Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Φυγαμε ομαδικη?

455w.jpg

Υπολογιζω Astro,pavlys,mech5107,alexis2044...

εεεελα να βλεπω ενδιαφερον.

και απο πισω η αλογοφατσα....ταβλα λεμε!

Και εγω μεσα... :D

@perf

Τι ωρα σου χαλασε το ρολοι?...

(αμα σου χαλασε κατα τις 12 το βραδυ θα τρελαθώ :p γιατι και έμενα τα κακάρωσε και το βρήκα σταματημένο σήμερα:whip::whip::whip:)

Μόλις με ενημέρωσε ένα φίλος απο siemens οτι τον απέλυσαν... Τι γίνεται τελευταία ρε παιδιά;;;;;;

Πρώτα΄ακουσα για τον ιάσωνα, μετά απέλυσαν την ξαδέρφη της κοπελας μου και τώρα το κολλητάρι... ΕΛΕΟΣ. :whip:

Μόλις με ενημέρωσε ένα φίλος απο siemens οτι τον απέλυσαν... Τι γίνεται τελευταία ρε παιδιά;;;;;;

Πρώτα΄ακουσα για τον ιάσωνα, μετά απέλυσαν την ξαδέρφη της κοπελας μου και τώρα το κολλητάρι... ΕΛΕΟΣ. :whip:

Α για αυτο τωρα τελευταια ο νεφιλιμ μου ειναι ολο εξυπνες ιδεες εδω μεσα...φοβαται μην απολυθει...

Α για αυτο τωρα τελευταια ο νεφιλιμ μου ειναι ολο εξυπνες ιδεες εδω μεσα...φοβαται μην απολυθει...

Του έχει μειωθεί ο μισθός κατά 50% και τον έχουν ζώσει τα φίδια:p

Από πέρισυ αρχίσανε τα παρατράγουδα ρε, απλά τώρα φτάνει στο αυτί σου από γνωστό σου.

δυστυχώς έτσι είναι...και μπόνους και μίζες και μισθοί δεν πάει...κάτι πρέπει να φύγει απ΄ οτι φαίνεται...:hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.