Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ήταν από τα αγαπημένα μου σε μια άσπρη-κόκκινη που είχε πάρει ο πατέρας μου στον αδερφό μου όταν ήμουν (πάρα) πολύ μικρός.... Μου έστειλε ο ξάδερφος μου την pic το απόγευμα και έπαθα σοκ....

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ωρε μανα μου ,απεξω στη γειτονια ηδη εχουν βγαλει σε ταρατσες/δρομους/μπαλκονια (Λιακοπουλος way) ψησταριες και νεκρα ζωα σιγοψηνονται !

edit: να βγω για φωτορεπορταζ ή θα δεχθω απειλες για την σωματικη μου ακεραιοτητα/ καταρες τυπου Sergio The Saxman ?

Photo, or it didn't happen.

Αν ειχα τα "κανονια" σου τις εβγαζα και απο το δικο μου μπαλκονι :p

Παω για προμηθια σε ψιψιψονια γιατι πειναω.

Πόσο μα πόσο crazy είναι αυτό;

http://en.wikipedia.org/wiki/Lincoln-Kennedy_coincidences_urban_legend

Μερικά δεν ισχύουν αλλά και όσα ισχύουν είναι πολύ, δε ξέρω πως να το πω.... :confused:

Εντάξει όρεξη να έχουμε μπορούμε να «αποδείξουμε» πως εγώ είμαι αδερφή του Τσάκωνα, και πατέρας μας είναι ο Αστρολάβος, που ήταν παντρεμένος με τον Τζιπάβλι πριν κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου στο ιατρείο του RootX (που είναι ο Dr House), που έχει γραμματέα τον DJD που άκουγε μουσική από ηχο-σύστημα που του πούλησε ο LevelOne, και στον γάμο του με τον Nephilim τους έβγαλε φωτογραφίες ο NTG που είναι παππούς του Kreach, μπατζανάκης του MOS, και συμμαθητής του Chosen.

Όρεξη για μαμακίες θέλει μόνο.

Ωρε μανα μου ,απεξω στη γειτονια ηδη εχουν βγαλει σε ταρατσες/δρομους/μπαλκονια (Λιακοπουλος way) ψησταριες και νεκρα ζωα σιγοψηνονται !

edit: να βγω για φωτορεπορταζ ή θα δεχθω απειλες για την σωματικη μου ακεραιοτητα/ καταρες τυπου Sergio The Saxman ?

Τι φωτορεπορτάζ κλπ, τσίμπα κανένα κομμάτι κ στείλε! :ρ

. ο (Αν είσαι βυζιτέριαν δεν πειράζει τρώμε εμείς κρέας :Ρ)

(Καλώς σας βρήκα:Ρ)

καλως ηρθες

αλλα κοκορετσι πρωινιάτικα?

14:10, ώρα μεσημεριανού, και μην ξεχνάς ότι το αρνί το τρώνε πρωί:Ρ

Τι φωτορεπορτάζ κλπ, τσίμπα κανένα κομμάτι κ στείλε! :ρ

. ο (Αν είσαι βυζιτέριαν δεν πειράζει τρώμε εμείς κρέας :Ρ)

(Καλώς σας βρήκα:Ρ)

τι βυζιτεριαν ρε μαν.

Μπορεις να με χαρακτηρισεις Χιτλερ του ζωικου βασιλειου.

Γενοκτονια λεμε.

Δε ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ έφαγα κάτι σουτζουκάκια τώρα που το λέμε πολύ γουάου (χα!) σου λέω!

ΥΑΣ? σορρυ ρε συ raven αυτοι "αποκαθιστουν" τους σεισμοπληκτους 8 ωρες τη μερα καθε μερα?Ποση δουλεια μπορει να χουν? :haha:

http://www.humanupgrades.com/

πλοηγηθείτε στο Human Upgrades > The Team > Anesthesiologists >

click on the 4th picture and see the text under it :)

Ειναι πολύ παλιο site. κοιτα στα products > simplicity > simple**** και άλλα τέτοια.

Ειναι νομίζω κάτι σαν διαφήμιση για την εταιρία (web developers) που το έφτιαξαν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.