RootX Φεβρουάριος 5, 2010 #26683 Φεβρουάριος 5, 2010 Χαχα, τι να πω βρε ο καψερός Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου σε γραφεία στην Αθήνα, οι μεν άνδρες μίλαγαν για το τι έγραψε η τάδε αθλητική εφημερίδα, οι δε γυναίκες για το τι ειπώθηκε στα κουτσομπολίστικα και στο star. Πάω σε θειάδες, ξαδέρφες κλπ, η τηλεόραση μόνιμα ανοιχτή στα ίδια... ε μπορεί να είμαι και από πειραγμένο σόι, δεν λέω, αλλά με 2-3 ανθρώπους που τα έχω συζητήσει, τα ίδια μου λένε. Αυτό για το χειροπιαστό μέρος της υπόθεσης, πέρα από AGB κλπ. Όσο αφορά την AGB τώρα, ξαναρωτάω: Μπορείς να παίζεις 8 ώρες ντοκιματέρ και ταινίες (επαναλήψεις !) που σου κοστίζουν 10 δραχμές για τα δικαιώματα. Μπορείς να παίζεις και εκπομπές των οποίων η παραγωγή σου κοστίζει 100 δραχμές. Και στις 2 περιπτώσεις, μπορείς να χρεώσεις την διαφήμιση όσο θέλεις για την ζώνη 12:00 - 14:00 πχ. Γιατί επιλέγεις να δείξεις το ακριβότερο προϊόν αντί για το φθηνότερο; εάν ο λόγος είναι ότι η AGB θα σου δείξει πλαστά νούμερα και θα σου φάει τις διαφημίσεις ο ανταγωνιστής, γιατί δεν κάνουν και τα 2 κανάλια πχ το ίδιο, να προβάλουν την φθηνή λύση και να χρεώνουν το ίδιο ποσό για την διαφήμιση και να έχουν μεγαλύτερο κέρδος; Αν μη τι άλλο, μόνο χθεσινοί και άσχετοι δεν είναι οι καναλάρχες. Και άσε την τηλεόραση, όλα τα χαζοπεριοδικά (που είναι πολλά αν δεν απατώμαι) πως επιβιώνουν με το μικρό όπως λες ποσοστό που ασχολείται με αυτού του τύπου την καθημερινότητα; Και στο εξωτερικό τι παίζει (που και εκεί η trash tv/περιοδικά καλά κρατούν), όλες οι AGB του κόσμου έχουν κάνει κόμμα να δείχνουν μεγαλύτερα νούμερα ή όντως υπάρχει ένα δυνατό ποσοστό που αρέσκεται σε Β' επιπέδου ψυχαγωγία; (με τα δικά μου/μας δεδομένα τουλάχιστον).
Karavaneas Φεβρουάριος 5, 2010 #26684 Φεβρουάριος 5, 2010 τα βλεπουν καθυστερημενοι,και βαση στατιστικης ειναι περισσοτεροι...γι αυτο βγαζουν λεφτα απο τις διαφημισεις τα καναλια.
papatsonis Φεβρουάριος 5, 2010 #26686 Φεβρουάριος 5, 2010 omg... αλλα και ποσα σαν και αυτο(in general..) δε θα μαθουμε ποτε....
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 5, 2010 #26687 Φεβρουάριος 5, 2010 τι κρατάει ο Χάρος στο χέρι του ? όχι το μεγάλο δρεπάνι αλλά αυτό το μεγαλύτερο σπαθί στον κόσμο ---> Specifications are as follows: Total length - 377 cm. Nagasa (cutting edge) - 226.7 cm. Sori (curvature) - 5.0 cm Nakago (tang) - 151 cm. Thickness - 2.34 cm. Habaki (collar to hold blade in scabbard) - 5.85 cm. Weight - 14.5 kgs.
Nephiλiμ Φεβρουάριος 5, 2010 #26688 Φεβρουάριος 5, 2010 τι κρατάει ο Χάρος στο χέρι του ?όχι το μεγάλο δρεπάνι αλλά αυτό το μεγαλύτερο σπαθί στον κόσμο ---> Specifications are as follows: Total length - 377 cm. Nagasa (cutting edge) - 226.7 cm. Sori (curvature) - 5.0 cm Nakago (tang) - 151 cm. Thickness - 2.34 cm. Habaki (collar to hold blade in scabbard) - 5.85 cm. Weight - 14.5 kgs. I smell FAIL.
status Φεβρουάριος 5, 2010 #26689 Φεβρουάριος 5, 2010 I smell FAIL. Μην το βλέπεις έτσι, το λογότυπο της tripod ήθελε να βάλει, λομπίστας και ο χάροντας..:Ρ
alexis2044 Φεβρουάριος 6, 2010 #26690 Φεβρουάριος 6, 2010 I got my first lesson in pain today Πρώτη προπόνηση στο Muay Thai και έφαγα ξύλο από έναν 65άρη Γερμανό Προγραμματιστή Έχω μετρήσει ως τώρα καμιά 10ρια μελανιές σε πλευρά, πόδια και μια άκυρη που έφαγα στην μάπα Εκτός απο αυτό σκίστηκαν τα κότσια μου όλως παραδοόξος απο τον συνδυασμό μπουνιών και κρύου Πρέπει να παραδεχτώ πάντως ότι είναι τρομερή αερόβια γυμναστική. Ίδρωσα 5 φορές παραπάνω απο ότι ιδρώνω συνήθως τρέχοντας! Που να δοκιμάσεις Τέννις.
Tsakonas Φεβρουάριος 6, 2010 #26695 Φεβρουάριος 6, 2010 Φραγμα,αντι να ακους αυτα τα βιντεακια που ποσταρεις στο ΠΟΘ,ακου καλυτερα τουτο δω...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 6, 2010 #26696 Φεβρουάριος 6, 2010 Σου είπα οτι πάω διακοπές;Σε αυτές τις διακοπές που πας εσύ ο φραγμας θα έκοβε τιμολόγιο παροχής και θα ζητούσε να πληρωθεί τις μετρητής : P
Tsakonas Φεβρουάριος 6, 2010 #26697 Φεβρουάριος 6, 2010 http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=4559255&ml=1γιεα μπιτς!
RootX Φεβρουάριος 6, 2010 #26698 Φεβρουάριος 6, 2010 Ο παππούς κάνει και αυτός μάθημα εκεί, δεν είναι δάσκαλος. Απλά έλειπε ο κολλητός μου που κάνουμε μαζί χθές και ήταν εκείνος το ζευγάρι μου. Να πώ την αλήθεια δεν με πείραξε τόσο, γιατί ότι παίρνεις δίνεις, και αυτός στην ίδια κατάσταση έφυγε. Μάλιστα, δλδ πληρώνεις για να δέρνεις παππούδες.... που πας και σκορπάς τον μισθό σου ρα
Jerry007 Φεβρουάριος 6, 2010 #26699 Φεβρουάριος 6, 2010 Μάλιστα, δλδ πληρώνεις για να δέρνεις παππούδες.... που πας και σκορπάς τον μισθό σου ρα ahahahha έλιωσα Εκτός από τον εξοπλισμό δεν πληρώνω τίποτα, τα μαθήματα του Muay Thai είναι δωρεάν εφόσον είσαι γραμμένος στο γυμναστήριο
astrolabos Φεβρουάριος 6, 2010 #26700 Φεβρουάριος 6, 2010 Μάλιστα, δλδ πληρώνεις για να δέρνεις παππούδες.... που πας και σκορπάς τον μισθό σου ρα Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.