Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Και εγω μεσα... :D

@perf

Τι ωρα σου χαλασε το ρολοι?...

(αμα σου χαλασε κατα τις 12 το βραδυ θα τρελαθώ :p γιατι και έμενα τα κακάρωσε και το βρήκα σταματημένο σήμερα:whip::whip::whip:)

ρε μαν δεν το επιασες...

λεμε οτι κατι δουλευει ρολοι, ε και εγω εβαλα ενα χαλασμενο ρολοι διοτι αναφερομαι στους νομους του ελλαδισταν;)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μετά τα όπλα, η βιομηχανία φαρμάκων και προιόντων ομορφιάς.

Όσο για τη Τζούλια νταξ........ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία και δε παίζει να μου χαλάσει φαιά ουσία η περίπτωσή της για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα. (το βίντεο ούτε καν δε θα κάτσω να το δω ολόκληρο)

Μετά τα όπλα, η βιομηχανία φαρμάκων και προιόντων ομορφιάς.

Όσο για τη Τζούλια νταξ........ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία και δε παίζει να μου χαλάσει φαιά ουσία η περίπτωσή της για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα. (το βίντεο ούτε καν δε θα κάτσω να το δω ολόκληρο)

Ε ναι είναι και γριά 25 χρονών

hihihi...πηγαίντε στο www.google.com οχι στο www.google.gr (αν σας πάει στο ελληνικό στα δεξιά κάτο θα δείτε λέει go to google.com) και γράψτε στο κουτί "Google Will" χωρίς "" αλλά μην πατήσετε enter...θα σας βγάλει ένα drop down αποτελεσμάτων το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον!!! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.