Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
δεν θα βρεθει καποια στιγμη μια @ρχ1δατη κυβερνηση/προεδρος/ανθρωπος σ'αυτον τον τοπο

να αναλαβει το κοστος και να ξεχωρισει επιτελους το κρατος απο την εκκλησια

να την αντιμετωπισει οπως αρμοζει σε μια επιχειρηση του μεγεθους της

και να παψουν τετοια τραγελαφικα φαινομενα?

και θα δουμε μετα εαν συμμορφωνονται, εκσυγχρονιζονται και συμπορευονται οι αυτοαποκαλουμενοι "εκπροσωποι"

ή εαν θελουν να ξαναγυρισουν πισω στο μεσαιωνα να καινε βιβλια και να πουλαν συγχωροχαρτια

αυτο να δω και τιποτα αλλο μετα....

Ακόμα και στην έσχατη των περιπτώσεων που απεφάσιζε κάποιος ανόητος να προκαλέσει εμφύλιο στην Ελλάδα, πιστεύεις ότι την καρέκλα που θα αφήσουν οι παπάδες, δεν θα την πιάσει άτυπα κανένας;

Για ρίξε μια ματιά στην Αμερική με τις καινούριες θρησκείες, τα θαύματα, το τέλος του κόσμου και ποίοι πολιτικοί το ενστερνίζονται, ταγμένοι να το υπηρετήσουν.

Άσε που αν παρθεί τέτοια απόφαση, το πιθανότερο είναι να τους δεις στη βουλή , και να τρίβεις τα μάτια σου.

Μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα με αυτό που εύχεσαι.

ευχηθειτε μου καλη δυναμη!!!

δινω αυριο μαθημα και εχω να κανω επαναληψη ~400 σελιδες υλη! με βλεπω να χτυπαω ενεσεις καφεινης!

υγ: ναι ξερω, το πρωτο πραγμα που εχω να κανω ειναι να σταματησω να σερφαρω:innocent:

Υπέροχα! Προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα της πολυκατοικίας στην πιλοτή με λοστό. Και το ματάκι της πόρτας του διαμερίσματός μου το πρωί, ήταν μπλοκαρισμένο με ένα χαρτάκι...

@goku_dbz: καλή δύναμη και καλό κουράγιο

@Deninho, ρε δε νιώθουν πλέον... 10 και 11 η ώρα πηδάνε σαν τα κατσίκια στα χαμηλο-μπάλκονα ή απλά μπαίνουν και αδειάζουν σπίτια σαν κύριοι... πριν 20-30 χρόνια, ήξερες όλη την γειτονιά, αν έβλεπαν κανέναν να μπαίνει σε σπίτι έπαιρναν τηλέφωνο κατευθείαν... τώρα δεν ξέρουν ποιος μένει δίπλα τους, δεν θέλουν να ξέρουν και ούτε δίνουν σημασία... εδώ να χτυπάει ο συναγερμός του σπιτιού ούτε ο από πάνω, ούτε ο απο κάτω, αλλά ούτε και από δίπλα θα ενδιαφερθούν να δουν τι συμβαίνει... απλά θα περιμένουν να σταματήσει και αν αργεί πολύ και τους ενοχλεί, τότε θα έρθουν να δουν (αλλά αυτό δεν θα συμβεί, γιατί ο κλέφτης σε 30" έχει βγάλει νοκ-άουτ την σειρήνα)...

οντως αυτο με τις διαρρηξεις εχει παραγινει...

διαρρηξανε το διαμερισμα της αδερφης μου περυσι και τωρα τα χριστουγεννα ενος φιλου!:(

και οι 2 φοιτητες και οι 2 ιδια περιοχη (Ζωγραφου)...

και η αστυνομια ακομα να ειδοποιησει καποιον απο τους 2....

Φίλε, το να έχουν γίνει τέτοια περίεργα πράγματα* στη γειτονιά σου ή ακόμη χειρότερα στην πολυκατοικία σου, και να μένεις μόνος σου, είναι ότι χειρότερο... Αξίζει να μπει σύρτης σε "απλή" πόρτα, ή τσάμπα λεφτά; Καμιά άλλη ιδέα; Φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε στο ίδιο μας το σπίτι:boxed:

*απ'ότι έμαθα μου χτυπήσανε και το κουδούνι, αλλά επειδή είχα πέσει στις 6 δεν άκουσα τίποτα :p, μετά χτυπήσανε και στους από δίπλα, αλλά μόλις πήραν χαμπάρι ότι έχει κόσμο το βάλανε στα πόδια...

Το καλύτερο που έχω δει είναι μπάρα πίσω από την πόρτα με ανάποδα εντοιχισμένα Π που κρατάνε την μπάρα σε συνδυασμό με κάγκελα στα παράθυρα, αλλά έτσι είσαι σαν φυλακισμένος...

Τώρα από τεχνικής απόψεως, η καλύτερη λύση είναι συναγερμός με κάποιο gsm backup σύστημα, το οποίο ότι και να γίνει προλαβαίνει να σου στείλει ένα sms στο κινητό ότι σου άνοιξαν το σπίτι... αν έχεις και μια συνδρομή σε κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων τότε ακόμα καλύτερα γιατί έρχονται και καλούν αμέσως και την αστυνομία (με την οποία συνεργάζονται και ανταποκρίνεται πιο άμεσα)...

ενας καλος συρτης νομιζω θα σε κραταει "ασφαλη" τα βραδια ειδικα αν μενεις μονος σου!

τωρα ολα τα αλλα για συναγερμους, κινητα κτλ μου φαινονται πολλα εξοδα για ενα φοιτητη και για ενα φοιτητικο σπιτι!

εξαρταται απο το τι εχει ο καθενας στο σπιτι του και ποσο θελει να το διαφυλαξει...

πχ θειος μου στο αμερικα εχει συνεγερμο σε ιδιωτικη εταιρια και σε περιπτωση ενεργοποιησης σε παιρνουνε τηλ απευθειας ζητωντας κωδικο! αν δεν τον ενεργοποιησες εσυ καταλαθος ερχεται αστυνομια!!!

φυσικα στην ελλαδα δεν ξερω ποσο γρηγορα μπορει να ερθει η αστυνομια:p

Ένας φοιτητής με έναν τέτοιο υπέρ-καλύπτεται νομίζω, ειδικά αν μένει σε διαμέρισμα.

http://antoniou24.gr/p.Asyrmato-systima-synagermoy-Konig-SEC-ALARM-100.48588.html

Αυτό έχει και dialer για να σε πάρει και τηλέφωνο αν χτυπήσει.

http://www.meimaris.com/product.asp?intProdID=2469

Μια καλή λύση είναι να μένουμε σε τράπεζα. ότι και να γίνει η αστυνομία εμφανίζεται επιτόπου.

Είδα και το νέο σύστημα της τράπεζας κύπρου με διπλές πόρτες και κουμπάκια. Όσοι συνεργάζεστε με αυτήν την τράπεζα το έχετε δει σε όλα τα υποκαταστήματα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.