Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Εχω hi5 4 χρονια και αμα μπεις στο profil μου θα δεις φωτογραφιες απο τη 3η Γυμνασιου...

Δεν πολυασχοληθηκα με το συγκεκριμενο,γιατι τοτε ηταν η εποχη των emoz,trendys και το χα σιχαθει.

Ενας φιλος μου εδωσε τα links.Αλλα δεν ειναι απιθανο.Μη ξαφνιαζεσαι.Εχει παραγινει το κακο.Η πουανια αρετη οπως ειπαν και οι F.F.C.

'Νταξ, υπερβολές. Αν ειχε παραγίνει το κακό, θα τα έβλεπες μόνος σου μέρα παρά μέρα, δεν θα περίμενες από το φίλο σου να σου δώσει τα links.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Κωκο?Στο hi5 ειχα πετυχει 15χρονη οπως ακριβως τη γεννησε η μανα της :

εγω εγκρινω και στηριζω παντως. Με Τσακωνα στο δικαστηριο δε φοβαμαι τπτ

εγω εγκρινω και στηριζω παντως. Με Τσακωνα στο δικαστηριο δε φοβαμαι τπτ

[hansen]Why don't you take a seat over there...[/hansen]

Θα έλεγα καλημέρα αλλά η δικιά μου χάλασε όσο δεν πήγαινε.....

διαβάζοντας αυτό είπα να το ψάξω.....

http://www.skai.gr/articles/news/world/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%86%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%A1%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1/

το ψαξα λοιπόν.....ακόμα και τα πιο γερά στομάχια ίσως να μην αντέξουν.δε σας κάνω πλάκα...το βίντεο είναι απόλυτα αληθινό και δεν ξέρω αν και πότε θα το κόψουν όπου και αν είναι hosted.

για όσους δεν αποθάρρυνα λοιπόν ας γράψουν στο google **************** .....μη πειτε οτι δε σας προειδοποιησα.

Αν θέλετε η Κυριακή σας να ξεκινήσει καλά ΜΗΝ το ψάξετε.

αν είναι να με αναθεματίζετε ένας ένας να σβήσω το ποστ.......το ξέρω οτι τέτοιες ειδήσεις είναι όχι απλά εμετικές...κάτι παραπάνω....το διάβασα όμως, και με έφαγε η περιέργεια να δω....να δω και να συνειδητοποιήσω τι πλάσμα είναι ο άνθρωπος.

όχι οτι δεν ήξερα...

είμαι σίγουρος οτι θα το ψάξουν κι άλλοι...οπότε προτιμώ να προειδοποιήσω για να μην πάθουν άλλοι αυτό που έπαθα εγώ σήμερα από το βίντεο.

Δυστυχώς μένει κανείς με ένα μεγάλο "Γιατί;" και αναπόφευκτα του γεννιούνται ζωώδη αισθήματα να κάνει κάποιος το ίδιο και στους δολοφόνους.

Ρώσοι νεοναζί... ότι να' ναι...

Εγκεφαλικά νεκροί και αυτοί, σαν τους δικούς μας... δεν τους έφταναν τα 20.000.000 παππούδων και γιαγιάδων τους που πέθαναν, θέλουν κι' άλλο...

Θα έλεγα καλημέρα αλλά η δικιά μου χάλασε όσο δεν πήγαινε.....

διαβάζοντας αυτό είπα να το ψάξω.....

http://www.skai.gr/articles/news/world/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%86%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%A1%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1/

το ψαξα λοιπόν.....ακόμα και τα πιο γερά στομάχια ίσως να μην αντέξουν.δε σας κάνω πλάκα...το βίντεο είναι απόλυτα αληθινό και δεν ξέρω αν και πότε θα το κόψουν όπου και αν είναι hosted.

για όσους δεν αποθάρρυνα λοιπόν ας γράψουν στο google **************** .....μη πειτε οτι δε σας προειδοποιησα.

Αν θέλετε η Κυριακή σας να ξεκινήσει καλά ΜΗΝ το ψάξετε.

2 χρονια πριν?καπου ειχα διαβασει στο ιντερνετς για αυτο πολυυυυυυυυ καιρο πριν αλλα το λινκ επεφτε συνεχεια-και δυσκολα το βρηκα ειναι η αληθεια αφου τωρα τραβηξε τη δημοσιοτητα πανω του.

Οντως στη Ρωσσια ο Εθνικοσοσιαλισμος εχει τεραστια άνθηση και καθε μερα μετρανε πολλα θυματα λογω ρατσισμου.

(tags : antifa,leader ,moscow,dead )

and the body count continues...

Εγκεφαλικά νεκροί και αυτοί, σαν τους δικούς μας... δεν τους έφταναν τα 20.000.000 παππούδων και γιαγιάδων τους που πέθαναν, θέλουν κι' άλλο...
+1 και μόλις "εξολοθρέψουν" όλους όσους θέλουν μέτα ?

μετά τί ?

ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ - ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

Posting from Spata Airport-Athens :dirol:

ETA στα Χανιά 8 το πρωί!

Είμαι στα McDonalds και είναι δίπλα μου ένας τύπος καμιά 40ρια χρονών καλά ντυμένος κτλ. και εδώ και μισή ώρα που είμαι εδώ δεν έχει κουνήσει ρούπι. Ούτε τα μάτια του δεν ανοιγοκλείνει!

Κοιτάζει μια οθόνη με τις πτήσεις και πές να κουνήσει κανένα χιλιοστό αριστερά δεξιά :hehe:

Μια στιγμή νόμιζα οτι ψόφισε. Ίσως να κοιμάται.

Αν και το βαλα και στο "Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή"

Ότι και να πω είναι λίγο.....ο τύπος έχει φωνάρα.....η μουσική είναι από άλλο πλανήτη....τι μελωδία, τι ρυθμός.......αν βάζανε και κοπέλα λίγο πιο όμορφη θα ήταν το τραγούδι του αιώνα

Απαραίτητα για να το δείτε να έχετε δίπλα σας 1 μπουκάλι νερό και μπόλικα ηρεμιστικά.

Τι είπες τώρα μεσημεριάτικα.........στη κόλαση θα πάμε χωρίς επιστροφή

,

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.