Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

αυτα ειναι.. παλι καλα που εχουμε κ το msdn. ηθελα 2ο κλειδι για win7, στελνω μαιλ στον υπευθυνο καθηγητη κ μου εστειλε 2 για 64aria.

Τρέχουμε όλοι βλέπω τώρα που λήγει η RC, ε ; :hehe:

κανονικη τα εχω, κατεβασμενα 1 φορα με το κλειδι. απλα ηθελα 2ο κλειδι για το αλλο pc! :baby:

Eγώ που είμαι στο πανεπιστήμιο πειραιώς, μπορώ να κατεβάσω όσα κλειδιά θέλω.

Την πρώτη φορά σου ζητάει ονοματεπώνυμο και αριθμό μητρώου, τα τσεκάρει, και μετά από 3 ώρες σου κάνει confirm to account. Μετά μπαίνεις με το username σου και μπορείς να κατεβάσεις όσες φορές θες, ούτε έλεγχος ούτε τπτ.

μαλλον ειναι διαφορετικα, σε καθε σχολη...

σε μας παντως πρεπει να ζητησεις απο τον καθηγητη, κ κ σου ερχεται μαιλ απο το msdn, με το κλειδι. προφανως αυτος το ζηταει, να στειλει...

ευτυχώς πρόλαβα και διάβασα την απάντηση του Κλεισθένη στο mail της ειδοποίησης :p

Εμενα η Κύπρου με ενδιαφέρει, αν ειναι ανοιχτά πάω και με τα πόδια, κοντα ειναι

btw, να σου δώσω το τηλέφωνο της τράπεζας που με ενδιαφέρει και αν καταφέρεις να μιλήσεις σφύρα μου :D

αν η ερώτηση απευθύνεται σε εμενα απλά δεν έχει νόημα να σου απαντήσω.

Αν η ερώτηση απευθύνεται στον Αστρολάβο, δεν ξέρω χάρηκε αλλά την κάρτα καλώς στην έριξε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.