Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ξέρει κανείς αν και που μπορώ να βρω εκπομπές του Φυντανίδη?

η ΕΡΤ είχε βγάλει μια βρώμα για ψηφιακό υλικό παίζει κάτι τέτοιο όντως?

χθες σήμερα τώρα κάπως έτσι λέγεται και ψάχνω ένα επεισόδιο του 2010

π.μ me αν ξέρετε κάτι παρακαλώ

wPrime σε ESX? :p βάλε 7 ρε :p

Kατσε να φαω μια καρτουλα τωρα :p

Mεχρι ποσα vcpu μπορω να βαλω σε εναν virtual server σε vSphere? 40?

O μακης μαλλον θα ξερει ε?

@Gomar

Aν εισαι στο χωρου του ΙΤ support γενικοτερα με μια Α εμπειρια και θα σκεφτοσουν για εξωτερικο στειλε μου το CV.

Πιθανον σε λιγους μηνες να ανοιξει μια θεση.

Μάλιστα, ή ο Άστρο θα ρίχνει κάρτες, ή το Neph θα μας χέζει την συζήτηση.. και δεν μπορείς να τους πεις και τίποτα, ΠΟΘ είναι :hehe:

3 λεπτά response time ρα, έπρεπε να πας στον Μάκη, να μάθεις πόσο enchant σηκώνει το δερμάτινο γαντάκι του sorcerer.... :hehe:

καλημεραααα!

χθες μετα απο 2 βδομαδες 1η εξεταστικη, εγινε νταβαντουρι,πολυ φαι & κρασι λεμε. ξερος επεσα...

ασχετο, παλι καλα που εχουμε κ το msdn κ περνουμε κ κανα τσαμπα λειτουργικο.

win 7 multi-language. 64bit

Συνήθεις διαφορικές, ορ γουάτ;

Exactly :p

Και μπόνους ολίγη από Fourier στο τέλος, "για να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο εξάμηνο"...

Τι τραβάμε ρε...

Καποιος-καπου-καποτε μπορει και botaki δλδ...τσιμπησε το μαιλ μου και εφτιαξε λογαρισαμο στο facebook.

Εχω αποκτησει και φιλους...και περα απο αυτο "φιλοι που ισως με γνωριζουν" (στο facebook) ειναι

πρωην υψηλοβαθμος στελεχος φορουμ , νυν vip , celebrity Tv personna και αλλοι. :hehe:

wtf??

Το ξερω οτι υπαρχει thread περι facebook αλλα το ποσταρω για το ηλιθιο του πραματος.

Δε γουσταρω τα sites κοινωνικης δικτυωσης απο την γεννηση τους..(μη πω και απο την δικη μου : p)

Ποιο πιθανο ειναι να με πετυχετε τυχαιο σε καποιο δρομο στην αμερικη παρα σε αυτα.

Kαλημερες...

Υ.Γ

Διλλημα της ημερας

Το snow ..or not to snow?

του σνόου, του σνόου. Κι αν μέχρι την Τετάρτη έχει πιάσει πάγο στους πρόποδες του Υμηττού (από την πλευρά του Ζωγράφου - εκεί, κοντά στην Παν/πολή), θα είμαι και ευγνώμων :p

Kατσε να φαω μια καρτουλα τωρα :p

Mεχρι ποσα vcpu μπορω να βαλω σε εναν virtual server σε vSphere? 40?

O μακης μαλλον θα ξερει ε?

8vcpus per vm σε esx4. Αν θέλετε το καλό του cluster σας σταματήστε να χρησιμοποιείτε ips για τους hosts και γυρίστε το σε fqdn.

Για γρήγορη αναφορά: http://www.vreference.com/public/vReference-vSphere4card2.0.pdf

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.