Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

τι ωραία... οι υπόγειες διαβάσεις στο φάληρο είχαν νερό μόλις μέχρι τον αστράγαλο... Τώρα που έβγαλα τα παπούτσια βρήκα και ένα γυρίνο...

τι ωραία... οι υπόγειες διαβάσεις στο φάληρο είχαν νερό μόλις μέχρι τον αστράγαλο... Τώρα που έβγαλα τα παπούτσια βρήκα και ένα γυρίνο...

You ve just discovered a place to grow your turtles dude!:happy:

και χαλκιδικη γινεται της ποπης, φιλος μου ειπε οτι ο δρομος εγινε ποταμι, και μετακίνησε το φορτηγο τους 6+ τονους, 30 μετρα παρακατω και η αποθηκη τους πλημυρισε με λασπη.

ΟΚ... εγινε και αυτο σημερα...

Με έχουν ξαναποκαλέσει "Κυριο Δημήτρη" παιδάκια...

Αλλα να με αποκαλέσει ετσι 18χρονο... Ή τυφλό ηταν το μ@λ$κισμένο ή μεγαλώσαμε...

αααχχχχχχ...

Τωρα που το ανέφερα... ας κλείσω για κανα τσεκ απ.... :bye:

....στα 18χρονα που σε φωνάζουν με αυτό το τρόπο φέρεσαι με σεβασμό......

Τα βάζεις να κάτσουν στα πόδια σου

τα κρατάς τρυφερά

και τους λες παραμύθια....

*αν θέλουν να έχουν και τον αρκούδο αγκαλιά ο κύριος Δημήτρης ή ο θείος Φράγμας δε θα χαλάσουν το χατήρι τους.

CCSAM-006.jpg

μεγαλώσαμε...

αααχχχχχχ...

Τωρα που το ανέφερα... ας κλείσω για κανα τσεκ απ.... :bye:

Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά επειδή μου συμβαίνει κι εμένα, μάλλον μεγαλώσαμε...

Έκλεισα ήδη ραντεβού στην αιματορουφήχτρα για γενικές αίματος και θα τους πάω και ένα ποτηράκι με φρέσκα πρωινά για εξετάσεις ούρων....

Άστα...

Ετοιμαζω βαλιτσες , σεντονια , ρουχα , φωτογραφικες , μνημες , λαπτοπ χμ....τι αλλο ;α ναι και η γυναικα :p και βρουυυυμ για ξανθη:D

φευγω σημερα το Βραδυ (ολονυχτιο) και γυρναω Τριτη

Ναι ξερω καλο μου ταξιδι ,προσοχη , θα βρεχει , θα ρανει αλλα don't care! βρεξει χιονισει εμεις καλα θα περασουμε :D

χμ

υπογειο

νερο

χελωνες

ενα πραγμα μου ρχεται στο μυαλο...

turtle_qjpreviewth.jpg

Αυτη ειναι η φωτο του deninho απο το θεμα post your pics...

1232311365_3567_full.gif

Ετοιμαζω βαλιτσες , σεντονια , ρουχα , φωτογραφικες , μνημες , λαπτοπ χμ....τι αλλο ;α ναι και η γυναικα :p και βρουυυυμ για ξανθη:D

φευγω σημερα το Βραδυ (ολονυχτιο) και γυρναω Τριτη

Ναι ξερω καλο μου ταξιδι ,προσοχη , θα βρεχει , θα ρανει αλλα don't care! βρεξει χιονισει εμεις καλα θα περασουμε :D

Καλό ταξίδι :D

Έχουμε κάνει το ταξίδι οικογενειακώς, είναι αρκετές ώρες και κουράζεσαι, οπότε εξοπλίσου αναλόγως (μουσικούλα, καφεδάκι κλπ κλπ) ;)

με το αλφα ρομεο ειχα παει αθηνα καβαλα σε 4,5 ωρες

η ξανθη ειναι μια ωρα απο Καβ. περιπου αλλα + την παρακαμψη + οτι ειναι βραδυ + οτι δεν βιαζομαστε και το πιο σημαντικο οτι τωρα πια δεν εχω αλφα ρομεο :p

οποτε το υπολογιζω 7ωρο-8ωρο

http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6665:2010-01-30-13-23-42&catid=336:2009-12-02-06-42-26&Itemid=674

ε ρε τι γελιο θα πεσει... η δαπαρα στηριζε τον προεδρο που ειναι σε μας τωρα. δεν θελουν να ακουνε για καταληψεις αυτοι. θελω να δω τι θα πουν, αν πει ο προεδρος κλειστα.

αν και με το κλεισιμο ποιο πολυ οι φοιτητες την πληρωνουν, αλλα αν ειναι να κατοχυρωθουν επαγγελματικα δικαιωματα, χαλαλι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.