Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
αν η ερώτηση απευθύνεται σε εμενα απλά δεν έχει νόημα να σου απαντήσω.

Αν η ερώτηση απευθύνεται στον Αστρολάβο, δεν ξέρω χάρηκε αλλά την κάρτα καλώς στην έριξε.

φυσικα,γιατι οποιος εχει χρωματιστο ονομα εχει παντα δικιο

φυσικα,γιατι οποιος εχει χρωματιστο ονομα εχει παντα δικιο

μονάχα που μερικοί γνωρίζονται μεταξύ τους irl οπότε λενε και μια ''βλακεία'' παραπάνω...

Αν έρθει ένας άγνωστος και σου μιλήσει απότομα πως θα του απαντήσεις??:tongue:

Χιονιιιιι

Η ταση για ραγδαια επειδεινωση ειναι κατα 85% σιγουρη...

Θερμοκρασία 850hPa

Kαι ο Υετος....οπου βλεπετε ασπρες γραμμες ειναι χιονι... παντως ακομα νωρις ειναι...προβλεψεις κανουμε...!

http://www.metar.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=57

ηταν ρητορικη η ερωτηση μου,δε περιμενω απαντηση,οσο για το αλλο που με ρωτησες,δε με πειραξε ποτε οταν καποιος ειπε καμια βλακεια σε καποιο φιλο του,δε μου πεφτει λογος.

Τώρα που καλοκαιριασε χιόνι?

Υes.....:D:D:D:D

Τα προγνωστικα λενε για 5-11 Μαρτη....

Αν βγει εγκυρο θα ριξει χιονι σε Κυκλαδες, Κρητη, Ευβοια και Θεσσαλονικη καθως εχει BA ταση...!

Τώρα που καλοκαιριασε χιόνι?

@karavaneas απλα αστο να παει στο καλό, τι το κουράζεις? :)

εδω μια μερα εβγαλε ηλιο και βαλαν ολοι στο facebook φωτογραφιες με μαγιω:confused:

Υes.....:D:D:D:D

Τα προγνωστικα λενε για 5-11 Μαρτη....

Αν βγει εγκυρο θα ριξει χιονι σε Κυκλαδες, Κρητη, Ευβοια και Θεσσαλονικη καθως εχει BA ταση...!

Οι μεταβολές των καιρικών φαινομένων είναι χαοτικά φαινόμενα, οπότε ακριβής πρόγνωση είναι δυνατή μόνο για τις επόμενες 24-48 ώρες :)

εδω δεν εχει καρτα για ?

δεν προσπάθησα να σε πω γάιδαρο παλικάρι μου. αν ήταν αυτό πολυ απλά θα το είχα γράψει. δεν ειναι δύσκολο.

Απλά βλέποντας πως δεν ξεκολλάς πήρα αφορμη από μια γνωστή παροιμία (πετάει ο γαίδαρος...) που σημαινει ότι συμφωνώ μαζί σου αρκεί να ξεκολλήσεις.

Επειδή οι mods προφανώς έχουν λίγο περισσότερο μυαλό το έπιασαν και δεν μου έριξαν κάρτα.

Οι μεταβολές των καιρικών φαινομένων είναι χαοτικά φαινόμενα, οπότε ακριβής πρόγνωση είναι δυνατή μόνο για τις επόμενες 24-48 ώρες :)

H προβλεψη της τασης ειναι σιγουρη...το τι θα κανει δεν ειναι σιγουρο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.