Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

jerry00000007

ο προγραμματιστής λέγεται Αλέξης?

με ψιλοκαραφλίτσα?

για το 6μηνο που θα μαμάς μην είσαι σίγουρος

συνήθως όσο πιο πολύ μαθαίνεις τόσο πιο ανασφαλής γίνεσαι

μπορεί και ο γεράκος να έκανε ζέσταμα

και σίγουρα εκείνος σε 2μέρες θα ξεμαυρίσει

εσύ χαλαρά...

απο πυγμαχία μακρυά

και γενικά από ότι έχει να κάνει με χτυπήματα.

γυμναστική υπάρχει και στατική που να στάζεις

αν δεν έχεις βλέψεις για μπράβος keep it low...

μην τρελαίνεσαι

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

1,5 μηνας χωρις τσιγαρο... Τελικα δεν ειναι τοσο δυσκολο αρκει να εχεις καλα κινητρα (εστω οικονομικα) και το καλυτερο ..... δεν μου λειπει καθολου !! :p

1,5 μηνας χωρις τσιγαρο... Τελικα δεν ειναι τοσο δυσκολο αρκει να εχεις καλα κινητρα (εστω οικονομικα) και το καλυτερο ..... δεν μου λειπει καθολου !! :p

9 εδω.Επιτελους τωρα μπορω να μεινω εγκυος....

H πρώτη διαφορά είναι οι διοργανωτές του event αυτού είναι πρώτα οι ίδιοι gamers και ας είναι 30-50 χρονών... Στην Ελλάδα αν σ' αυτή την ηλικία παίζεις παιχνίδια στο pc είσαι περίεργος... Το gaming εδώ είναι μόνο για αργόσχολους...

Δεν λέω ρε συ να λιώνεις... αλλά χρόνος μέσα στην εβδομάδα γι' αυτό υπάρχει χαλαρά, όχι κάθε μέρα, αλλά μερικές μέρες την εβδομάδα... πχ αν δεν βλέπεις καθόλου τηλεόραση ή δεν έχεις, αντί να κάνεις κάτι άλλο στο pc το βράδυ, μπαίνεις και παίζεις κανένα παιχνίδια... δεν μιλάω για mmorg, που θέλουν κάψιμο και να μην έχεις ζωή, μιλάω για ένα παιχνίδι που μπορείς να παίξεις για μια ώρα, χωρίς να αφήνεις κάτι στην μέση, πχ fps...

Δεν λέω ρε συ να λιώνεις... αλλά χρόνος μέσα στην εβδομάδα γι' αυτό υπάρχει χαλαρά, όχι κάθε μέρα, αλλά μερικές μέρες την εβδομάδα... πχ αν δεν βλέπεις καθόλου τηλεόραση ή δεν έχεις, αντί να κάνεις κάτι άλλο στο pc το βράδυ, μπαίνεις και παίζεις κανένα παιχνίδια... δεν μιλάω για mmorg, που θέλουν κάψιμο και να μην έχεις ζωή, μιλάω για ένα παιχνίδι που μπορείς να παίξεις για μια ώρα, χωρίς να αφήνεις κάτι στην μέση, πχ fps...

^^^^Αυτα^^^^+ lan party ....Δεν γινεται.

Another day at work μοδαφάκας...

Καλά σε λέω εδώ στη Σόφια έχει ξεσκιστεί να χιονίζει από ψες το βράδυ και μιλάμε ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους έχει 30-40 εκατοστά χιόνι. Α ρα όρνια, βγάλτε κάνα τρακτόρι να καθαρίσουτε κάνα δρόμο ρα...

Αυτά να' ουμ, πολυ καλημέρα σας.

O κιθαρίστας του πάνω πατωματος σήμερα μου την έχει δώσει άγρια.

Έχω ακούσει πάνω από 200 αποτυχημένες διαφορετικές εκτελέσεις της εισαγωγής του Entertain us των Nirvana και τώρα έχει πιάσει Don't you cry των guns. Τα παίζει και αργά και βασανιστικά. Διαπασών ο ενισχυτης.

Έχω και διάβασμα, θα κάνω φόνο.:suicide::angry::fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.