Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Έχω πάθει σοβαρό εθισμό με το thelab...

Κάθομαι και πατάω συνέχεια το F5, περιμένοντας νέα ποστς να διαβάσω... :confused:

Εν τω μεταξύ έχω και διάβασμα... :p

Θα τραβήξω το ρούτερ από την πρίζα μου φαίνεται...

βλέποντας τον Παπανδρέου σήμερα θυμήθηκα πως στο debate προ των εκλογών φώναζε ότι λεφτά υπάρχουν και η ΝΔ δεν τα δίνει. Σήμερα γιατί "κλαίγεται" και παίρνει δάνεια κλπ ;

Ρητορική ερώτηση, δεν περιμένω απάντηση:tongue:

hihihi...πηγαίντε στο www.google.com οχι στο www.google.gr (αν σας πάει στο ελληνικό στα δεξιά κάτο θα δείτε λέει go to google.com) και γράψτε στο κουτί "Google Will" χωρίς "" αλλά μην πατήσετε enter...θα σας βγάλει ένα drop down αποτελεσμάτων το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον!!! :)

το πατησα και στο ελληνικο και μετα αντι για αναζητηση ,πατησα "αισθανομαι τυχερος" και ιδου ! GWEI !!

Tωρα τι ακριβως ειναι αυτο ...don't ask. :p

Έχω πάθει σοβαρό εθισμό με το thelab...

Κάθομαι και πατάω συνέχεια το F5, περιμένοντας νέα ποστς να διαβάσω... :confused:

Είχαμε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα αλλά επιστρέψαμε δυναμικά.

Επίτηδες το κάνατε, το ξέρω. :p

αντε στρώνομαι κ γω να περασω κανενα ακομη στην 2η.. θα ξεκινησω με τεχνητή νοημοσυνη...

Θελω να ψηφιστεί νόμος του κράτους και να γίνει και Πανελλαδική καμπάνια για την κατάργηση των greeklish... Δεν αντέχω να τα βλεπω... Μου γυρνάνε τα άντερα... :dots:

Θελω να ψηφιστεί νόμος του κράτους και να γίνει και Πανελλαδική καμπάνια για την κατάργηση των greeklish... Δεν αντέχω να τα βλεπω... Μου γυρνάνε τα άντερα... :dots:

που ναβλεπες ταμπελα στο κολωνακι... "Γιναικια ιποδιματα.Εκπτοσεις."

Μου το έστειλαν πριν λίγο και έπαθα σοκ......

http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/y/yie_ar_kung-fu-139745-1.jpeg

Κλασσικό παιχνίδι των μαϊμού - πειρατικών 8 - bit κονσολών της ομόνοιας και πέριξ αυτής με design από γιαπωνέζικο NES μέχρι playstation :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.