστές προτάσεις αλλά δεν εγώ ή εσύ δεν έχουμε τόση ισχύ ώστε να πραγματοποιήσουμε άμμεσα κάποιες από αυτες. Συνοπτικά, μέχρι να "φιλοτιμηθούν" οι αρμόδιοι υπεύθυνοι και να αρχίσουν να γίνονται αλλαγές, εγώ προσωπικά απαξιώ να μπω στη διαδικασία ως οφείλων πολίτης να παλέψω για καλύτερη Ελλάδα. Ξέρω ακούγεται εγωιστικό απλά η διαφορά είναι ότι αν δεν πράξουν οι πραγματικοί υπαίτιοι, όσες πορείες κάνουμε εγώ, εσύ, ο γείτονας και ο κοσμάκης παρά δίπλα, αργά ή γρήγορα θα καταλήξουμε εκεί που ξεκινήσαμε, αναμασώντας τα ίδια λόγια και χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Και όλα αυτά, επειδή μας το επιτρέπει η δημοκρατία. Αυτά από μένα. ΤέλοC .- ΥΓ. Άσχημο ξύπνημα (αν το καταλάβατε) αλλά ευτυχώς η μέρα βελτιώνεται.
VIL Φεβρουάριος 26, 2010 #27192 Φεβρουάριος 26, 2010 Νέα επίθεση στην ΕλλάδαΚατεστραμμένος ο Παρθενώνας, σε καταχώρηση βρετανικής εταιρείαςhttp://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1110519&lngDtrID=253Ουδέποτε ο Παρθενώνας είχε γίνει αντικείμενο αρνητικής διαφήμισης.
hayabusa Φεβρουάριος 26, 2010 #27193 Φεβρουάριος 26, 2010 ειναι κανα δυο ωρες τωρα που η φιλτατη tellas συγχρονιζει γυρω στο 1mbps...αρχιζω και φορτωνω μεσημεριατικα...
SirDiman Φεβρουάριος 26, 2010 #27194 Φεβρουάριος 26, 2010 Εγω συγχρονιζα 15mbps και μετα απο ωρα κατεβαζα με 1 mbps απο rapidshare. αισχος πρεπει να αγορασουν γραμμες για εξωτερικο...:fist: Πρέπει δε να σημειώσουμε ότι, πρώτον, πρόκειται για την πρώτη αρνητική διαφήμιση στην ιστορία του μνημείου και, δεύτερον, πως για τη χρήση της φωτογραφίας ουδέποτε δόθηκε η άδεια του υπουργείου Πολιτισμού, αφού κανένα σχετικό αίτημα δεν έχει κατατεθεί στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Αυτο μας πείραξε
greekfragma Φεβρουάριος 26, 2010 #27195 Φεβρουάριος 26, 2010 Περνάνε οι μέρες της βδομάδας και μετράς ανάποδα για το ΣουΚου......έρχεται Παρασκευή και τα παίζεις από τον πυρετό.Την τύχη μου.Θα μας το φάνε το κορίτσι αναβολή στην αναβολή.:rant:
racer Φεβρουάριος 27, 2010 #27196 Φεβρουάριος 27, 2010 http://www.skai.gr/articles/news/world/%CE%99%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%82%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%A7%CE%B9%CE%BB%CE%AE/ ...που είχε μέγεθος 8,5 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ... :fie::fie:
astrolabos Φεβρουάριος 27, 2010 #27198 Φεβρουάριος 27, 2010 http://www.skai.gr/articles/news/world/%CE%99%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%82%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%A7%CE%B9%CE%BB%CE%AE/:fie::fie: Άντε και στα δικά μας
deninho Φεβρουάριος 27, 2010 #27199 Φεβρουάριος 27, 2010 φάε τη γλώσσα σου... Οι καλά κατασκευασμένες κατοικίες, είναι φτιαγμένες για να αντέχουν 8R. Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει με 8,8 στη χώρα που όλοι κλέβουν ακόμη και το σίδερο από τις οικοδομές; :/
Hydra Φεβρουάριος 27, 2010 #27200 Φεβρουάριος 27, 2010 Στην Αμερικη που χρειαζονται θεμελια ,εχουν λυομενα/προκατ και τα σηκωνει ο παραμικρος ανεμοστροβιλος.Εμεις δε που χρειαζομαστε προκατ λογω σεισμικης περιοχης,εχουμε μπετα.Τι αναποδια...:patsak:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.