Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ολα τα blogs τα παρακολουθώ...αυτο δεν έχει σχέση :pleasantry::pleasantry:...σχέση έχει το τι γράφει εκεί...είναι από αναγνώστη...και επειδή η εικόνα που επικρατεί στο δημόσιο είναι γνωστή δεν μου φαίνεται και απίθανο να έχει συμβεί αυτό...ας ελπίσουμε οτι είναι μπαρούφες!! :alien:

κάτσε ρε φίλος....2μέρες σαλονίκη εξπρές το θεωρείς διακοπές?

Διακοπές έχω να πάω από το Πάσχα 1 βδομάδα στους δικούς μου.Καλοκαίρι το φαγα στην Αθήνα.Χειμώνα ξανά Αθήνα.:(

Διακοπές έχω να πάω από το Πάσχα 1 βδομάδα στους δικούς μου.Καλοκαίρι το φαγα στην Αθήνα.Χειμώνα ξανά Αθήνα.:(

κλείσε ένα μήνα στη Σουηδία να ξεσκάσεις ντε....!:p

:hang3:

θες κατι φθηνο για χειμωνα, τραβα μπανσκο φιλε.. σχετικα λιγα θα σου βγουν, με οσα θα δοσεις για διακοπες εδω....

:crazy_pilot:

θες κατι φθηνο για χειμωνα, τραβα μπανσκο φιλε.. σχετικα λιγα θα σου βγουν, με οσα θα δοσεις για διακοπες εδω....

όχι φτάνει....μη χτυπάτε άλλο λέμε :crazy_pilot: :suicide2:

και αν δε το κανα λιανά.....

:boxed::boxed::boxed::boxed::boxed::boxed::boxed::boxed::boxed::boxed::boxed::boxed:

ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

δεν σου βρωμαει τιποτα σε αυτην την ειδηση???

το φοβερό αυτό έγκλημα διαπράχθηκε στην Κάχτα, ένα χωριό κοντά στη Μαλάτια της νοτιοανατολικής Τουρκίας, περιοχής όπου πλειοψηφεί ο κουρδικός πληθυσμός.
ότι το ξέπλυμα της τιμής με αίμα χαίρει ακόμα ευρείας ανοχής στην τουρκική κοινωνία και κυρίως στις κουρδικές περιοχές όπου σημειώνονται τα περισσότερα εγκλήματα αυτού του είδους.

Μου τη σπάνε οι nvidia fanboys. Μου τη βαράνε στα νεύρα. Και είναι κρίμα ρε γμτ, άτομα με γνώσεις περί τεχνολογίας που θα έκαναν το 80% των τεχνικών/μηχανικών Η/Υ στην Ελλάδα και όχι μόνο, να κοκκινίζουν από ντροπή, έχουν τόσο κολλημένα μυαλά που αναιρούν όλα τα προηγούμενα προτερήματά τους.

Να μου υποστηρίζει ο Ιντελάς ότι τα τσιπάκια της Intel είναι πιο δυνατά από της AMD, θα του πω "ναι ρε μάγκα, όντως είναι πιο δυνατά". Αλλά όχι κι έτσι να' ουμ.

Μην απαντήσετε και φάω κόκκινη plix.

Θενκς γιου. :to_pick_ones_nose:

Άσχετο: Ψάχνω VR6 για τη Golf-άρα και δε βρίσκω. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.